octavi Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 daca a mai avut parte cineva de asemenea problema rog sa imi impartaseasca rezolvarea de cate ori este putin noroi chiar si cand este doar putina ploaie niva mea aluneca in toate partile am observat ca cardanul pe fata are joc mult fata de cel din spate sa fie asta motivul sau ??? am mai schimbat diferentialul pe fata azi iarna si sa nu fi fost acelasi raport? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: danseaza pe noroi Motivele pot fii urmatoarele ! 1. jocul prea mare pe una din diferentiale. 2. raport incorect intre punte spate /fata. 3. anvelope de uzura s-au profil neadegvata. 4. aliniamentul punte spate - a) bucsa deteriorata la una din brate. b) stringe frina pe una din roti . 5. joc in directie a) din trapez b) din bucsi bascula 6. joc in planetara sau pinioane planetara. 7. directie reglata incorect Cam astea sunt motivele din care vrea sa mearga cu " usa in fata" masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate