Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone

BERTONE BMW

Postări Recomandate

Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone

Salutri ce piese tear intersa pot sati trimit noi sau secand.........am reparat rocky si am vrio sapte bucati am avut si model bertone e benzina sau diesel.......altau

Fiat 128 3p,2buc Talbot Matra Rancho,5buc Nissan Laurel,Renault rx4,Subaru Legacy,Volvo v70,si citeva DAIHATSU ROCKY momentan.............
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

sal.m-ar interesa si pe mine un diferential fata care sa mearga pe un dayhatsu rocky de 2237cmc benzina si ideal ar fi sa-mi dai un msg la nr.de tel 0727961462 ca nu prea ma descurc cu calculatorul. mersi mult si scuze de deranj.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

salutari. ma poate ajuta cineva cu o informatie ? am un bertone freeclimber 2,motor bmw 1.6 benzina. / planetarele respectiv mlr-urile au aceeasi conformatie de daihatsu feroza ? dupa cuplare 4x4 se aud pocnituri pe fata.

Link spre comentariu

562508934_PozeSinaia29_11.2014023.thumb.JPG.946db5edbd08eba3494381b728e122b9.JPG

Incerc sa ajut postand aceasa fotografie cu mrl-uri automate de FEROZA ,originale Daihatsu,24 de caneluri .S-ar putea ca la Rocky sa aibe 26 caneluri ,nu sunt sigur.

Cristian

Link spre comentariu

mlr-uri automate .ce trebuie facut.sa schimb pe manuale ? se potrivesc mlr-uri de feroza ?

Salutare, eu azi am inlocuit MLR-urile cele Automate originale cu AVM 440 Manuale, cei care le vand spun ca se potrivesc si la Feroza si Rocky.

Uite si cum am schimbat poate te ajuta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92319-Trecere-de-la-MLR-Automat-la-MLR-AVM-Manual

Numai bine

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

salutari. ma poate ajuta cineva cu o informatie ? am un bertone freeclimber 2,motor bmw 1.6 benzina. / planetarele respectiv mlr-urile au aceeasi conformatie de daihatsu feroza ? dupa cuplare 4x4 se aud pocnituri pe fata.

e modelul de 115 cp?Am inteles ca motoarele astea se potrivesc pe feroza

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Va salut, ma poate ajuta cineva cu o informatie: cat de mult (nu) se pupa puntea spate de Feroza cu cea de Rocky ?

Bineinteles, facand abstractie de rapoartele din grupuri.

Ma intereseaza ca dimensiuni, prinderi, etc; a mai cercetat cineva in directia asta ?

Va multumesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare