nelucry Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Salut ! Ma numesc Cristian, am 39 de ani de profesie mecanic auto ,sint din Bucuresti si detin de 4 ani o Toyota 4Runner 3000 V6 din 1990 . Nu este modificata ,i-am montat A/C original ,amortizoare Kayaba gas fata si spate,proiectoare Bosch Rally,Webasto 5 kw,incalzire in scaune Waeco MSH-100 (am si pentru bancheta spate dar nu le-am montat inca ),jante aliaj Intra,gume Bridgestone H/P ,alarma Viper, radio-cd Sony + boxe VDO.... si i-am achizitionat multe piese noi de rezerva (kit bucsi fata originale,inca 4 amortizoare Kayaba gas ,electromotor Jakoparts ,kit rep. caseta directie ...). Ma bate gindul sa-i schimb motorul cu un 2,4 turbodiesel (2LT). Stie cineva unde as putea gasi un 2LT in mintile lui ? Cum se procedeaza la RAR pentru a face modificarea si in C.I. ? Va multumesc anticipat si atasez cateva imagini cu agregatul in cauza : Editat Mai 1, 2012 de Astral - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Sfat motorizare 4Runner... Nu stie nimeni nimic ....? - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate