Max Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 La Multi Ani Valentin! Diseara dai de baut asa cum ne-am inteles. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 La Multi Ani cu sanatate tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 La Multi Ani Vali! Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 La Multi Ani! si sa fi sanatos:k "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 La multi si sanatosi ani ! P.S. Diseara propune-i lui Max sa si mancati ceva, sa nu beti pe stomacul gol ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 Sa traiesti Vali! La multi ani si multa bafta! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 LA MULTI ANI Vali. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 Multumesc tuturor pentru urari. La Multi Ani Valentin! Diseara dai de baut asa cum ne-am inteles. :2dr Deci aseara asta faceai tu cand imi ardeam degetele la gratar si imi lacrimau ochii de la fum, stateai pe forum :uameni:ha1 :dr inca nu mi-am revenit :fr2 nu mai beau in viata mea sau sa incerc mai des poate ma obisnuiesc si eu :cn , nee mai bine ma las:ha: :sl1 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 29, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: La Multi Ani @valentin-08 Multumesc tuturor pentru urari. Deci aseara asta faceai tu cand imi ardeam degetele la gratar si imi lacrimau ochii de la fum, stateai pe forum :uameni:ha1 :dr inca nu mi-am revenit :fr2 nu mai beau in viata mea sau sa incerc mai des poate ma obisnuiesc si eu :cn , nee mai bine ma las:ha: :sl1 Bai Valentine, bautul nu e asa usor cum cred unii. Trebuie sa fi meserias. Adi zice ca iti da lectii daca ai nevoie. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate