Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Factory Service Manual pentru Grand Cherokee 2.7CRD 2004

klinutzu

Postări Recomandate

salut, am cautat prin forum, dar nu am reusit sa gasesc un manual de service pt un gc 2.7crd 2004, pt ca a inceput sa imi cloncane cand trec prin gropi si vreau sa schimb piese, insa nu stiu despre ce sa intreb... ma puteti ajuta, va rog?

multumesc.

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Factory Service Manual pentru Grand Cherokee 2.7CRD 2004

salut, am cautat prin forum, dar nu am reusit sa gasesc un manual de service pt un gc 2.7crd 2004, pt ca a inceput sa imi cloncane cand trec prin gropi si vreau sa schimb piese, insa nu stiu despre ce sa intreb... ma puteti ajuta, va rog?

multumesc.

Salut,

Am eu ceva care are si referiri la 2.7 CRD prin el. Daca il doresti, da un pm cu adresa de e-mail si il trimit prin transfer ca este destul de mare ~80Mb.

Link spre comentariu

multumesc.

Am o masina identica, da-mi te rog un email si iti trimit manualul cumva.

Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata
Link spre comentariu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

multumesc.

Salut,

Am uploadat materialele pe care le am pe situl firmei. Cand nu mai aveti nevoie de ele, anuntati-ma va rog sa le scot.

http://www.control-dimensional.ro/jeep/

Spor si weekend placut,

Eddie

• Like 1
Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata
Link spre comentariu

salut si thx.

service manual nu se afiseaza.

Salut si scuze pentru intarziere. Manualul de service e marisor si dureaza un pic pana se descarca insa am verificat si e ok, eu am reusiit sa il descarc insa cu rabdare.

Incearca te rog linkul direct:

http://www.control-dimensional.ro/jeep/Jeep_Grand_Cherokee_WJ_Service_Manual.pdf

Spor si numai bine

Eddie

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare