adi200100 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Daca doreste cineva acest soft ... si bineinteles daca se poate pune pe forum... o sa pun maine link. este vorba de un catalog cu codurile pe original pentru toate modelele de Suzuki. Poate inca mai sunt colegi care nu-l au. Astept OK Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC dat fiind faptul ca nu a ripostat nimeni, atasez torrentul sper sa va fie util Suzuki.zip Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Multumesc :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Alta riposta decat "multumesc" nu o vad justificata. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC poate moderatorii si forumul nu au aceeasi politica vis-a-vis de torrents Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Nu tot ce e pe torente e "ilegal" de luat. Sunt foarte multe lucruri free si sa generalizezi ca torentele sunt o greseala, e aiurea. SUntem offtopic totusi. Sa multumim si... gata :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Adi, vezi ce scrie sub numele meu :)) Am verificat continutul si validitatea torentului ca sa nu duca la ceva virusat sau "malefic", in rest nu e problema club4x4 pentru ca nu gazduieste nici un fel de informatie ilegala. Informatia, legala sau nu, se afla altundeva. Legat de torrenti, daca ar fi fost 100 ilegali, ar fi putut fi interzisi de militantii drepturilor de autor, dar facilitatea a fost destinata (si)unor altfel de scopuri. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC @f_zoltan mda acum vad ca esti moderator (nu prea ma uit la detalii) ...cat despre torrent e verificat de mine... instalat pe compu' meu, deci functioneaza. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC si o varianta mai nouta Suzuki.zip Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC E testat?, merge? Imi da erori la instalare, zice ca ii lipseste un fisier din arhiva. Am WIN7/64 bit, varianta veche nu mai stiu cum dar am pacalit-o si merge, asta al tau nu vrea orice as face. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC E testat?, merge? Imi da erori la instalare, zice ca ii lipseste un fisier din arhiva. Am WIN7/64 bit, varianta veche nu mai stiu cum dar am pacalit-o si merge, asta al tau nu vrea orice as face. nu am incercat pe win7/64 dar din cate stiu eu nu merge. incearca cu ceva virtual machine sau de genul asta. eu inca sunt fun Xp :)) Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC confirm: nu merge pe W7/64 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Daca merge prima varianta eu zic ca e ok. diferenta de un an intre ele. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Am instalat prima versiune si nu imi recunoaste VIN-ul... a doua dupa cum am spus nu mi-a mers pe W7. Merita efortul sa pun un XP si sa incerc ultima varianta? Credeti ca daca prima nu mi-a recunoscut masina cea de-a doua o va face? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Am instalat prima versiune si nu imi recunoaste VIN-ul... a doua dupa cum am spus nu mi-a mers pe W7. Merita efortul sa pun un XP si sa incerc ultima varianta? Credeti ca daca prima nu mi-a recunoscut masina cea de-a doua o va face? nu-ti fa probleme din cauza VIN-ului. A existat o perioada in "viata" suzuki, in care era un shortage de piese , astfel au importat piese din japonia si sua in fabrica din spania, si invers. Tot in aceeasi perioada s-au pierdut documente importante aferente corespondentei VIN-componenta masinii (in spania) astfel exista serii care nu apar in bazele de date din ziua de azi. Cel mai sigur e sa iei piesa originala si te documentezi din program sa gasesti reperul care iti trebuie. Nici VIN-ul de la masina mea nu apare niciunde, doar am "ghicit" din diverse repere ca masina e din 87. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Nici VIN-ul meu nu a mers ..... dar cauta dupa model si nu o sa ai probleme. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Inca nu am instalat Epc, dar abia astept. Eu am trotineta din 2002 si nu mi-a vazut Vin-ul nici la reprezentantza, fiind facuta chiar aici, in Spania. Noroc ca e catalogul usor si nu ai cum sa te incurci in el la referinte, facand diferentze clare unde e nevoie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Suzuki Worldwide EPC Gata! Merge, multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate