Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service Vitara Bucuresti

raoul

Postări Recomandate

Cum toata lumea stie despre facerea de bine Asa si eu am imprumutat masina unui prieten. Acum am nevoie urgenta de un service sau mecanic bun ... De fapt unul cu inima si bun simt care sa ma ajute sa o pun la punct. Nu Mai intra in viteze, scartie, troncane trebuie vazuta de un medic bun. Va rog sugerati-mi si mie pe cineva in Bucuresti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Service Vitara Bucuresti

Felicitari! M-ai facut sa rad cu pofta!

Recapituland cererea ta, ai nevoie de un medic care sa fie si mecanic, sau mecanic care sa fie si medic...oricum, sa fie bun, sufletist si cu bun simt...si ai nevoie de el urgent:ha::ha::ha:

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Recapituland cererea ta, ai nevoie de un medic care sa fie si mecanic, sau mecanic care sa fie si medic...oricum, sa fie bun, sufletist si cu bun simt...si ai nevoie de el urgent:ha::ha::ha:

Exact !!! Te-ai prins ! Si daca are un cabinet curat in care sa nu-ti fie scaraba sa stai cand iti schimba fluidele ... Sa nu stea sa se gandeasca la pretul organelor pe care le poate palma in timpul operatiei ... Si Asa Mai departe.

Una peste Alta nu stiu unde sa ma duc sa-mi schimbe cineva ambreajul si schimbatorul de viteze si ce doamne iarta-ma ce o Mai avea fierul ca nici nu am vrut sa ma Sui in ea. Daca ai o Idee te rog sa-mi spui.

Multumesc.

Baaai tata ce greu m-am prins.... Te sun curand...

Editat de f_zoltan
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare