Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rezervor mutat...

savinescu

Postări Recomandate

Am un Jeep Cherokee de 4l cu care mai ies in teren, de multe ori am lovit rezervorul din spatele masinii si asa am hotarit sa-l mut inauntru in porbacaj (portbagaj...) in spate. Intrebarea mea este daca a mai facut cineva asa ceva. Si dilema este ca am observat ca stand in soare masina s-a incalzit rezervorul din interiorul porbagajului. (portbagaj...)

Este vreo problema ca l-am mutat acolo ?

Cu stima, savinescu

Editat de Heavy D.
jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: rezervor mutat...

Buna seara !

Topicuri pe tema rezervoarelor mutate pe jumatate sau pe de-a-ntregul inauntru gasesti pe pirate4x4, aici:

http://www.pirate4x4.com/forum/forumdisplay.php?f=83

Baietii nu le muta neaparat pentru ca dau cu ele de pamant, ci pentru ca muta puntea spate mai in spate si convertesc acolo la arcuri spirale cu triangulatii, iar bratele de sus si prinderile lor de pe puntea spate ar lovi in rezervor, daca nu l-ar muta mai sus.

Interesant ca dai cu tancul de pamant. Ori arcurile spate sunt obosite, ori masina e prea joasa pentru terenul pe care rulezi.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna seara

Eu nu cred ca mutarea rezervorului in interior ar fi cea mai buna soluție.Vrand nevrand vei avea miros de benzina in cabina +nonstop zgomotul produs de pompa de alimentare,care nu este chiar plăcut.

Eu am ales varianta cu scut de protecție la rezervor si pare a fi O.K.

Succes

ALIN:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

1. Un rezervor "normal" e etans, în orice pozitie.

2. Rezervoarele explodeaza DOAR în filme.

3. Daca totusi ar exploda (ca în filme), nu cred ca mai conteaza daca e înauntru sau afara.

4. Înauntru e mult mai protejat decît afara împotriva efectelor mecanice (lovituri) si chimice (rugina).

5. Dezavantaje: Zgomote (pompa si "bleoftaritul" carburantului) + pierderea spatiului + factorul estetic.

Editat de Heavy D.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Orice recipient care este etans in anumite conditii explodeaza,indiferent ce contine,iar un rezervor etans te poate face sa fi rolul principal in acel film.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Orice recipient care este etans in anumite conditii explodeaza,indiferent ce contine,iar un rezervor etans te poate face sa fi rolul principal in acel film.

Daca te referi la doza de spray aruncata în foc, ai dreptate, cu conditia ca rezervoreul sa fie gol (sau aproape). Dar actorul acelui film, nu v-a mai fi demult în viata în momentul exploziei. Iar explozia este de fapt un "fîsîit" cu o flacara lunguiata la deschizatura creeata, si nu o explozie cu unda de soc, asa cum o cunoastem din filme. Cum spuneam si mai sus, rezervoarele (de combustibil din masini), efectiv nu explodeaza (exceptie Hollywood :wink:). Altfel nu s-ar construi masini.

Ca sa fiu mai explicit, nu se moare niciodata din cauza exploziei rezervorului, egal unde se afla.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare