Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cele mai agresive pneuri de iarna pentru Jimny, dimensiunea standard.

Kingy

Postări Recomandate

Multumita unui coleg de forum am facut rost de 4 jante originale de tabla de Jimny.

Acum caut opinci pentru ele pentru sezonul de iarna.

In afara de oferta de pneuri de iarna de strada, mai exista ceva pe dimensiunea standard de la Jimny care sa fie mai agresiv pentru zapada mare?

Daca nu, iau niste Nokianuri si ma pregatesc si cu un set de 4 lanturi pentru cele 4 roti si aia e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cele mai agresive pneuri de iarna pentru Jimny, dimensiunea standard.

Nu stiu ce intelegi prin zapada mare. Una de 30 de centimetri si putin inghetata te blocheaza cu orice guma ai avea pentru ca ramai suspendat.

Daca vrei sa mergi cu ele si pe strada niste gume de iarna sunt maximul.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Prin zapada mare inteleg zapada de peste 15~20cm.

Acum daca vorbim de cea inghetata, e alta istorie, variabile sunt multe...

Eu ma refeream la zapada normala dar pe drumuri unde nu a fost inlaturata cu lama.

Daca vorbim de suspendare, nici nu are importanta ca e noroi, zapada sau nisip, aia e atunci, nu mai ai ce-i face decat sapand, remorcand, etc.

Eu ma refeream doar la niste pneuri mai agresive decat in mod normal, decat cele de strada.

Link spre comentariu

Cred ca mai important decat profilul anvelopei e lantul. Investeste in lanturi bune, eventual fata-spate, mai mult decat fac astea nu face nici o anvelopa. Ti-o spune cineva care a facut cu Samuraiul platoul Padis din Apuseni pe zapada neatinsa de cam 50 cm cu MT-uri BFG si lanturi pe spate.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Cele mai agresive pneuri de iarna ar fi cele cu cuie numai ca sunt interzise

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

@Zoly, ce inseamna lanturi bune?

Ca la combinatia asta ma gandesc si eu ca pana acum nu am gasit pneul care sa corespunda la ceea ce imi doresc eu.

@uzi, pneurile de iarna cu "cuie" sunt agresive dar doar pe gheata. In zapada mare nu fac mare lucru acele micute crampoane.

Link spre comentariu

Prin zapada mare inteleg zapada de peste 15~20cm.

Acum daca vorbim de cea inghetata, e alta istorie, variabile sunt multe...

Eu ma refeream la zapada normala dar pe drumuri unde nu a fost inlaturata cu lama.

Daca vorbim de suspendare, nici nu are importanta ca e noroi, zapada sau nisip, aia e atunci, nu mai ai ce-i face decat sapand, remorcand, etc.

Eu ma refeream doar la niste pneuri mai agresive decat in mod normal, decat cele de strada.

Salut daca vrei sa mergi pe zapada mare cumparati Nokianuri cit mai mari posibile si mergi cu presiune joasa(0.3-0.6)lanturile sunt bune pe gheata,pe zapada sar putea sa strice(se sapa).Anvelopa de zapada trebuie sa aibe cit mai multe lamele pentru ase incarca cu zapada (zapada adera cel mai bine pe GHEATA sau ZAPADA).

Link spre comentariu

In afara de pneurile de iarna ma gandesc la niste resapate profil Simex (Insa Turbo) pe care sa le remodelez cu canale mai mici pentru aderenta superioara pe zapada.

Oare cam cat costa un aparat din ala de decupat profilul anvelopei si ce parere aveti, ar fi o miscare buna?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare