andi_frincu Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 salutare la toata lumea... cum ziceam... mk2 din 1996 (shogun) de 2.8 are o fisura (+un inceput de fisura) intre supapa si o anume camera de expansiune (daca am retinut corect denumira)... am fost la un "tatic" al chiulaselor (nu este ironic, asa mi-a fost prezentat) care a spus ca , acea camera de expansiune ar fi partial (ar avea o "camasa") din ceramica, ce se sparge daca incarci sa o demontezi/ sudezi pe langa/ intevi in orice fel (inclusiv rectificare)... asadar... ce e de facut?... se poate face altceva decat inlocui chiulasa? se poate demonta acea piesa de ceramica? sau se poate inlocui?... multam anticipat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: sudura chiulasa mk2 2.8 ... este posibil? Camera de expansine se numeste ANTECAMERA, este piesa de schimb, incorporata in chiulasa. Ai in dreapta forumului un banner cu Sten Back Comexim, ia legatura cu Nashu Mare si te rezolva , fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andi_frincu Postat Mai 3, 2012 Autor Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: sudura chiulasa mk2 2.8 ... este posibil? asa dom-le... antecamera... in rest... traiasca NASHU MARE ... multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: sudura chiulasa mk2 2.8 ... este posibil? asa dom-le... antecamera... in rest... traiasca NASHU MARE ... multam Daca reusesti, incearca sa-i faci niste poze inainte si dupa ce o sudezi........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate