Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Tare mi-ar place sa-i vad batand la poarta la Oresti sa-i ceara suta de euro de fiecare data cand ii vine lui pe chelie sa organizeze ceva pe terenul lui:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Da, dar vor fi suficient de perversi astfel incat sa trimita "organele" cu mandatul : "organizare ilegala a unui eveniment restrictionat si fara Permis FRAS" si atunci, este identificat organizatorul sau proprietarul terenului si ii taie proces-verbal de amenda contraventionala care o va gasi la fisc......simplu si curat, nu ? .....Si dupa primele doua-trei astfel de incidente, toti se vor grabi sa le dea suta de euro...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Discutia fiind "deschisa", imi exprim si eu parerea despre tot ceea ce se intampla in ultimul timp cand apare vreo veste de la "divan" (cnor): cred ca acei domni incearca sa aplice metoda "Divide et impera (“dezbină şi domină”), dar reactia este tocmai inversa, adica toti se aliaza impotriva lor. Dar fiind acolo, undeva "sus", nu-si dau seama de lucrul acesta sau poate nici nu-i intereseaza. Ei cred ca au mai inventat un mod de face niste euro fara a misca un deget, care, daca nu prinde, va fi "up-gradat", deci sunt sigur ca o sa revina dupa un timp, cu alta metoda/incercare/gaselnita/idee/hotarare/smecherie,etc. Pana atunci , :happy LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" "c. Cluburile organizatoare de evenimente restrictionate offroad, declarate “ prietenesti “, vor achita catre FRAS,conform normelor financiare aprobate de Adunarea Generala, o taxa in valoare de 100 Euro ( echivalent in Lei ),prin care isi asigura statutul de eveniment sportiv sub egida CNOR/FRAS, respectiv Permisul de organizare FRAS. In aceste conditii*pot beneficia de consiliere de specialitate, reprezentare si protectie in fata posibilelor actiuni ale unor institutii ale statului de contestare/respingere/stopare a respectivului eveniment." Daca 10(zece) cluburi doresc sa organizeze impreuna un eveniment, fiecare trebuie sa achite taxa de 100 euro ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Da, dar vor fi suficient de perversi astfel incat sa trimita "organele" cu mandatul : "organizare ilegala a unui eveniment restrictionat si fara Permis FRAS" si atunci, este identificat organizatorul sau proprietarul terenului si ii taie proces-verbal de amenda contraventionala care o va gasi la fisc......simplu si curat, nu ? .....Si dupa primele doua-trei astfel de incidente, toti se vor grabi sa le dea suta de euro...... @Astral: nu cred ca e asa simplu nici macar pentru organe. Ce vor scrie pe procesul verbal? CA mi-am chemat 150 de prieteni in varful muntelui LA MINE ACASA, si ca datorita motoarelor am stresat din nou mierla de apa repede? Nu cred ca au instrumentul pentru a fi ok sa aplice amenda. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Eu inteleg in felul urmator comunicatul : -Esti CLUB si vrei sa organizezi un concurs,trebuie sa aiba statut de Etapa sau Cupa platesti o taxa la FRAS de vre-o 5-600E,participantii platesc licenta..... -Esti Club si vrei sa organizezi o prieteneasca cu traseu,Road book....dar fara clasamente,platesti la FRAS 100E,participantii nu trebuie sa aiba licenta si organizatorul isi asuma tot. -Esti Ionel,Gigel sau cum vrei tu si organizezi o iesire cu 30 de masini prin muntii Baiului e fix-pix,nu are FRASul nici o treaba si nici nu o sa aiba vreo data. Mie personal mi se pare ok sa platesc ca si club organizator al Suzuki Fest o taxa de 100E,participantii sa nu trebuiasca sa aiba licente deci nu o sa fie cu nimic mai mare taxa de participare iar eu sa stau linistit ca nu ma cauta politia prin Sighisoara asa cu s-a mai intamplat acum 2 ani. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Eu inteleg in felul urmator comunicatul : ... -Esti Club si vrei sa organizezi o prieteneasca cu traseu,Road book....dar fara clasamente,platesti la FRAS 100E,participantii nu trebuie sa aiba licenta si organizatorul isi asuma tot. -Esti Ionel,Gigel sau cum vrei tu si organizezi o iesire cu 30 de masini prin muntii Baiului e fix-pix,nu are FRASul nici o treaba si nici nu o sa aiba vreo data. ... Colegule, prima nu e prieteneasca si ai inclus fortat acest cuvant "prieteneasca" in acea fraza. Club+traseu+roadbook si participanti si cineva care isi asuma rolul de organizator, nu mai e prieteneasca, e un eveniment cat se poate de oficial intr-un context clar organizat. Abia a doua, aia cu Ionel, Gigel, Costel... e prieteneasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" @cfantana : Mie tot imi da cu virgula....pai daca, asa cum spui tu, "organizatorul isi asuma tot", pentru ce mai trebuie platita acea taxa catre FRAS care nu-si asuma nimic ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Ia sa vedem care e motivatia: In vederea incorporarii acestor evenimente sub umbrela oficiala CNOR/FRAS, cu beneficiul de a fi reprezentate la nivel national si local in relatia cu institutiile statului implicate si sprijinite Deci - ne sprijina cu autoritatile, insa atentie: Cluburile organizatoare au obligatia de a prezenta spre aprobare Regulamente speciale sau de securitate la CNOR, asumandu-si integral responsabilitatile de organizare, aprobari necesare, trasee, securitatea interna si externa, etc. Beneficiul brusc nu mai exista... pentru ca fiecare tre' sa se descurce ca si pana acum singur, si citim mai departe ca de fapt... In aceste conditii*pot beneficia de consiliere de specialitate, reprezentare si protectie in fata posibilelor actiuni ale unor institutii ale statului de contestare/respingere/stopare a respectivului eveniment. De fapt e o consultanta si PROTECTIE in fata posibilelor actiuni de stopare a evenimentului. Adica nu e ajutor pentru obtinerea aprobarilor, ca asta e treaba fiecaruia, e taxa de PROTECTIE ca sa nu se conteste/respinga/stopeze evenimentul. Genial. Taxa de protectie. Pentru ca.... DACA NU vrei sa scrie "CNOR/FRAS" pe tine, te descurci singur cu autoritatile care trebuie sa aprobe accesul unde trebuie sa il aprobe. ceea ce ar fi ok, DAR in cazul in care nu achiti FRAS poate decide masuri adecvate sau va sesiza, la randul sau, organele abilitate pentru luarea de masuri legale, dupa caz. Si mi-as dori sa reamintesc si posibilitatea ca Presedintele CNOR sa fie REMUNERAT, o noutate pentru anul 2012, context in care doresc sa felicit conducerea pentru activitatea deosebita pe care o intreprinde, cat si pentru grija pentru bugetul comisiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" .....Dar la acele "dezbateri intense" inteleg ca au participat mai multi.....si banuiesc ca sunt si mai multi cei care stiu in detaliu despre ce e vorba..........chiar nu apare nimeni pe aici sa ne lumineze ?!??? Toti ne cam dam cu presupusul, bag seama, pana acuma....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Oricum, tipic romanesc. Au dat un comunicat dar sa discute direct cu oamenii, nu ai sa vezi... parca ei sunt extraterestrii si noi... romani... Astia care au un asemenea comportament merita direct desfiintati si vorba baietilor de la Iasi, facut persona non grata si pe forum si peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Pai daca cititi cu atentie comunicatul se adreseaza CLUBURILOR care vor sa organizeze o PRIETENESCA. Ajutorul consta in fapul ca ai la mana niste hartii de la FRAS prin care evenimenul e recunoscut si cu care te duci la autoritati si te decurci SINGUR :grin: Aceste hartii nu iti dau nici o garantie ca obtii si aprobarile :grin: Este intradevar o taxa de protectie dar ca si organizator stai linistit ca nu ai traba cu autoritatiile si esti legal. Iar ca si taxa e absolut modica,acum 2 ani am platit 400E sa inchiriez budele ecologice pentru 4 zile :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Eu nu am participat la nici o discutie si acum am vazut si eu comunicatul. Astept ca si voi sa ne lamureasca cineva din comisia CNOR cum stau efectiv lucrurile. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Pai daca cititi cu atentie comunicatul se adreseaza CLUBURILOR care vor sa organizeze o PRIETENESCA. Ajutorul consta in fapul ca ai la mana niste hartii de la FRAS prin care evenimenul e recunoscut si cu care te duci la autoritati si te decurci SINGUR :grin: Aceste hartii nu iti dau nici o garantie ca obtii si aprobarile :grin: Este intradevar o taxa de protectie dar ca si organizator stai linistit ca nu ai traba cu autoritatiile si esti legal. Iar ca si taxa e absolut modica,acum 2 ani am platit 400E sa inchiriez budele ecologice pentru 4 zile :ha: Inteleg asa: * Ai o hartie ca esti eveniment oficial FRAS * La autoritati te prezinti tu de buna voie si cu acea hartie printre altele si ramane sa te descurci. Iti dau nu iti dau aprobari, depinde de autoritati, si hartia bag de seama ca nu influenteaza pe domnul de la Romsilva in contextul in care face ce vrea in padurea lui. Sau pe domnii de la Mediu. O ai acolo, nu te ajuta nu te incurca. * Bonus, nu o sa ti se puna bete in roate sa fie sesizate autoritatile pentru refuzare/stopare. Acum deja suna bine.... :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Pai daca cititi cu atentie comunicatul se adreseaza CLUBURILOR care vor sa organizeze o PRIETENESCA. Ajutorul consta in fapul ca ai la mana niste hartii de la FRAS prin care evenimenul e recunoscut si cu care te duci la autoritati si te decurci SINGUR :grin: Aceste hartii nu iti dau nici o garantie ca obtii si aprobarile :grin: Este intradevar o taxa de protectie dar ca si organizator stai linistit ca nu ai traba cu autoritatiile si esti legal. Iar ca si taxa e absolut modica,acum 2 ani am platit 400E sa inchiriez budele ecologice pentru 4 zile :ha: Bun.....si daca suntem un grup de prieteni neorganizati sub nici o forma (club, asociatie, fundatie, etc), deci doar o gasca de prieteni pur si simplu, asta ce inseamna, ca nu putem sa organizam nici o iesire ? Cum ar fi, de ex, iesirile organizate de Cobra in PH.......astea unde se incadreaza ? Si daca suntem organizati sub forma de AS Club e musai sa fim afiliati FRAS, nu ? Ca altfel ce rost mai are sa-mi fac Club cu acte in regula ? Si voi, daca de maine, sa zicem, nu veti mai fi Club, inseamna ca nu veti mai putea organiza Suzuki Fest ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Inteleg asa: ....... * Bonus, nu o sa ti se puna bete in roate sa fie sesizate autoritatile pentru refuzare/stopare. Acum deja suna bine.... :j Pe buune ?!?? Si nea paduraru o sa-ti rada in nas : "De cand hotaraste FRAS ca se pot face la mine in padure competitii motorizate ?!? Mars ma de aici !! Vrei cursa motorizata, du-te si fa-o in curtea la FRAS ala de ti-a dat hartia asta ! " REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Asta ziceam si eu... ca oamenii de la autoritati oricum decid pentru ei. Si la final eram oarecum ironic. Bonus e ca nu o sa se duca CNOR cu para la autoritati "domle domle, evenimentui asta nare hartie de la mine, nu e oficial, haideti sa-l stopam". :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Da ai inteles foarte bine,asta e realitatea. Si daca organizezi etapa in campionat tot singurel te duci sa iti iei autorizatiile si hartia de la FRAS nu iti da garantia ca domnul de la Romsilva iti si aproba cererea. Pana acum toata lumea s-a descurcat cu autorizatiile chiar daca uneori au foast foarte greu de obtinut si au trebuit facute zeci de drumuri si date zeci de telefoane. Asta e partea aia din organizare pe care concurentii nu o stiu si habar nu au cata munca e de fapt in spatele unui astfel de eveniment. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 (editat) Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Pai Costin, atunci mai bine s-ar chema "Comisia nationala de NOTARIAT off-road" pentru ca prin notariate s-au facut o gramada de manareli cu actele unor fraieri care s-au trezit ca au ramas fara case la inceputul anilor `90 si probabil ca si acum se mai fac....... La fel ca si la notariat, dai o taxa ca sa-ti legalizeze orice kkt de hartie, fie falsa, fie originala, pentru ca notariatul nu-si asuma autenticitatea documentului...... Concluzia mea este : - taxa ca, vezi-Doamne, esti in legalitate fata de un organism care nu-si asuma nimic, dar de fapt te priveste daca esti sau nu in legalitate pe terenul unde-ti desfasori evenimentul - daca esti si Club, ai belit-o pe romaneste, pentru ca trebuie sa fii afiliat FRAS , deci alte taxe, alta distractie Editat Mai 15, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 (editat) Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Am avut un eveniment neplacut "in afara spatiului de concurs" pe vremea cand eram "afiliat full" FRAS cu taxe platite ... Daca va mai amintiti acum doi ani in decembrie ... Stiti cine m-a "salvat" ... scoala vietii, relatiile si autorizatia de la primaria din zona. Alea au facut toti banii ...imi amintesc ca militia a pastrat-o p'aia de la primarie...iar copia dupa licenta de eveniment mi-au dat-o inapoi ptr ca au zis ca nu au ce face cu ea. Asta ca si idee intr-o discutie in care pomeniti FRAS-ul si ceonereul. Cat despre consiliere si consultanta pe 100 de euro ... hai sa fim seriosi ...puneti aici pe forum "problema" in organizarea unui eveniment si forumul va ajuta GRATIS... @cfantana Tupare, suma e nesemnificativa si neimportanta in economia unui eveniment care stii foarte bine ca se duce mult peste 15.000 de lei (cheltuiala initiala a organizatorului). Este deranjant insa faptul cum este solicitata. "Ne dati sau va facem" ... :wink: Din toate replicile contra de pe acest topic cam asta se intelege. In conditiile in care toti mici organizatori se agita si se streseaza sa organizeze un eveniment sa ii zicem "promo" campionatul lui peste (ptr ca de aici vin concurentii si banii, domnilor de la ceonereu) e absurd sa vi sa soliciti asemenea taxe aberante..."de consultanta si consiliere"! Ptr toate evenimentele care promoveaza si incurajeaza practicarea acestui sport mai putin etapele de campionat si cupele cu regulament de etapa...domnii de la FRAS ar trebui sa se gandeasca la o modalitate de a scuti cluburile si participantii de taxe si mai mult sa premieze financiar (sa-i zicem bonus banesc la organizare in urma unor evaluari) evenimentele reusite. Asta este o politica sanatoasa. Si nu ma refer la evenimentele organizate de mine ... ptr ca astea se fac pe costuri relativ mici ... Ci la cupele unde traseul e de doua, trei, patru zile ...si unde cheltuielile de organizare sunt mult mai mari inainte sa impuna mana in buzunar si/sau fata la zid. Editat Mai 15, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Intr-o tara civilizata asa se intampla dar traim in Romania :grin: Aici nimeni nu iti da,toti iti iau :ha: Personal cred ca nu o sa aiba nimeni niciodata nimic cu intalniriile prietenesti gen Luana.....iar daca e un eveniment mai mare e la latitudinea organizatorului daca vrea sa organizeze sub FRAS,ACR,FRM...sau pe persoana fizica. Nu cred ca vrea nimeni sa distruga acest sport,nu cred ca o sa fim urmariti de politie....... Iar la FRAS cand s-a infiintat CNORul Rasti si Floyota au negociat bine taxele,asa cum stiti noi beneficiem de cele mai mici taxe din toate ramurile sportive. Iar motorsportul costa bani in toata lumea asta,bani multi la nivel de performanta. De hobbi de duci cu prietenii in padure si te costa motorina si berea,asta e realitatea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 (editat) Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Am un sentiment de deja vu. Niste contabil s-au adunat la un loc, undeva in negura revolutionara, si au fondat o asociatie profesionala. Au numit-o CECCAR si avea rolul de a apara interesele meseriei de contabil. Apoi au zis ca unii din ei sunt destepti, altii nepriceputi, asa ca au organizat cursuri (pe bani) ca sa ii destepte pe cei mai prostani. Si multi au pus botul. La un moment dat cei din masoneria asta au decis ca meseria este exercitata de prea multi si prea dezorganizat si numai ei pot decide cum e bine sa se practice. Asa ca au mers la tata statu' si au cerut ca orice contabil care se respecta sa poata semna acte numai daca are facultate sau daca e membru la ei(adica autorizat). Deci s-au substituit studiilor adevarate. Apoi, ca sa le-o traga si celor cu facultati, au inventat statutul de expert. Bineinteles expert si autorizat devii doar pe bani, si nu putini. Dupa ce ai devenit expert sau autorizat, nu ai incetat cu plata taxelor, platesti o suma anuala minima si un procent din venituri. iar statul mai nou nu discuta decat cu membrii lor, asa ca tot contabilu' tre'sa le plateasca astora taxa de protectie. In povestea asta duioasa mie-mi pare ca se iteste nasterea unei mafii, ca si in doina CNOR. Ai nostri sunt deocamdata doar in faza de tatonare. Platiti-le, dati-le putere si nu se va mai putea merge nici la o pisare in tufis fara aprobarea lor. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Later edit: pe colegii care vremelnic au relatii cu CNOR nu imi permit sa ii acuz de nimic. Oricum, pe masura ce vor incepe sa se adune bani pe acolo ei vor dispare si in locul lor vor ajunge cei care trebuie. Editat Mai 15, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Intr-o tara civilizata asa se intampla dar traim in Romania :grin: Aici nimeni nu iti da,toti iti iau :ha: Ideea s-ar putea continua asa " ...chiar daca traim in Romania...nu e prost ala care cere ...ci e prost ala care da!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Asa e,dar fiecare isi face un calcul. Daca renteaza dai,daca nu...nu dai. Concret prefer sa dau 100E decat sa trebuiasca sa fac ture cu platforma sa-i trec drumul pe concurenti ca-i pandeste politia...asa cum s-a mai intamplat. Aici foarte multa lume vorbeste si foarte putini fac ceva. E usor sa stai la tastatura si sa critici....nu prea vad lume sa se implice in schimb. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Eu pot sa mai ofer urmatoarele pareri: 1) @pitonul: eu cred ca taxa este per eveniment, daca organizeaza 10 cluburi, plateste fiecare 10 euro :) 2) 'legea fras cu padurea' este de fapt 'legea padurilor' :) CNOR/FRAS a incheiat un protocol cu Romsilva, ISU, etc, prin care evenimentele CNOR/FRAS sunt recunoscute ca evenimente sportive, si deci se incadreaza la acele evenimente carora 'trebuie' sa le dea aprobare diversii domni cu stampile. Asta este ce poate face o organizatie, nu poate sa se duca sa il dea cu capul de masa pe fiecare om care are o stampila si se incapataneaza sa ceara 'ceva' ca sa dea o aprobare pe care trebuie sa o dea... 3) eu (ca si tzuparu) vad logica organizatorului (spritzfest) caruia ii este mai usor sa obtina aprobarile, avand o parafa in plus din partea FRAS. 4) povestea lui Yonutz este foarte interesanta, si demonstreaza, reitereaza (pentru a cata oara) problema cu 'si ne ocupa tot timpul'. Totusi, esenta problemei acolo este faptul ca 'organul' este aberant si actioneaza cu 'pulanul' si in restul activitatilor.. 5) De asemenea, eu , din comunicat inteleg ca: "DACA cineva sesizeaza CNOR / FRAS in timp util (CINEVA DEPUNE RECLAMATIE CA SE ORGANIZEAZA UN CONCURS ILEGAL), atunci CNOR se va adresa la FRAS si impreuna vor decide actiunile de urmat" Din asta eu mai deduc ca: - CNOR nu se va autosesiza vreodata - odata sesizat nu va cauta iemdiat / automat informarea autoritatilor "hai sa il stopam" - eu banuiesc ca maximul ce ar face ar fi sa dea un comunicat pe site / forum prin care sa informeze ca nu le-a fost solicitata autorizarea evenimentului xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 (editat) Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca" Foarte interesant tot ceea ce scrieti.Eu cred ca un precedent foarte bun l-a creat intalnirea de la :ce unde implicarea directa a autoritatilor locale au exonerat evenimentul de la obligativitatea unei "raportari" catre FRAS.Ei au rezolvat toate aprobarile necesare pentru eveniment la nivel local,bravo lor si spre surprinderea multora a fost una din cele mai "POPULARE" evenimente...DECI? Editat Mai 15, 2012 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate