CS14RED Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Deci, incredibil ghinion am saptamana trecuta am rezolvat problema cu geamul din partea dreapta acu alta problema. Rog pe cineva care a patit chestia asta... Deci... portbagajul este blocat inchis dau de clapeta degeaba , geamul de la portbagaj se lasa de la buton pana la trei sfert si cand tin pe buton se aude un sunet de avertizare in bord dar fara nici un semn nimic doar ca nu ma lasa sa la-s geamul jos de tot acum problema e cum deschid portbagajul ca am fost pe la service`uri si nu se baga nimeni electrician nici atat doar cei de la reprezentanta de la renault dar astia au niste preturi de te iei cu mainiile de cap. eu banuiesc ca e senzorul de lasa geamul putin sub cheder . Rog o parere ? Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Problema Portbagaj ! Probabil nu e inchisa perfect. Incearca sa apesi ferm portiera. Daca nu merge nici asa, desfaci clapeta de pe manerul portierei si verifici switch-ul de acolo. Daca nici asa nu merge, va trebui sa desfaci capacul de plastic de pe contraaripa din dreapta (in portbagaj) si sa gasesti mufa de la cablajul portierei si sa-i dai tensiune direct. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate