marian nicolae Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 (edited) am gasit asta pe net la 28.500€ din `84,77,730km,95PS(70 kw),disel,manuala 4 trepte,3,246ccm si cica este facuta original de cei de la nissan in serie mica Edited April 29, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 (edited) Re: patrol 6x6 Ca posesor al unei masini identice ca model , pot spune ca e o masina scurta lungita , sau o masina lunga cu usile 3-4 suprimate . As vedea-o foarte utila doar pentru aplicatii specializate . In rest e doar o tiritoare , iar daca are o punte spate purtata si nu angrenata e si mai rau ... O mai vazusem pe undeva ... Citeva imagini de sub caroserie ar fi interesant de vazut . Edited April 30, 2012 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 Re: patrol 6x6 Ca posesor al unei masini identice ca model , pot spune ca e o masina scurta lungita , sau o masina lunga cu usile 3-4 suprimate . As vedea-o foarte utila doar pentru aplicatii specializate . In rest e doar o tiritoare , iar daca are o punte spate purtata si nu angrenata e si mai rau ... O mai vazusem pe undeva ... Citeva imagini de sub caroserie ar fi interesant de vazut . tot ce se poate tu sti mai bine cat de buna ar fi eu doar ce am gasito pe net si cum nu mai vazusem nissan 6x6 am zis sa o vedeti si voi,masina o vinde un park auto din austria si din pacate se afla la cca 200km de mine asa ca nu ma incumet sa dau fuga pana acolo si sa-i fac poze pe dedesupt dar daca este totusi cineva interesat ii pot da nr de tel. al firmei respective Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian nicolae Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 (edited) Re: patrol 6x6 sau puteti intra pe:http://www.gebrauchtewagen.at la rubrica nissan patrol,si daca cineva se incumeta sa o cumpere poate veni la mine unde ii ofer cazare si eventual negociere de pret GRATIS,plus ca in zona unde se afla masina este si orasul pe care il copiaza chinezii casa cu casa Edited April 30, 2012 by marian nicolae Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebasd Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Re: patrol 6x6 Ca posesor al unei masini identice ca model , pot spune ca e o masina scurta lungita , sau o masina lunga cu usile 3-4 suprimate . As vedea-o foarte utila doar pentru aplicatii specializate . In rest e doar o tiritoare , iar daca are o punte spate purtata si nu angrenata e si mai rau ... O mai vazusem pe undeva ... Citeva imagini de sub caroserie ar fi interesant de vazut . Daca este 6x6 cum dracu sa fie punte spate purtata??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Re: patrol 6x6 6x6 inseamna ca trag toate 6 altfel ar fi 6x4 sau 6x2 poate din filmulet se observa mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Re: patrol 6x6 Am gasit si ceva poze cu sistemul de transmisie.[ATTACH=CONFIG]140148[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140154[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts