Caphonne Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... Toate astea ar trebui sa le gasesti in baumax, obi, praktiker... Sau in piata Obor Bogdane dar nu in piata agroalimentara te duci vis a vis la tarabele albe. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... Ok, multumesc pentru toate informatiile. Am cumparat deja cele necesare, acum trebuie sa ma gandesc la o solutiei cum le prind efectiv ca sa pot deschide si capota fara sa fie nevoie sa le demontez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... Alta solutie inafara de gaurit aripa nu cred ca este... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... salut, am luat o bara de la cineva de pe forum care are un stalp pe colt cu prindere de cablu. Pe laterala usii deasupra pe caroserie am pus o alta si a iesit o prindere betan care nu trebuie scoasa pentru acces la capota motor. precizez ca partea din fata a caroseriei este daihatsu rocky fara modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... Asta e solutia perfecta, doar ca mie nu imi prea plac accesoriile astea care ii modifica designul caroseriei... Cui ii plac accesoriile astea "ca la carte" foarte bine ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY...... Insfarsit dam de cineva care a montat pe motorul diesel 2.8, cutie cu reductor de benzinar 2.0 (3Y toyota ?) Ai modificat ceva la cutie sa o poti monta ? Din diverse surse am aflat ca priza centrala de la cutia benzinara e mai lunga cam cu 2 cm decat la cutia diesel si nici nu se potriveste la fix pe motorul diesel la suruburi. Ce alte modificari ai mai facut sa montezi cutia benzinara pe motorul diesel ? Rapoartele din cutii sunt la fel la diesel sau benzina, difera treptele 1,2,3 si 5 la motorul turbo. Puntile de motor benzinar au rapoarte mai mari, pentru viteza. Salut,ma intereseaza in ce sens e diferenta dintre treptele 1,2,3 si 5 de la cutia motorului turbo fata de cele de la diesel aspirat sau benzina,care e mai de forta si care mai de fuga daca stii?eu spre exemplu am schimbat sincronul de a patra la mine (2,8 td) cu unul dintr-o cutie de 4 viteze,banuiesc de aspirat cu mai putini dinti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate