superalfi Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Al meu nou RUBI e marfa! dar si pretul e pe masura - dublu decat celelalte RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Al meu nou RUBI La celelalte doar 35 fara alte modificari. la superliftul meu am 37", daca ma deranjeaza ca la flex extrem atinge un pic mai montez 1" bobylift pe care il am deja :h5 Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Al meu nou RUBI e marfa! dar si pretul e pe masura - dublu decat celelalte multi au CJ de peste 30 ani, eu o construiesc cum imi place si am de gind sa o tin mai multi ani! si atunci se justifica banii... caut si eu scuze... :ha: :ha: :ha: Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Al meu nou RUBI :W pe :cl . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate