BERTONE BMW Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 am un prieten cu un BERTONE si are nevoie de bucsa care tine planetara spate fixa si de un rulment mare. as dori daca are cineva sami dea o poza cu puntea spate desfasurata piesa cu piesa. as fi recunoscator. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: as dori un ajutor? Exista Daihatsu BERTONE ? Sau despre ce masina e vorba ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: as dori un ajutor? Exista Daihatsu BERTONE ? Sau despre ce masina e vorba ?!? Exista Daihatsu Rocky Bertone Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: as dori un ajutor? scrie pe masina bmw bertone ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: as dori un ajutor? masina e Bertone Freeclimber, nu? adica un Daihatsu Rocky "powered by BMW". Deci e foarte ok postat la sectiunea asta Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johan Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone Salutri ce piese tear intersa pot sati trimit noi sau secand.........am reparat rocky si am vrio sapte bucati am avut si model bertone e benzina sau diesel.......altau Fiat 128 3p,2buc Talbot Matra Rancho,5buc Nissan Laurel,Renault rx4,Subaru Legacy,Volvo v70,si citeva DAIHATSU ROCKY momentan............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut_zapo Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone sal.m-ar interesa si pe mine un diferential fata care sa mearga pe un dayhatsu rocky de 2237cmc benzina si ideal ar fi sa-mi dai un msg la nr.de tel 0727961462 ca nu prea ma descurc cu calculatorul. mersi mult si scuze de deranj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gavaniucsilviu Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone salutari. ma poate ajuta cineva cu o informatie ? am un bertone freeclimber 2,motor bmw 1.6 benzina. / planetarele respectiv mlr-urile au aceeasi conformatie de daihatsu feroza ? dupa cuplare 4x4 se aud pocnituri pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone daca ai pocnituri pe fata si ai mlr-uri manuale cred ca ti sau dus sateliti in puntea fata,asa am patit eu toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gavaniucsilviu Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone mlr-uri automate .ce trebuie facut.sa schimb pe manuale ? se potrivesc mlr-uri de feroza ? Editat Mai 14, 2016 de gavaniucsilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone freclimber sunt putine asa ca e greu sa-ti spuna cineva asta,cauta o feroza ca sunt destule si pune un mecanic sa masoare daca merge mlr de feroza,nu cred sa nu se potriveasca toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone Incerc sa ajut postand aceasa fotografie cu mrl-uri automate de FEROZA ,originale Daihatsu,24 de caneluri .S-ar putea ca la Rocky sa aibe 26 caneluri ,nu sunt sigur. Cristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone mlr-uri automate .ce trebuie facut.sa schimb pe manuale ? se potrivesc mlr-uri de feroza ? Salutare, eu azi am inlocuit MLR-urile cele Automate originale cu AVM 440 Manuale, cei care le vand spun ca se potrivesc si la Feroza si Rocky. Uite si cum am schimbat poate te ajuta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92319-Trecere-de-la-MLR-Automat-la-MLR-AVM-Manual Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone salutari. ma poate ajuta cineva cu o informatie ? am un bertone freeclimber 2,motor bmw 1.6 benzina. / planetarele respectiv mlr-urile au aceeasi conformatie de daihatsu feroza ? dupa cuplare 4x4 se aud pocnituri pe fata. e modelul de 115 cp?Am inteles ca motoarele astea se potrivesc pe feroza Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gavaniucsilviu Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Schema punte spate Daihatsu Rocky Bertone e modelul de 115 cp?Am inteles ca motoarele astea se potrivesc pe feroza Salut. e modelul de 115 cp. caroserie de feroza.dar cu ecartament pe axe marit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seaman Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Va salut, ma poate ajuta cineva cu o informatie: cat de mult (nu) se pupa puntea spate de Feroza cu cea de Rocky ? Bineinteles, facand abstractie de rapoartele din grupuri. Ma intereseaza ca dimensiuni, prinderi, etc; a mai cercetat cineva in directia asta ? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate