tiberiu 1975 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 salutari tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. m-am apucat sa schimb capete de bara si tot ce tine de directie la feroza.am comandat si pitman arm( bratul de la caseta de directie) dar cand am primit piesa am observat ca nutul de ghidare este in partea opusa fata de locul unde se afla la piesa de pe masina. va rog sa imi spuneti ce pot sa fac? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: pitman arm feroza din 95 salutari tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. m-am apucat sa schimb capete de bara si tot ce tine de directie la feroza.am comandat si pitman arm( bratul de la caseta de directie) dar cand am primit piesa am observat ca nutul de ghidare este in partea opusa fata de locul unde se afla la piesa de pe masina. va rog sa imi spuneti ce pot sa fac? multumesc Se pare ca ai piesa falsa. Trimite-o înapoi, si cere piesa care îti trebuie tie. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate