Anjin_san Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Salutari de la un fost veveritar, actualmente patrolist. Avand in vedere ca am hotarat sa-mi schimb Patrolul, trag cu ochiul in doua directii : 1.Un Samy pe elicoidale ( sau foi? ) 2.Un Toyo LC Avand in vedere ca nu sunt cel mai priceput in domeniu ( filosof/psiholog prin formare ) apelez la voi. Ce trebuie sa urmaresc inainte de achizitie? Va rog sa-mi spuneti ce ati urmari voi, daca v-ar interesa sa cumparati un Samy, sa stiu cum pun problema. Va multumesc anticipat, Razvan Trif Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Va rog sa ma sfatuiti in privinta unei achizitii - Sfaturi achizitie Samurai Salutare primul criteriu de alegere in cazul meu ar fi arcurile si le-as alege pe cele elicoidale.Am la Feroza arcuri cu foi pe spate si dupa nici un an deja m-am cam saturat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Sfat achizitie Samurai Here we go again.... Te uiti frumos pe tutorialul de mai jos si ai sa vezi cate topicuri pe aceasta tema vei gasi dupa cuvintele cheie "sfat achizitie" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 .......Cum ti-am raspuns si pe celalalt topic : "INTAI ACTELE, APOI fierul" ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Sfat achizitie Samurai-se poate inchide Here we go again.... Te uiti frumos pe tutorialul de mai jos si ai sa vezi cate topicuri pe aceasta tema vei gasi dupa cuvintele cheie "sfat achizitie" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 .......Cum ti-am raspuns si pe celalalt topic : "INTAI ACTELE, APOI fierul" ! Multumesc, Topicul se poate inchide.Scuzati ca am poluat, am citit tot ce am avut de cititit, am probat, am concluzionat : Mi-am cumparat un Y60 :). Cele bune, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate