raoul Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Cum toata lumea stie despre facerea de bine Asa si eu am imprumutat masina unui prieten. Acum am nevoie urgenta de un service sau mecanic bun ... De fapt unul cu inima si bun simt care sa ma ajute sa o pun la punct. Nu Mai intra in viteze, scartie, troncane trebuie vazuta de un medic bun. Va rog sugerati-mi si mie pe cineva in Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Service Vitara Bucuresti Felicitari! M-ai facut sa rad cu pofta! Recapituland cererea ta, ai nevoie de un medic care sa fie si mecanic, sau mecanic care sa fie si medic...oricum, sa fie bun, sufletist si cu bun simt...si ai nevoie de el urgent:ha::ha::ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat Aprilie 27, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Felicitari! M-ai facut sa rad cu pofta! Recapituland cererea ta, ai nevoie de un medic care sa fie si mecanic, sau mecanic care sa fie si medic...oricum, sa fie bun, sufletist si cu bun simt...si ai nevoie de el urgent:ha::ha::ha: Exact !!! Te-ai prins ! Si daca are un cabinet curat in care sa nu-ti fie scaraba sa stai cand iti schimba fluidele ... Sa nu stea sa se gandeasca la pretul organelor pe care le poate palma in timpul operatiei ... Si Asa Mai departe. Una peste Alta nu stiu unde sa ma duc sa-mi schimbe cineva ambreajul si schimbatorul de viteze si ce doamne iarta-ma ce o Mai avea fierul ca nici nu am vrut sa ma Sui in ea. Daca ai o Idee te rog sa-mi spui. Multumesc. Felicitari! M-ai facut sa rad cu pofta! Recapituland cererea ta, ai nevoie de un medic care sa fie si mecanic, sau mecanic care sa fie si medic...oricum, sa fie bun, sufletist si cu bun simt...si ai nevoie de el urgent:ha::ha::ha: Baaai tata ce greu m-am prins.... Te sun curand... Editat Mai 1, 2012 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate