nissan4x4 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: montare snorkel pe Patrol Y60 vorbesti cumva de o teava de canalizare de are 620mm ????????????????/ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: montare snorkel pe Patrol Y60 vorbesti cumva de o teava de canalizare de are 620mm ????????????????/ Pfuiiii....la naiba, ai dreptate, multam de sesizare, am corectat ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: montare snorkel pe Patrol Y60 ATENTIE ! Modelul pentru tractor U650, din link-urile postate mai sus, au diametrul interior al gaurii de conectare la snorkel de 62mm. Am sunat la cei de pe al doilea link, au masurat si mi-au comunicat aceasta dimensiune. Înseamna ca n-am retinut eu bine numarul tractorului, în orice caz, se gasesc si de 76mm, 80mm etc. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: montare snorkel pe Patrol Y60 Da, dar n-am mai stat pe ganduri, l-am sunat pe Geppeto si maine ma duc sa-l iau. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate