Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Samurai

Anjin_san

Postări Recomandate

Salutari de la un fost veveritar, actualmente patrolist.

Avand in vedere ca am hotarat sa-mi schimb Patrolul, trag cu ochiul in doua directii :

1.Un Samy pe elicoidale ( sau foi? )

2.Un Toyo LC

Avand in vedere ca nu sunt cel mai priceput in domeniu ( filosof/psiholog prin formare ) apelez la voi.

Ce trebuie sa urmaresc inainte de achizitie?

Va rog sa-mi spuneti ce ati urmari voi, daca v-ar interesa sa cumparati un Samy, sa stiu cum pun problema.

Va multumesc anticipat,

Razvan Trif

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Va rog sa ma sfatuiti in privinta unei achizitii - Sfaturi achizitie Samurai

Salutare primul criteriu de alegere in cazul meu ar fi arcurile si le-as alege pe cele elicoidale.Am la Feroza arcuri cu foi pe spate si dupa nici un an deja m-am cam saturat.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Samurai

Here we go again....

Te uiti frumos pe tutorialul de mai jos si ai sa vezi cate topicuri pe aceasta tema vei gasi dupa cuvintele cheie "sfat achizitie" !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

.......Cum ti-am raspuns si pe celalalt topic : "INTAI ACTELE, APOI fierul" !

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Samurai-se poate inchide

Here we go again....

Te uiti frumos pe tutorialul de mai jos si ai sa vezi cate topicuri pe aceasta tema vei gasi dupa cuvintele cheie "sfat achizitie" !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

.......Cum ti-am raspuns si pe celalalt topic : "INTAI ACTELE, APOI fierul" !

Multumesc,

Topicul se poate inchide.Scuzati ca am poluat, am citit tot ce am avut de cititit, am probat, am concluzionat : Mi-am cumparat un Y60 :).

Cele bune,

Razvan

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare