2.r.egg Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 (editat) A mai fost pusa la vanzare/schimb, chiar si pe acest forum, deci pentru eliminarea redundantei, caracteristicile motocicletei se pot citi aici - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62666-Motocicleta-BMW-R100-GS-vs-4X4-micut . Intre timp, a fost despuiata complet, schimbate semeringuri si rulmenti, disc de ambreiaj (mai mergea, dar daca tot fusese separat motorul de cutie), disc de frana (mai mergea si asta dar daca tot se facea o treaba...), placute de frana, fluide, verificata, unsa si gresata, vopsit cadrul si plasticele. Pretul a crecut dar nu cu toata suma cheltuita pentru ampla operatiune fiind acum de 2750 euro. Sunt dispus si la un schimb dar numai cu un 4X4 dupa cum urmeaza: - inmatriculat in Romania, minim 4 locuri; - volan pe partea stanga; - model: Suzuki SJ/Samurai/Vitara/Jimny, Daihatsu Feroza, Opel Frontera Sport 2.0, Kia Sportage 2.0. Deci, benzinar pana in 2000 cmc. Chiar daca apreciez alte masini, nu pot sa accept altceva, desi mi s-a oferit un Patrol 3.0 sau un Explorer 4.0. Contact – PM / 0746646077 . Se poate vedea in Constanta. Editat Mai 14, 2012 de nessum editare date de contact Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 (editat) Re: Motocicleta BMW R100 GS Am mai precizat asta si pe alt forum, dar sa fie si aici in loc de up: - pretul solicitat este destul de ferm, in conditiile in care motorul a fost facut ca pentru mine si nu am inclus toate cheltuielile aferente, ca doar nu sunt samsar. In cazul in care mai exista in tara aceasta speciala un altfel de model, cu astfel de inzestrari si revizionat in acest mod, basca la acest pret, rog respectuos sa mi se aduca la cunostinta ca poate il cumpar. - daca problema se pune la modul cu banii astia imi iau Varadero sau V-Strom 2000+ pierdem timp si minute mai mult sau mai putin incluse. - totusi, inteleg ca distanta pana la Constanta poate fi o problema cand se vine de la ceva sute de km departare. Pana ajungi, pana-l vezi/testezi, faci acte etc. trece ziua si te asteapta drumul de intoarcere. Daca pleci pe roti, trebuie sa mergi prudent nefiind familiarizat cu ciclistica, franele, gabaritul, tinuta de drum in general. Daca se vine cu platforma sau se inopteaza, costurile totale cresc. De aceea sunt dispus sa vin cu motorul pe roti pana la jumatatea drumului sau ceva de genul. Esti din Sibiu? Ne putem intalni la Bucuresti. Esti din Cluj, ne putem vedea la Brasov/whatever. Astfel, fiecare poate ajunge ok in acceasi zi. Desigur, carburantul este platit de potentialul cumparator si virat in avans in cont. Facem tranzactia? Restitui jumatate din bani si ma intorc pe barba mea. In caz contrar, bag gaz de restul si ma retrag la depou. p.s. Scuze, vad ca am ciupit o ora la termenul de bump. Editat Mai 14, 2012 de 2.r.egg Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Inca de vanzare/schimb. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS ITP valabil Iunie 2014. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Iulie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Oferta speciala - pentru o saptamana pretulul este 2500 euro, dar fara reperele atasate. Ulterior, revine la 2750. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS A expirat oferta. In schimb, mai extind optiunile la schimb - motorizare maxim 2.5 benzina sau diesel, dar 4X4 nepermanent, inmatriculare RO, volan stanga, minim 4 locuri raman. Apropo, Lada Niva nu este intamplator ramasa in afara enumerarii din postul initial. Toata stima pentru posesori, dar nu-i pentru mine. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Sa nu zic ca n-am incercat-o si pe aceasta: se accepta la schimb si un 4X4 cu doua locuri/utilitara, celelalte conditii enuntate raman. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS De actualitate. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Pacat de toamna aceasta frumoasa. Aerul conditionat inclus si reglabil dupa preferinte! Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Vorba unui prieten de-al meu: hai mai ca trebuie sa fie un Samurai pe undeva prin tara care vrea sa-si schimbe stapanul si aerul, doar ca nu l-ai intalnit inca ... Up cat mai este cald! Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Ultimul up pe anul acesta pentru ca atunci cand vine zapada e un pic anacronic sa o mai fac. Desi domniile voastre stiu ce face omul gospodar ... Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Hai ca n-am reusit sa ma tin de cuvant, dar anunt ca revin la cererea initiala: 4X4 nepermanent, benzina, maxim 2000 cmc, volan stanga, inmatriculat in tara, valoare apropiata. Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Motocicleta BMW R100 GS Mos BMW vine si cu desaga (originala, lateral dreapta) incarcata: Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Motocicleta BMW R100 GS Multumesc pentru gazduire :cl! (German) Elvis has left the building ... Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate