Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un nou episod , DAIHATSU ROCKY......

blackufo

Postări Recomandate

Re: un nou episod , DAIHATSU ROCKY......

Toate astea ar trebui sa le gasesti in baumax, obi, praktiker...

Sau in piata Obor Bogdane dar nu in piata agroalimentara te duci vis a vis la tarabele albe.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ok, multumesc pentru toate informatiile. Am cumparat deja cele necesare, acum trebuie sa ma gandesc la o solutiei cum le prind efectiv ca sa pot deschide si capota fara sa fie nevoie sa le

demontez.

Link spre comentariu

salut, am luat o bara de la cineva de pe forum care are un stalp pe colt cu prindere de cablu. Pe laterala usii deasupra pe caroserie am pus o alta si a iesit o prindere betan care nu trebuie scoasa pentru acces la capota motor. precizez ca partea din fata a caroseriei este daihatsu rocky fara modificari.

1005563123_baradaihatsu001.thumb.jpg.4fbfcca47a796d9d915fd321717ea1ed.jpg

827881087_baradaihatsu003.thumb.jpg.626b7e204a014c7342be7a75e7e8fdd3.jpg

Link spre comentariu

Asta e solutia perfecta, doar ca mie nu imi prea plac accesoriile astea care ii modifica designul caroseriei... Cui ii plac accesoriile astea "ca la carte" foarte bine !

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Insfarsit dam de cineva care a montat pe motorul diesel 2.8, cutie cu reductor de benzinar 2.0 (3Y toyota ?)

Ai modificat ceva la cutie sa o poti monta ? Din diverse surse am aflat ca priza centrala de la cutia benzinara e mai lunga cam cu 2 cm decat la cutia diesel si nici nu se potriveste la fix pe motorul diesel la suruburi. Ce alte modificari ai mai facut sa montezi cutia benzinara pe motorul diesel ?

Rapoartele din cutii sunt la fel la diesel sau benzina, difera treptele 1,2,3 si 5 la motorul turbo. Puntile de motor benzinar au rapoarte mai mari, pentru viteza.

Salut,ma intereseaza in ce sens e diferenta dintre treptele 1,2,3 si 5 de la cutia motorului turbo fata de cele de la diesel aspirat sau benzina,care e mai de forta si care mai de fuga daca stii?eu spre exemplu am schimbat sincronul de a patra la mine (2,8 td) cu unul dintr-o cutie de 4 viteze,banuiesc de aspirat cu mai putini dinti

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare