TYK Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Puntile sunt originale,am grupuri cu blocabile fata-spate si rapoarte 8/33. Motorul e "de brasov" diesel de 3,2. Nu e inmatriculata jucaria, doar pentru off-road am facut-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Si ceva poze cu forma finala:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU FELICITARI ! pentru munca depusa ! desi nu sant pentru culorile stridente la masini . Sa o folosesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAKE Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Te apreciez ca ai facut o masina asa cum ai gandit tu , imi place cum l-ai personalizat pe gustul tau si imi place combinatia de culori , BRAVO !!! Kopilot KOALA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Puntile sunt originale,am grupuri cu blocabile fata-spate si rapoarte 8/33. Motorul e "de brasov" diesel de 3,2. Nu e inmatriculata jucaria, doar pentru off-road am facut-o. cred ca o gresala ai facut....ai cheltuit inima si timp fest si sa nu poti merge pe unde vrei!!!!!!!!! pacat. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU cred ca o gresala ai facut....ai cheltuit inima si timp fest si sa nu poti merge pe unde vrei!!!!!!!!! pacat. bafta Ai dreptate... Mai bine statea ca majoritatea pustimii din ziua de azi, in crasme, betivaneala, pierdere de timp si/sau eventuale droguri :uameni Mie personal imi place cum a iesit si debia astept sa ma apuc si eu de rugina mea de IMS, care de altfel, e la fel de ne-inmatriculat. Deci, se va alatura inca unu care-si pierde timpul in loc sa faca altceva, ca restul populimii... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Ei, de fapt fan2474 voia sa spuna ca e nedrept ca masina sta sa nu poate circula legal, nu ca e pacat ca s-a apucat de ea :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Proiect M-461 - TYKALOSU Va multumesc inca odata pentru aprecieri!! Da...e mare pacat ca nu e inmatriculat. Din cate am auzit eu, se pot omologa si suspensiile modificate, dar nu stiu concret. Daca cineva a auzit ceva si ma poate ajuta si pe mine, dau :x :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate