Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sufla garnitura de chiulasa!!!

mariusradovici

Postări Recomandate

Am luat chiloasa, s.a planat, garnitura Reinz pus sus,starans cum trebuie cu 110 si la desen si surpriza sufla pe langa chiloasa si garnitura in asa hal de se vede cu ochiu.....ce morti masi sa fie!!?? pe mecanic sa il injur nu pot ca am participat si eu si am vazut ca a facut totul ca la carte. Planatul sa fie oare??sufla frate de vezi bulbucii..

Ceva pareri?? ma apuca dracii cand stiu iar ca tre data jos...:al

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sufla garnitura de chiulasa!!!

Daca chiulasa a fost planata ok si tot ce tine de montaj a fost corect, sa nu fie cumva blocul motor deformat?

Si mai stiu o situatie in care cineva, dingreseala, a montat garnitura de chiulasa la un Opel, cu fata in jos.Cind ii dadea la cheie sarea antigel si ulei pe la garnitura si nu intelegeai de ce.Oricum, nasoala treaba.

Editat de Astral
Link spre comentariu

treaba e ca sufla intre chiulasa si garnitura!! blocul l.am curatat luna dar nu am fiert motorul tare sau sa circul cu masina, fierbea pt ca nu era stransa chiuloasa asa ca blocul nu ar avea motive sa fie deformat dar mai stii..

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut

Nu cred ca se poate monta garnitura pe dos. Are ghidaje care nu te lasa sa faci asa ceva. Sa nu se fi ciupit garnitura. Eu cand am montat chiuloasa am stricat o garnitura. Eventual mai strange chiuloasa putin. La motoarele vechi trebuie strans un pic mai mult fata de specificatiile din carte.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Ce an este masina?

Daca este fabricatie pana 1999 chiuloasa sa poate rectifica numai daca se schimba anticamerele !

Sunt putini in tara care fac aceasta operatiune!

Multi au stricat chiuloasele necunoscand acest lucru!

Garnitura de chiuloasa trebuie luata la cota de reparatie corelata cu cota de rectificare a chiuloasei !

Mai trebuie facut un test de compresie al chiuloasei ,obligatoriu, pt a vedea ca nu cumva chiuloasa sa fie fisurata!

Oricum daca mecanicul este priceput stie toate aceste lucruri!

@cipri778 ..La motoarele vechi trebuie strans un pic mai mult fata de specificatiile din carte...

Nu am auzit o asemenea aberatie:no !!

Editat de scaiceanu marian

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Eventualele fisuri nu se vad cu ochiul liber! /este un test specific pt asa ceva/

De planat cu anticamerele pe ea este imposibil de rectificat,retine Imposibil!

Desfa chiuloasa si pune o rigla de control pe ea pt ai verifica planeitatea!

Link spre comentariu

Si ma rog frumos de ce e imposibil? Esti sigur?

Poate daca o lucrezi cu freza, dar exista si alte masini...

Sunt f. sigur !

Dati-mi adresa pe pm si va trimit o chiuloasa de MK2 sa-mi faceti o fata plana ,bineinteles contra cost !

La reprezentanta la Mitsubishi este o notificare venita de la producator referitor la acest lucru si datorita reclamatiilor venite de-a lungul timpului s-a decis inlocuirea anticamerelor incepand cu anul 1999!

Datorita diferentei mari de dilatatie dintre anticamere si materialul chiuloasei se produceau fisuri in corpul chiuloasei si deci compromiterea motorului!

Ma rog pe domnul care a deschis topicul il intereseaza altceva nu modalitatea de prelucrare a chiuloasei!

Link spre comentariu

Service-ul fiat bujoreni are o masina de planat cu piatra. Daca vrei trec pe acolo intreb pret si ti-l spun. Despre subiectul topicului daca suprafata chiulasei si a blocului motor e ok nu e montata garnitura bine asta insemnind si nepotrivirea pe elementele de ghidare care daca s-au deformat nu lasa chiulasa sa se stringa cum trebuie. Solutia este verfificarea din nou a planeitatii chiulasei si a blocului motor si inlocuirea elementelor de ghidare. Dar motorul poate trai si fara ele:-)

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare