cristibuzatu Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai si de la Sorin, copilotul meu, cateva poze.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai si alte cateva poze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai ati parcurs tot traseul? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai a fost super iesirea, din pacate a inceput ploaia si nu am putut parcurge tot traseul, multumim colegilor din dambovita care ne-au insotit :cl dorim sa ne intoarcem in zona dupa ce trec ploile sa terminam ce am inceput:grin: cateva foto si de la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai si inca doua foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai a fost super iesirea, din pacate a inceput ploaia si nu am putut parcurge tot traseul, multumim colegilor din dambovita care ne-au insotit :cl dorim sa ne intoarcem in zona dupa ce trec ploile sa terminam ce am inceput:grin: cateva foto si de la mine[ATTACH=CONFIG]140068[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140067[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140066[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140065[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140064[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]140061[/ATTACH] pana unde ati reusit sa ajungeti? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salutare natiune, La mine problema a fost diferentialul fata dar nu carcasa (piesa care cedeaza cel mai des) ci diferentialu in sine care era SPART. O sa fac si o sa pun niste poze. Nu stiu cum naiba s-a spart ala dar asta e. acu am altul in stare perfecta si inca doua planetare verzi de back-up. Pe cand urmatoarea iesire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salutare natiune, La mine problema a fost diferentialul fata dar nu carcasa (piesa care cedeaza cel mai des) ci diferentialu in sine care era SPART. O sa fac si o sa pun niste poze. Nu stiu cum naiba s-a spart ala dar asta e. acu am altul in stare perfecta si inca doua planetare verzi de back-up. Pe cand urmatoarea iesire? asteptam sa iasa soarele dintre nori, dupa care, vorba lu' Dan..."ne intoarcem sa terminam ce am inceput" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai pana unde ati reusit sa ajungeti? nu am parcurs decat jumate din traseu stabilit initial, cred ca pana in zona Iedera am respectat trak ul, colegul cristibuzatu a avut gps ul poate ne lamureste el.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai Salutare natiune, La mine problema a fost diferentialul fata dar nu carcasa (piesa care cedeaza cel mai des) ci diferentialu in sine care era SPART. O sa fac si o sa pun niste poze. Nu stiu cum naiba s-a spart ala dar asta e. acu am altul in stare perfecta si inca doua planetare verzi de back-up. Pe cand urmatoarea iesire?[/quote era oarecum de asteptat sa ai probleme avand in vedere dimensiunea rotilor vom vedea la urmatoarea iesire cat rezista:x hai cu propunere de traseu si stabilim o alta iesire .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai mie mi-a placut cum a inceput traseul...nu stiu cine/de ce a luat decizia sa-l parasim si sa incepem altul... oricand va hotarati sa terminam ce am inceput eu o sa fiu prezent. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Damboviteana - act 2 - 12.mai atasez mai jos cam punctul ( aproximativ ) la care am parasit traseul. conform cu informatiile primite de la omoroka de aici mai urmau inca 3 puncte cu grad de dificultate un pic mai ridicat. in ceea ce priveste cine si cum a hotarat sa parasim traseul e o discutie deja care nu mai are sens. in orice caz printre primele lucruri pe care le-am facut in saptamana ce a urmat iesirii a fost sa imi cumpar statie:grin: p.s. in primul weekend in care vremea o sa fie ok...eu sunt pe traseu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate