Max Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Sambata 12 aprilie, voi fi si eu in Bucuresti si am vrea sa facem o sedinta de club. Mugur va rezerva locuri la Taverna Sarbului pentru cei care doresc sa participe. Va asteptam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Sedinta de club la ce ora? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Sedinta de club ... Taverna Sarbului..... Mancare PROASTA si scumpa, dupa atata drum ... FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Sedinta de club Pai acolo sedinta se tine pina tirziu asa ca vin fara masina........ca deh .........si eu ca omul , mai o friptura mai in vin ca doar prietenii stiu :x ce sete ma apuca . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Sedinta de club As trece si eu pe acolo sa stam la un spritz......... Dar taman la taverna sarbului? Nu de alta.......dar e o carciuma scumpa.....de fitze......si nici mancarea nu e cine stie ce. Am fost acolo......nu vorbesc "din auzite" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Sedinta de club pe langa ca e scumpa, e si galagie, parca ai fi intr-o hala. propun in alta parte, ma mai gandesc, spuneti o ora, preferabil dupa amiaza. Voi vreti sa se discute, sau sa bem si sa mancam? daca e de discutat mai bine NU la restaurant sau la vreun bar, mai bine la o sala de discutii( meetig room). Ideea e sa ne putem auzii si concentra sa fim coerenti :grin: mai ganditi-va... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Sedinta de club M-am grabit eu sa spun dar, nu e neaparat o sedinta de club in toata regula. Eu am treaba in Bucuresti weekendul urmator si m-am gandit ca sa ma intalnesc cu voi sambata seara la o bere undeva. Mugur mi-a recomandat Taverna Sarbului unde firma lui beneficiaza de o reducere de 20%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Sedinta de club intre 10 si 13 sunt la teambuilding pisa-m-as...... la constanta. imi pare rau ca nu ne vedem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Sedinta de club Incercati carciuma "La misto" a lui Calinescu ...este in zona aproape centrala (Sincai - vis-a-vis de Palatul Copiilor) mancarea este superbuna si nu e scumpa ...bautura de asemenea ... :h5 ...Eu mananc de 5 ani acolo si chiar daca s-a schimbat de 3 ori patronu' calitatea haleului si drincaului, service-ul si preturile bune s-au pastrat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Sedinta de club Va salut plin de respect, Multumim tuturor pentru pareri, dar subiectul acestui topic este SEDINTA DE CLUB, nu unde sa mancam sau unde ne putem imbata ieftin prin Bucuresti... :roll: 8) Intamplator sau poate nu, noi exact cu asta ne ocupam printre altele, testam diverse locatii pentru a face cele mai bune alegeri pentru clientii nostri, care va garantez sunt destul de exigenti; asa ca stim si avem relatii / facilitati in destule locuri... :roll: :grin: Pur si simplu am ales Taverna, deoarece are un raport bun pret / calitate la care se adauga reducerea noastra de 20 % de care puteti beneficia, este in zona de nord unde va sta Max , are mult loc de parcare pentru acaretele noastre, ne-am intalnit aici membrii forumului din Bucuresti si pentru Umanitara de Craciun si multe alte motive pe care nu stau sa le explic aici... In plus noi ne intalnim sa discutam, daca nu va place mancarea de acolo, nu va obliga nimeni sa mancati, iar bautura este aceeasi ca peste tot, la acelasi pret ca peste tot, unde este cat de cat decent. Eu zic sa revenim on topic, mai bine hai sa discutam cum putem noi sa facem ca miscarea romaneasca de off road sa evolueze, sa fie unita, sa avem un cod etic etc... :roll: 8) :grin: Va multumesc de intelegere !... :rsp :Gr :h5 :c Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Sedinta de club Mugur, nu uita ca-i sambata seara, vor canta si "lautarii" etc. Hotarati ora, daca ramane la taverna. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Sedinta de club D-nul Mugur.......m-ai frant din shale cu postul asta.......... La "taverna" sa ramana daca zici 'mneata ca e asha minunat Poate doar mi s-a parut mie naspa din motive de cine stie ce configuratie astrala nasoala din vreo seara sau alta. Ne vedem asadar acolo (la orele ?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Sedinta de club 1.Sa fie 16.00 sau 17.00 ? 2.Va place mai mult la Cocosatu ? Vorbesc cu Nea Sandu si schimbam instant ? La etaj, doar pentru noi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Sedinta de club Datorita faptului ca la Taverna Sarbului, incepand de la ora 19 nu mai beneficiem de reducerea de 20% am decis sa schimbam locatia . Ne intalnim la "La Cocosatul". Eu zic ca sa ne intalnim pe la ora 17. E ok asa? Va convine ora? Eventual sa imi spuneti care veniti ca sa ne facem o idee de ce masa sa rezervam. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Sedinta de club pai... venim :Hr Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Sedinta de club 1.La Taverna Sarbului, sambata reducerea noastra de 20 % e valabila doar pana la 19.30 deoarece la ora 20 incepe sa cante fanfara si exista multi consumatori dispusi sa plateasca 100 % pentru a o asculta si a manca "prost"... ; desigur putem ramane si dupa ora 20, dar la tarife normale si in plus am inteles ca nu toti agreati fanfara si papica, asa ca...: 2.Ne vom intalni sambata 12 aprilie 2008, ora 17.00 la restaurantul "La Cocosatu". La etaj este doar pentru nefumatori, asa ca vom rezerva jos pe terasa interioara la fumatori, deoarece am inteles ca majoritatea dintre voi, agreati acest "sport"... Am rugamintea sa confirmati prezenta dumneavoastra pentru a sti o masa de cate persoane sa rezervam ? 3.Pana acum s-au anuntat urmatorii : -Max + Cornelia -Trooper + sotia -Niros + sotia -Nike +... -Bogdan 4x4 + sotie -Ionut 73 -Semaca -Tuparu + sotie -Koala -Vitalies + sotie -... -... -Mugur + Ligia ------------------- Total = ? X persoane ? 4.Dovediti seriozitate, stiti ca sambata e full acolo, sa nu creem incurcaturi inutile, va rog ! Multumim anticipat de intelegere ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Sedinta de club incerc sa vin si eu sa dau o bere :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Sedinta de club ionut73 schimbi restaurantul ? Nu mai mergi la ospatarita care te sorbea din ochi ? In alta ordine de idei la restaurant simbata vin si cu sotia mea, deci suntem doua persoane . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: Sedinta de club trooper + sotia + Semaca = 3 persoane Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: Sedinta de club Sa o crezi tu = 3 persoane Tu iar nu te-ai uitat in oglinda de dimineata = 4 persoane si cu tine !!!!!!!!!!!!!! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: Sedinta de club Vin si ioooooooo :Hr 2 persoane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Sedinta de club Si Tuparii :grin: (2 pers) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Sedinta de club 1.O.K.Am actualizat lista cu cei care au confirmat. 2.Am facut rezervarea pentru : -o masa de 20 de persoane, -la fumatori, -pe terasa acoperita interioara, -pentru CLUB 4X4, -incepand cu ora 17.00, -la restaurantul "La Cocosatu". 3.Ne vedem acolo !... :grin: :clb :be :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Sedinta de club Sunt "amenintat" cu o iesire la iarba verde ... da', daca ploua, ma infiintez si eu la un mic si-o vorba lunga :ha: ... nu promit dar incerc ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Sedinta de club o sa incerc sa ajung si eu cu sotia :x Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate