DanT Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 (editat) Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT Hai ca ne-a iesit bine. Urmatoarea o propun mai salbatica, precum semnatura lui Dan T si mergem acolo unde se avanta vulturii. De data asta il propun pe Eugen calauza. stai numa sa terminam cu partea de transmisie,racire si sa arunc jos toba si dupaia :Hr:Hr:Hr:Hr:Hr:Hr Editat Iunie 18, 2012 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT Daca Eugen e calauza, a doua zi va astept pe toti pe la mine :))))) :ha::ha: 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiturbo Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT ati facut o treba faina.felicitari si sper sa va insotesc la urmatoarea iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT Dorin iti aduci aminte ca parca tu ai zis de asta: 45 28 31 22 N 21 22 11 97 E in google earth Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT si acum poze de la mine Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT mai: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT Revin cu povestea. Am continuat rally raid-ul cu @eul prin muntii Zarandului pina am ajuns din urma trupa de 6 Patroale.:banana Am continuat drumul pe traseul Vasoaia-Buteni-Joia Mare-Dieci-Dezna cu destinatia Moneasa.Pe parcurs un coleg din Timisoara a ramas suspendat, iar Soimu' s-a oprit la o casuta intr-o poiana pitoreasca.Multumim Soimu' pentru calauza. Si un filmulet cu Patroalele Y60 - "6 bucati":ha:. Primul, a lui Dorin(@Samurai) trecuse. Pe un picior de plai, pe o gura de rai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 (editat) Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT si ultimele: concluzii acum la rece: - avem o tara minunata - mai vreau dar cu mai mult timp de poze - e clar eu unul inclin mai mult spre raid decat spre offroad - am intalnit niste oameni minunati la casa de piatra si am intrat pentru prima data intr-o pestera (Coiba mare) noaptea - a fost spectacol - inca ma gandesc daca spal masina sau nu :grin: - tre sa imi iau o scula d'aia de filmat cum are Nick67 sa o pun undeva in bot si sa ii dau inainte ... Editat Iunie 18, 2012 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT ok.. 100% mai facem una si in zona la voi :2dr ce a fost, a fost. we-ul asta facem un reloaded in Caras, de vineri pana duminica la cort cu ceaune si cazane Y60 si studiu, muuult studiu. deschis la inscrieri XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 (editat) Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT de sters Editat Iunie 20, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Intalnire posesori de Y60 - din BANAT faina intalnire pacat ca nu am putut sa merg si eu. felicitari Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate