ak47apache Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina multa munca... dar merita pe deplin :grin:... o masina nu doar de teren ci si frumoasa estetic :bravo PS: cateva poze pe dealuri ar fi minunate :grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Imi place,bravo :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Ca sa vezi ca se poate!! SIMPLU, IEFTIN, EFICIENT.. Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Am cintarit azi masina la doua cintare ca n-am avut incredere doar in unu are 1900 respectiv 1910 cu toate pe ea lada cu scule plina hijack roata rezerva troliu spate cu cablu otel , m-am asteptat la mai ptin dar e bine si asa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina sall ! frumoasa bestia' ...gata cu el , sau mai urmeaza ceva ? (dupa munca si rasplata"), destul de greut"la cate ai dat jos de pa ia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 (editat) Re: project Y 60 4,2 benzina sall ! frumoasa bestia' ...gata cu el , sau mai urmeaza ceva ? (dupa munca si rasplata"), destul de greut"la cate ai dat jos de pa ia...Da si am sperat la un 1800 kg. dar totusi nu e rau si cu 1900 kg avand in vedere ca a avut 2350 kg., da mai urmeaza doua scaune racing pe care li-am si cumparat , pe urma centuri in pentru acele scaune , lampi halogen , etc. mai vedem noi ! Editat Mai 29, 2012 de Muntean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Imi place,bravo :wink: Multumesc ! petru mine e mult un bravo de la tine ! , cum am mai spus se putea mai mult mai ales la parte de suspensie dar trebuia sa umblu la pusculita... si nu prea am acces:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina felicitari pt realizare. Nu a iesit rau. E drept ca ...cam tot ce ai facut pana acum este din flex si aparat de sudura, e timpul insa sa mai pui pe dansa si niste accesorii , kit de susp, rapoarte in grupuri si blocant fata. Fara ele, nu prea e masina de offroad extrem........ PS. in primul rand trebuie sa te hotaresti daca o pastrezi au ba ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 (editat) Re: project Y 60 4,2 benzina Si mie imi place cum arata. Partea cu cusca de tavan ...nu stiu cat e de utila ... poate ca ar fi bine sa "muti" traversele pe aripi ... Pe partea de suspensie spate baga un ochi la colegul care vinde IronMan ...are preturi interesante. Si cred ca le imperechezi bine cu suspensia fata folosita! :grin: Editat Mai 29, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Iunie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2012 (editat) Re: project Y 60 4,2 benzina [video=youtube;t3YU-lcC4FY] Ceva teste ! Au fost masini care nu au urcat. Din respect pentru colegi nu am sa dau nume. In orce caz nissanu e la mare inaltime !!! Editat Octombrie 10, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Are power.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Iunie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Are power.. DA ! si vina si sa nu uitam ca eu am avut cele mai mari roti 35/11,5/15 ,toyota 35/11,5/16 , jeep-u 33/10,5/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Asa DA Nissan Patrol,nu autobuzul ala lung-BRAVO pentru proiect Toyota este a lui Cosmin ? ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 (editat) Re: project Y 60 4,2 benzina Asa DA Nissan Patrol,nu autobuzul ala lung-BRAVO pentru proiect Toyota este a lui Cosmin ? ALIN :h5Mersi ! Da este a lui Cosmin si este preparata in atelieru lui Ventzel - Borsa . Editat Iunie 10, 2012 de Muntean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: project Y 60 4,2 benzina Felicitari Marine frumoasa jucarie ti-ai facut, sa te bucuri de ea !!!! Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate