Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Azi m-a scos junioara in padurile din marginea orasului ptr un proiect de-al ei :grin: ....cateva imagini....vremea a fost cam aiurea...ploaie marunta si deasa :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 5, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: in paderile din marginea Brasovului inca .... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului Intr-adevar putin noroi :mrgreen: Poate data viitoare ceva mai mult :) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului nenea marius mai amenintat atit ca vii la o iesire in Cheia o facem peste 2 saptamini si sa-ti iei si cauciucurile? si sa stam si la spritu ala lung . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului cand ni te alaturi la o tura in jurul sibiului?....ca te vad tot singur (a se citi o singura masina) la noroaie:)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 7, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului Adi...cum ajungi la munca vin si eu.. :grin: Gnok....nu stiu exact...dar cineva de pe acolo mi-a promis o iesire pe Cindrel...deci cum se duce zapada cum trebe ajung si pe la voi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului Adi...cum ajungi la munca vin si eu.. :grin: Gnok....nu stiu exact...dar cineva de pe acolo mi-a promis o iesire pe Cindrel...deci cum se duce zapada cum trebe ajung si pe la voi :grin: Hai, te asteptam cu placere! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului in weekend e ceva ?? o sa fiu la un curs in poiana si sigur nu am chef de invatat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator infernalu Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului Sunt singurel .. bing bang .. :Gr :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului Putem sa mergem pe undeva :h5 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului din pacate weekend-ul acesta nu am liber .....dar mai vin ele altele :grin: Florum...poate sambata dupa amiaza urc pana in Poiana ...sa stam la o barfa :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: in padurile din marginea Brasovului din pacate weekend-ul acesta nu am liber .....dar mai vin ele altele :grin: Florum...poate sambata dupa amiaza urc pana in Poiana ...sa stam la o barfa :grin: :grin: :grin: 0729357404 ...is la eurohotel 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate