Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comunicatul Clubului Offroad Iasi

Postări Recomandate

Comunicat

Clubul Offroad Iasi intrunit in sedinta extraordinara astazi 10.05.2012 comunica urmatoarele:

-avand in vedere atitudinea ostila a presedintelui CNOR si a unor membri din comisia de offroad fata de Clubul Offroad Iasi suntem nevoiti sa comunicam ca astazi am etichetat cu "persona non grata" urmatoarele persoane:

1-Silviu Bulugioiu -Club Corb4x4-Presedinte CNOR

2-Crinu Andanut -Club Kamikaze-membru CNOR

3-Sorin Parvulescu -Club Transylvania-membru CNOR

4-Kyrkosa Gyula -Club Transylvania-comisia de arbitri CNOR

Clubul va motiva decizia intr o conferinta de presa sustinuta in dimineata zilei de 18.05.2012.

Prezentul comunicat va fi transmis la secretariatul CNOR si la FRAS in atentia d lui presedinte Ovidiu Mazilu.

Presedinte Club Offroad Iasi

Robert Copacinschi

Editat de robert
0741140440-Robert
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Comunicatul Clubului Offroad Iasi

Colegule, cu tot respectul, dar mai ales cand e vorba de un comunicat oficial, e bine sa utilizam corect limba romana.

Asadar, e suntem si nu santem.

Persona non grata si nu persoana non grata.

Bun, etichetand acele persoane asa intelegem ca nu mai sunt dorite si nu mai doriti sa colaborati/dialogati cu ei.

Asta insemnand ce? Care sunt consecintele?

Nu de alta dar din mesajul postat aici pe site rezulta doar ca aia sunt cah si nu-i mai placeti dar cam atat. Fara nicio consecinta aplicabila in realitate.

Daca din asta rezulta afectarea desfasurarii competitiilor ce vor veni in curand, e pacat. Dintr-un razboi nu iese nimeni invingator si tot calea dialogului este solutia problemelor care au aparut.

Daca va situati pe pozitii incordate si unii si altii, toti vom avea de pierdut.

Link spre comentariu

Colegule multumesc pentru atentionare ;greselile s au strecurat din graba sau poate din nestiinta.

Restul la conferinta de presa

Editat de robert
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Succes cu organizarea evenimentului care sta sa vina. Mi-am dorit sa ajung si eu in calitate de spectator dar din cauze independente de mine, nu pot.

Bafta multa va doresc si sa aveti parte numai de lucruri pozitive.

Link spre comentariu

Aha, vedeti domnilor, daca nu pupati piata independentei ajungeti persone non grata...

Si de ce pe 18 si nu acum? Trebuie sa va mai ganditi cum se scrie? Sau se modifica motivele pana atunci?

Chemati televiziunile si faceti conferinta de presa ca sa o vedem si noi, nu spuneati voi ca aveti cunostinte???

Link spre comentariu

@ flash4x4 scuze ca ma bag in seama dar cred ca patinezi undeva pe langa subiect.

@flash4x4 data de 18 mai este prima zi de concurs din acest an . cred ca Robert a ales o zi propice pentru aceasta conferinta de presa unde vor fi participantii etapei de la IASI.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nea Fane, crede-ma ca as vrea tare mult sa patinez dar... Asa cum am primit sfat de la dnul. Robert stau stramb si gandesc drept

Oare ce ar putea sa comunice un organizator de etapa in CN sub CNOR in prima zi de concurs cand se cearta cu conducerea, si acest lucru sa nu poata fi spus pe 14, 15 sau 16????

Aveti trei incercari!

Editat de Flash4x4
Link spre comentariu

Pentru a nu crea confuzii:

Clubul Offroad Iasi in conferinta de presa din 18.05 2012 va expune motivele care au stat la baza etichetarii persoanelor din lista ,etapa de la Iasi neavand nici o legatura cu aceasta situatie conflictuala declansata intre clubul iesean si actuala conducere CNOR.

Multumesc.

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Pai Robert, ia-ti umplut de respect aici.

Ati facut un anunt fara nicio motivare, e putin cam ciudat totusi si nu e barbateste.

Apoi, nu e pacat sa umbriti evenimentul sportiv de acolo cu probleme care nu tin de... sportivitate? Toata lumea se asteapta sa auda lucruri ce au legatura cu competitia si voi o s-o dati in diverse.

Trebuia sa transati problema din prima si gata, treceati la alta etapa si ce era rau, ramanea in urma.

Just my 2c.

Link spre comentariu

Pai Robert, ia-ti umplut de respect aici.

Ati facut un anunt fara nicio motivare, e putin cam ciudat totusi si nu e barbateste.

Apoi, nu e pacat sa umbriti evenimentul sportiv de acolo cu probleme care nu tin de... sportivitate? Toata lumea se asteapta sa auda lucruri ce au legatura cu competitia si voi o s-o dati in diverse.

Trebuia sa transati problema din prima si gata, treceati la alta etapa si ce era rau, ramanea in urma.

Just my 2c.

Colegu, in spiritul interventiei Dv. nr. 1:

...i-ati umplut de respect...

...ce era rau ramanea in urma...

ori suntem oficiali, ori nu mai suntem.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare