Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect M-461 - TYKALOSU

TYK

Postări Recomandate

Re: Proiect M-461 - TYKALOSU

Puntile sunt originale,am grupuri cu blocabile fata-spate si rapoarte 8/33. Motorul e "de brasov" diesel de 3,2. Nu e inmatriculata jucaria, doar pentru off-road am facut-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Te apreciez ca ai facut o masina asa cum ai gandit tu , imi place cum l-ai personalizat pe gustul tau si imi place combinatia de culori , BRAVO !!!

Kopilot KOALA
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Puntile sunt originale,am grupuri cu blocabile fata-spate si rapoarte 8/33. Motorul e "de brasov" diesel de 3,2. Nu e inmatriculata jucaria, doar pentru off-road am facut-o.

cred ca o gresala ai facut....ai cheltuit inima si timp fest si sa nu poti merge pe unde vrei!!!!!!!!! pacat.

bafta

Link spre comentariu

cred ca o gresala ai facut....ai cheltuit inima si timp fest si sa nu poti merge pe unde vrei!!!!!!!!! pacat.

bafta

Ai dreptate... Mai bine statea ca majoritatea pustimii din ziua de azi, in crasme, betivaneala, pierdere de timp si/sau eventuale droguri :uameni

Mie personal imi place cum a iesit si debia astept sa ma apuc si eu de rugina mea de IMS, care de altfel, e la fel de ne-inmatriculat. Deci, se va alatura inca unu care-si pierde timpul in loc sa faca altceva, ca restul populimii...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Va multumesc inca odata pentru aprecieri!! Da...e mare pacat ca nu e inmatriculat. Din cate am auzit eu, se pot omologa si suspensiile modificate, dar nu stiu concret. Daca cineva a auzit ceva si ma poate ajuta si pe mine, dau :x :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare