nicu22 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut , cam asa arata linkul dat : :grin: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Mariane, mai naspa decat la piatra nu cred ca are cum sa fie:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Cred ca vom fi si noi la Darmanesti G, troliu, BF MT, +5cm Cu speranta ca nu vor fi mari noroaie si tot cu speranta ca va fi frig sa pot tine caldura deschisa.:grin: Ca nu am termostat si nici vascocupla nu merge... Asta ca sa nu ramana patrolul stingher printre atatea Suzuki:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut. Diseara cand ajung acasa o sa va fac o scurta prezentare a traseului. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 (editat) Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Mariane, mai naspa decat la piatra nu cred ca are cum sa fie:banana ...pai da dar nici plimbare in parc sa nu fie :ha: Editat Mai 10, 2012 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Am vazut filmele postate cred ca o sa fie fain. Macar iesim, iar daca o sa fie noroi probabil ca va deveni interesant Te bagi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 (editat) Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai In principiu ...da , pune ' te rog un link cu filmele vizionate ca baietii astia nu au mai ajuns acas' :ha1 Editat Mai 10, 2012 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut. Ca sa sumarizez va atasez mai jos poza traseului care contine 4 puncte mai importante e la Magureni spre Malurile. 1. Aveti o coborare prin padure, foarte abrupta pe care n-o puteti face in conditii de noroi. Dar cum vad ca va fi senin zilele astea o sa va descurcati. Pe acolo nu e drum si fie urmariti trak-ul meu cu atentie fie va cautati voi varianta voastra. Drum nu exista acolo, doar padure. 2. E o zona noroioasa cu un sant adanc pe stanga. In conditii de ploaie zona este foarte greu practicabila. 3. E o ulita foarte ingusta printre curtile oamenilor care la un moment dat are in stanga un valcel cam adanc. Zona e foarte ingusta acolo si nu stiu daca poate fi ocolita prin alta parte. Apoi traseul intra pe un drum foarte ingust de pamant cu vegetatie abundenta. Acolo deabia are loc caruta. Pentru a ocoli zona 3 trebuie sa va ganditi bine dinainte cum faceti. 4. Zona foarte ingusta si pe lungime mare pe o ulita. O mica portiune poate fi ocolita acolo doar. Mai este un drum care o ia la stanga acolo dar cred ca duce in Pucioasa. In rest traseul e simplu. Eu sambata voi fi la schi in prima jumatate a zilei si nu stiu cat pot sa va raspund la telefon. Bafta. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salut. Ca sa sumarizez va atasez mai jos poza traseului care contine 4 puncte mai importante e la Magureni spre Malurile. 1. Aveti o coborare prin padure, foarte abrupta pe care n-o puteti face in conditii de noroi. Dar cum vad ca va fi senin zilele astea o sa va descurcati. Pe acolo nu e drum si fie urmariti trak-ul meu cu atentie fie va cautati voi varianta voastra. Drum nu exista acolo, doar padure. 2. E o zona noroioasa cu un sant adanc pe stanga. In conditii de ploaie zona este foarte greu practicabila. 3. E o ulita foarte ingusta printre curtile oamenilor care la un moment dat are in stanga un valcel cam adanc. Zona e foarte ingusta acolo si nu stiu daca poate fi ocolita prin alta parte. Apoi traseul intra pe un drum foarte ingust de pamant cu vegetatie abundenta. Acolo deabia are loc caruta. Pentru a ocoli zona 3 trebuie sa va ganditi bine dinainte cum faceti. 4. Zona foarte ingusta si pe lungime mare pe o ulita. O mica portiune poate fi ocolita acolo doar. Mai este un drum care o ia la stanga acolo dar cred ca duce in Pucioasa. In rest traseul e simplu. Eu sambata voi fi la schi in prima jumatate a zilei si nu stiu cat pot sa va raspund la telefon. Bafta. multumim pentru detalii omoroka !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 (editat) Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai As mai adauga ca, din punctul 2 cred ca se poate gasi un drum care sa evite bucla spre sud (coborirea in satul unde as afla punctul 3), mergind in continuare spre NV si apoi V. Din punctul 2, pe culmea pe care se merge, se vedea un drum care tinea culmea si care conform ROAD 2008 se lega cu drumul de pe dealul urmator, trecea valea mai la nord de punctul 3, fara sa coboare/urce atit. In felul asta evitati niste ambuscade serioase in satul din punctul 3. In rest, de aceeasi parere cu Omoroka: daca e uscat e abordabil, doar cu risc de polish de tufis serios. Daca e ud, va sfatuiesc sa va reorientati. Nu sunt pietre pe urcari/coboriri sa va va ajute, namol alunecos pur. Portiunea strimta de la 4 se poate face exclusiv cu masini mici. In rest singura sansa e sa bagati drujba si lopata la greu, citeva sute de metri, ceea ce e imposibil intr-o singura zi. O sa vedeti ca inainte de zona 4 veti iesi din drumul destul de larg, veti face o dreapta la aproape 90 de grade spre zona 4. Daca tineti drumul larg, evitind zona 4 sunt aproape sigur ca veti iesi tot in Malurile, putin mai la sud de iesirea pe DJ de dupa zona 4. Editat Mai 11, 2012 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai As mai adauga ca, din punctul 2 cred ca se poate gasi un drum care sa evite bucla spre sud (coborirea in satul unde as afla punctul 3), mergind in continuare spre NV si apoi V. Din punctul 2, pe culmea pe care se merge, se vedea un drum care tinea culmea si care conform ROAD 2008 se lega cu drumul de pe dealul urmator, trecea valea mai la nord de punctul 3, fara sa coboare/urce atit. In felul asta evitati niste ambuscade serioase in satul din punctul 3. In rest, de aceeasi parere cu Omoroka: daca e uscat e abordabil, doar cu risc de polish de tufis serios. Daca e ud, va sfatuiesc sa va reorientati. Nu sunt pietre pe urcari/coboriri sa va va ajute, namol alunecos pur. Portiunea strimta de la 4 se poate face exclusiv cu masini mici. In rest singura sansa e sa bagati drujba si lopata la greu, citeva sute de metri, ceea ce e imposibil intr-o singura zi. O sa vedeti ca inainte de zona 4 veti iesi din drumul destul de larg, veti face o dreapta la aproape 90 de grade spre zona 4. Daca tineti drumul larg, evitind zona 4 sunt aproape sigur ca veti iesi tot in Malurile, putin mai la sud de iesirea pe DJ de dupa zona 4. In cazul asta eu zic ca este OK, daca nu intra masinile noastre mai late, ocolim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Un numar de telefon ar fi OK, eventual de la cei care vin din TGV. Eu am sa vin pe DN1 si apoi Darmanesti. Al meu este 0727319762 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai In principiu ...da , pune ' te rog un link cu filmele vizionate ca baietii astia nu au mai ajuns acas' :ha1 Intra pe iesiri la sfarsit de saptamana, tot aici unde este postul asta si ai sa gasesti un post numit- 28 aprilie iesire damboviteana, postat de omoroka. Acolo sunt 3 filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai 0723243086 e numarul meu Am facut si un mic rezumat cum si unde ne intalnim eu, DNL, packard => Bucuresti, Agip, plecare la 8 crt8 + samurai + patrol = > iesirea din Darmanesti la 9 si un sfert nicu22, Marianw8 => iesirea din Darmanesti ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai As mai adauga ca, din punctul 2 cred ca se poate gasi un drum care sa evite bucla spre sud (coborirea in satul unde as afla punctul 3), mergind in continuare spre NV si apoi V. Din punctul 2, pe culmea pe care se merge, se vedea un drum care tinea culmea si care conform ROAD 2008 se lega cu drumul de pe dealul urmator, trecea valea mai la nord de punctul 3, fara sa coboare/urce atit. In felul asta evitati niste ambuscade serioase in satul din punctul 3. In rest, de aceeasi parere cu Omoroka: daca e uscat e abordabil, doar cu risc de polish de tufis serios. Daca e ud, va sfatuiesc sa va reorientati. Nu sunt pietre pe urcari/coboriri sa va va ajute, namol alunecos pur. Portiunea strimta de la 4 se poate face exclusiv cu masini mici. In rest singura sansa e sa bagati drujba si lopata la greu, citeva sute de metri, ceea ce e imposibil intr-o singura zi. O sa vedeti ca inainte de zona 4 veti iesi din drumul destul de larg, veti face o dreapta la aproape 90 de grade spre zona 4. Daca tineti drumul larg, evitind zona 4 sunt aproape sigur ca veti iesi tot in Malurile, putin mai la sud de iesirea pe DJ de dupa zona 4. Sunt corecte remarcile. Pe de alta parte as putea spune ca punctele 3, 4 si canionul dinainte de 4 au fost bomboanele de pe coliva la acea iesire Asa ca daca ocoliti din ele nu stiu cu ce bunatati mai ramaneti din acest traseu. In plus georgei a reusit, nu stiu cum, sa se strecoare totusi pe drumurile inguste cu pajero scurt asa ca va mai orientati si voi la fata locului. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai 0723243086 e numarul meu Am facut si un mic rezumat cum si unde ne intalnim eu, DNL, packard => Bucuresti, Agip, plecare la 8 crt8 + samurai + patrol = > iesirea din Darmanesti la 9 si un sfert nicu22, Marianw8 => iesirea din Darmanesti ??? Eu imi schimb rotile la Baicoi ( la Marius4motion , poate vine si el , se gandeste :sl1 ) eventual ne vedem la intrarea din Dn1 spre Filipesti , e un han acolo . oricum ne auzim la telefon dimineata :) 0722 243 051 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Sunt corecte remarcile. Pe de alta parte as putea spune ca punctele 3, 4 si canionul dinainte de 4 au fost bomboanele de pe coliva la acea iesire Asa ca daca ocoliti din ele nu stiu cu ce bunatati mai ramaneti din acest traseu. In plus georgei a reusit, nu stiu cum, sa se strecoare totusi pe drumurile inguste cu pajero scurt asa ca va mai orientati si voi la fata locului. Pai daca a tercut cu Mitu, o merge si G ul meu...ne orientam la fata locului Merci pentru informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai E mai simplu ca noi(cei din tirgoviste) sa venim direct la filipesti, asa ca ne vedem acolo pe la 9:30. Mai vine si un pajero din campina. Tel. meu e: 0741036696 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai salut ma bag si eu la iesirea de maine suzuki vitara MT troliu la care agip e intalnirea in bucuresti si la ce ora ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai salut ma bag si eu la iesirea de maine suzuki vitara MT troliu la care agip e intalnirea in bucuresti si la ce ora ? salut,ne intalnim la Agip de la intersectia 1 Mai cu Grivita la ora 8.00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai in masura in care voi putea sa va ajut cu informatii, daca aveti nevoie, incercati sa ma sunati la 0730588558 distractie maxima maine! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Sa fie :tk ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Imi pare rau dar nu mai pot sa ajung maine , a intervenit ceva la munca si trebuie sa fiu prezent . Distractie placuta maine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai cateva poze de azi... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Crt cum ai reusit sa plonjezi asa (poza 3) :hl ? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Vad ca la la voi a fost mult mai palpitant....:br....vrem povestea iesirii.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate