cristibuzatu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Salutare Domnilor, Pentru ca au fost foarte multi cei care si-ar fi dorit sa ia parte la iesirea pusa la cale de Omoroka saptamana trecuta in zona Dambovita, intre Filipestii de Padure si Targoviste, m-am gandit sa incercam sambata 12 mai sa parcurgem acelasi traseu. "Ruta" ar trebui sa fie cea de mai jos - track postat de omoroka in topicul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71334-28-Aprilie-iesire-Damboviteana. Tot din acest topic puteti sa va dati seama si de dificultatea traseului :) Acelasi loc de intalnire - benzinaria Agip de pe Calea Grivitei colt cu Ion Mihalache (1 Mai) - ora 8:00.Magureni - Iedera - Malurile.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai salut, buna propunerea ta privind acest traseu :h5, prezent si eu cu un samurai dotat cu copii simex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut! Sigur o sa vin si eu. eu vin din tirgoviste...in acest caz intalnirea unde o sa aiba loc? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut! Sigur o sa vin si eu. eu vin din tirgoviste...in acest caz intalnirea unde o sa aiba loc? Salut ! Cred ca cel mai bine pentru tine este sa ne vedem la iesirea din Darmanesti, la intersectia lui DN 72 cu 101 A. Vezi print sceen mai jos. Ce zici ? Esti ok ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai E ok. Abia astept! An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Cate masini pleaca din Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Cate masini pleaca din Bucuresti? pana in momentul de fata suntem doua "agregate" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Pai cel mai probabil ma bag si eu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Pai cel mai probabil ma bag si eu :) cu mare placere. doar stii....cu cat suntem mai multi cu atat e mai frumos :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai m-as baga si eu, dar azi dupa ce am vazut filmuletul 2 mi-am dat seama ca voi incapea pe acolo doar daca "mut" putin vegetatia si un gard... in plus, daca a mai plouat intre timp va fi cam dificil pt AT-uri. ma mai gandesc pana atunci si vad daca ma bag sau nu. sunt curios daca vor mai fi si alte masini mai mari, poate gasim ceva variante de ocolire pe unde nu incapem. referitor la organizare, sugerez sa folositi "formula" clasica pentru a da o imagine echipei, ca numar, dotari, etc, sa stiti cu cine/ce mergeti in teren. ceva de genul, unde fiecare va copia intreaga lista si se va adauga la coada ei: 1. cristibuzatu - (masina, gume, alte dotari) 2. DNL - Samurai, Simex 3. crt82sil - (masina, gume, alte dotari) 4. packard - (masina, gume, alte dotari) (in felul asta evitati eventuale neintelegeri in organizare, cum s-au mai vazut) bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai crt82sil - vitara, simex, troliu An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Packard - suzuki Vitara 1,6 80cp, in stare tehnica perfecta, bodylift, suspension lift, troliu , gume Maxxis Mudzilla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai salut ! M-as baga si eu la excursia voastra dar nu imi permite fieru' :grin: ! din ce am vazut in pozele / filmuletele lu' Omoroka si din sfatul lui ( de profesionist ) nu cred ca am ce cauta cu camionu prin padure ca raman infipt pe undeva pe acolo :ha: asa ca nu imi ramane decat sa va invidiez :happy Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai m-as baga si eu, dar azi dupa ce am vazut filmuletul 2 mi-am dat seama ca voi incapea pe acolo doar daca "mut" putin vegetatia si un gard... in plus, daca a mai plouat intre timp va fi cam dificil pt AT-uri. ma mai gandesc pana atunci si vad daca ma bag sau nu. sunt curios daca vor mai fi si alte masini mai mari, poate gasim ceva variante de ocolire pe unde nu incapem. referitor la organizare, sugerez sa folositi "formula" clasica pentru a da o imagine echipei, ca numar, dotari, etc, sa stiti cu cine/ce mergeti in teren. ceva de genul, unde fiecare va copia intreaga lista si se va adauga la coada ei: 1. cristibuzatu - (masina, gume, alte dotari) 2. DNL - Samurai, Simex 3. crt82sil - (masina, gume, alte dotari) 4. packard - (masina, gume, alte dotari) (in felul asta evitati eventuale neintelegeri in organizare, cum s-au mai vazut) bafta! Multam de sugestie 1. cristibuzatu - Samurai, Insa Turbo Dakar, foarte AMBITIOS:ga 2. DNL - Samurai, Simex 3. crt82sil - vitara, Simex, troliu 4. packard - vitara, Maxxis Mudzilla, bodylift, suspension lift, troliu In alta ordine de idei, omoroka cred ca poate sa ne ajute cu informatii referitoare la posibile variante de ocolire pentru portiunile foarte inguste. In ceea ce priveste prezenta ta...cum ziceam si mai inainte (intr-un fel)...unde-s multi e mai probabil sa avem parte de o excursie reusita ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai nu mai merge nimeni ? :(:( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai din pacate eu zic pas... am analizat mai bine situatia si nu cred ca intra masina mea pe acolo, plus ca mai si ploua zilele astea, si cu AT-uri e loterie curata. nu vreau sa incurc pe nimeni dar nici sa ma frustrez ca trebuie sa ma intorc singur :) distractie faina si astept sa ne povestiti cum a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai din tirgoviste mai vin un patrol si un samurai. la ce ora e intalnirea la darmanesti? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai din tirgoviste mai vin un patrol si un samurai. la ce ora e intalnirea la darmanesti? 9:15 cred ca e cea mai potrivita ora. zic ca avem timp sa ajungem din bucuresti hai ca se face gasca mare...:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai intalnirea in bucuresti e la 8 la agip da? Intrebare, cine a mai batut drumurile astea sambata dimineata stie daca sunt controale? Intreb pentru ca eu vin cu o englezoaica pe care inca nu am apucat sa o bulgarisesc si stiu ca astia din DB 'este dobitoci' :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai La dus o luati pe DN1A si apoi, cu aprox 20km inainte de Ploiesti stinga pe judetene. Am vazut doar o masina de Rurali pe acolo, care oprisera pe cineva. Nu stiu detalii. La intoarcere e pe seara si e si mai liniste.Bafta! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Nu s-a discutat nimic de mancare. vine fiecare cu pachetzel? facem un gratar organizat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salutare , ceva detalii despre traseu , nu am reusit sa deschid atasamentul etc. , daca cunoaste cineva zona sa scrie cate ceva , lungime aprox. dificultate, sa stie tot omu' , e plimbare pe forestier , padure , extrem , combinat , trolieri etc. De unde se intra in traseu si unde se iese ...cu aproximatie bineinteles :ha: Multumesc Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salutare, crt82sil - ziceam sa ne intalnim la noua si un sfert. nu cred ca o sa avem probleme pe drum...sper nici pe traseu:wink: packard - hai sa ne luam fiecare de acasa niste sandwichuri si mai vedem pe acolo cum ne descurcam.:4079862908: Marianw8 - intrarea se face dinspre Magureni. daca reusim sa parcurgem tot traseul iesirea ar trebui sa aiba loc tot din prin acelasi loc. in ceea ce priveste dificultatea traseului poti sa-ti faci o parare uitandu-te pe link-ul de mai jos. Nu am mai parcurs acest traseu, dar din imagini si video cred ca este un pic cam peste mediu. http://forum.club4x4.ro/showthread.p...e-Damboviteana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut , cam asa arata linkul dat : :grin: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai vezi topicul postat de omoroka - 28 Aprilie, iesire Damboviteana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate