culeamarius Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 poate sa-mi spuna si mie cineva reperul de la cureaua compresorului de aer conditionat la un 2.5 swb 92 anglia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Reper Curea AC Ti-am facut un topic nou si am mutat intrebarea ta aici, pentru ca nu avea nici o legatura cu locul unde postasei tu initial. Acum ai mai multe sanse sa-ti raspunda cineva care stie. Rog pe viitor mai multa atentie la "poluarea" topicurilor colegilor. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Reper Curea AC Mb813344 exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
culeamarius Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Reper Curea AC Ti-am facut un topic nou si am mutat intrebarea ta aici, pentru ca nu avea nici o legatura cu locul unde postasei tu initial. Acum ai mai multe sanse sa-ti raspunda cineva care stie. Rog pe viitor mai multa atentie la "poluarea" topicurilor colegilor. scuze dar nu am vrut sa fac mare tam-tam pt un reper..oricum merci pt ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
culeamarius Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Reper Curea AC Mb813344 ma gandeam la ceva de genul " 13 X1020 "...merci pentru ajutor pana la urma pot comanda si dupa cod Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Reper Curea AC Nu e vorba de tam-tam, e vorba ca acolo unde era mesajul nu ti-l vedeau decat cei interesati de acel topic, asa cum este acum ramane pentru "posteritate", si cand apare un coleg cu aceeasi problema da o cautare si gaseste automat topicul tau, nu mai trebuie sa faca altul. Oricum, sa revenim la idee, e mai sigur sa cauti dupa cod. Si daca poti sa-ti permiti, ia curea originala. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate