Ignis Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 A inlocuit careva volanul la Daihatsu? Am incercat azi adaptoare de volan sport de la Toyota, Hyundai, Daewoo, Mitsu, Suzuki nimic nu s-a potrivit. Este un ax cu caneluri iar adaptoarele mentionate erau toate mai mari mai putin cel de Suzuki care era mai mic:ang3 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Trebuie special. La Feroza am eu, la Rocky nu stiu cum e. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Cred ca este la fel ca la Feroza. Tu ce butuc ai folosit si cat te-a costat ca am gasit si eu ceva cu vreo 290 ron si stau si ma gandesc daca nu restaurez volanul original. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Asa am cumparat masina. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Eu am schimbat volanul original destul de deteriorat cu alt volan, tot original, in stare foarte buna. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Se pare ca nu stie nimeni ceva concret. O sa ma apuc sa confectionez singur piesa. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Se pare ca nu stie nimeni ceva concret. O sa ma apuc sa confectionez singur piesa. sa nu uiti sa pui si niste poze :wink: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu O sa pun si poze insa ma gandeam eu asa ca poate ar fi o idee sa restaurez chiar volanul vechi sa pastrez imaginea originala a masinii. Voi face ceva elegant si placut la atingere, respectiv voi imbraca volanul in piele si pe capacul central voi depunde un strat de catifea prin metoda "flocking". Revin cu poze imediat ce timpul imi permite sa realizez operatiunile. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Chiar ieri cautam si eu un alt volan pentru ca ce avem acum pe Rocky e mare cat o rola de fantana :ha: si am vrea ceva mai micut dar vad ca nu se potriveste mai nimic... Sunt curios cum construiesti butucul daca vrei sa pui alt volan. Am vazut pe la Daihatsu Charade, Cuore, Terios, volane destul de frumoase...hmm... PS: De Mazda ai incercat ? :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Cum sa-l construiesc...strung morteza...dar mai mare chinul. Pastrez volanul mare sa ma simt ca la camion :) De Mazda nu am incercat pentru ca nu era disponibil nici unul. Am gasit butuc de Daihatsu dar nu dau 290 ron pe o bucata de aliaj moale de metal si niste plastic doar pentru ca e raritate. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: Butuc volan Daihatsu merge volan de honda .uitate aici. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71294-dezmembrez-daihatsu-rocky-2-8-d rectifib am dat volanu jos si e facuta bucsa in el sa potriveasca:grin: Editat Mai 24, 2012 de offroadsoso daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Asa cum am zis pentru moment am reconditionat volanul vechi. A fost imbracat in piele si cusut cu piele rosie, iar capacul central a fost slefuit si revopsit de vreo 6 ori pana a iesit cum am vrut. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefantomo Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Butuc volan Daihatsu Asa cum am zis pentru moment am reconditionat volanul vechi. A fost imbracat in piele si cusut cu piele rosie, iar capacul central a fost slefuit si revopsit de vreo 6 ori pana a iesit cum am vrut. [ATTACH=CONFIG]141814[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141813[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]141812[/ATTACH] Eu am montat un volan Momo din piele pe care scrie delta 4x4(de pe lancia delta integrale cred), potriveste perfect pe caneluri si lamelele pentru claxon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Butuc volan Daihatsu problema rezolvata pentru toti cei interesati : pentru a monta un alt volan (sport) este perfect butucul de adaptare pentru Honda fabricate inainte de 1995 : 16mm 32 caneluri Aici e modelul pe care l-am pus eu : http://tuning-cox.ro/accesorii-interior/butuc-volan/butuc-volan-honda . Peste el am pus un volan sport de 33cm pentru ca mi-am inaltat scaunul original (personal ma simt perfect in off pe el) cu 8 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate