Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca"

Postări Recomandate

• Răspunsuri 129
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca"

Am citit cu multa atentie tot topicu.

In mod special posturile domnului "presedinte".

Prin deductia mea logica, mi-am dat seama ca a creat un haos perfect intre organizatori.

Sunt inca membru al consiliului federal FRAS "citat in comunicatu dumnealui" si inca nu-mi aduc aminte

sa fi discutat vre-o data despre "prietenestile" de la off road.

Deci pe scurt NU S-A LUAT NICI O DECIZIE LA FRAS PE ACEST SUBIECT.

Ce incearca sa transmita domnul "presedinte" catre organizatorii de off-road este

doar o reproducere proasta a unei discuti pe care a avuto cu secreteru federatei.

Vin in ajutoru domniei sale si o sa reproduc si in acelas timp explic ce a vrut sa transmita.

FRAS-ul prin competenta sa, poate sa emita un permis de organizare pentru un eveniment automobilistic care are reguli proprii.

DAR

Doar catre un club afiliat FRAS, adica nu oricine poate merge la FRAS sa ceara permis de organizare eveniment, pentru ca vrea sa faca o "miuta" la el in gradina.

CI

Un club afiliat deja la FRAS cu licenta de organizator isi asuma resposabilitatea pentru acea "miuta" si primeste permis de organizare.

Acesta forma a existat intodeauna la FRAS pentru diverse evenimente automobilistice, dar doar in forma pe care v-am prezentato mai sus, adica printr-un club deja afiliat.

Partea cu aprobare de la consiliul federal FRAS pentru "prietenestile" de la off road NU EXISTA.

O prieteneasca de la off road se supune exact la ce v-am expus mai sus.

Evenimentu de la SIGHISOARA a avut permis de organizare de la clubul AUTOCRONO (detinator si de licenta de organizator)

Eu sunt sustinator al legalitati, dar nu in forma "TAMPITA" prin care sa se creeze o discrepanta majora intre organizatori.

Adica de acum facem numa prietenesti din astea de 100 euro, ce rost mai are sa luam licente la sportivi sau sa indeplinim un caiet de sarcini minime.

Aaa... vrei tu sa faci o "cupita" de genu "intalnirea bautorilor de bere OFF ROAD" si nu am clasament ca-i decat

o plimbare cu 70 de masini, da... ia permis din ala de 100 euro printr-un club afiliat FRAS.

Pai prin comunicatu ala si discutiile care l-au urmat s-a inteles ca FRAS-ul a aprobat si da voie de acum ca toti "ametiti" sa-si ia

permis de organizare pentru orice "miute de off road" vor ei sa organizaze.

Pai hai sa facem toate cupele asa si mergem dupa ureche.

Singurele evenimete care le vad eu, ca se incadreaza la acest tip de permis sunt:

Luana (unde sa intalnesc ei pentru betii si plimbari)

Agnita (cu ce fac baietii aia de 8 martie)

Impotmoliada (daca nu e cu clasament)

Intalnirea ARO (sau asa ceva)

Cobra's trip (unde se plimba lumea)

Iar vrajeala aia ca de banii astia CNOR-ul acorda suport organizatrului ...... hm, tre sa si fie cineva care ....

Rasty

ca de la gabriel la gabriel,

vorbesc cu tine asa cum am scris mai sus, nu in locul lui silviu bulugioiu, si nici in calitate de membru cnor...ce am inteles din postul tau este ca bulugioiu "a reprodus prost " o discutie cu dl. secretar dragan si mai apoi tu ai " reprodus bine " ceea ce or fi dicutat ei intre ei...( deduc si eu logic, ca fie ai fost prezent la discutia lor in calitate de angajat fras, fie ai discutat in particular si oficial cu vreunul dintre ei...)

este haos printre organizatori...poate ai dreptate / poate nu ??? este oare haos acum cu presedintele cnor bulugioiu ???, cu tine membru in consiliul federal ??? , cu unii ca mine in comisie ???, cu mazilu presedinte fras ???...GRAV !!!...atunci hai sa ne dam toti demisia incepind cu tine si cu mine, dl. mazilu...samd...

discutia pe forum a plecat de la cei 100 euro pe care deocamdata i-au platit la fras doar baietii de la sighisoara...acum cind e presedinte bulugioiu...fara sa vreau, aduc aminte ( pentru ca am fost acolo !!! ), ca tot baietii de la sighisoara au fost reclamati in 2010...LA POLITIE !!! cind erai tu vicepresedinte de catre " cineva oficial " fras care avea acces la stampila...

evenimentul a fost la fel de " prietenesc " si atunci ca si acum...numai ca atunci CINEVA a cheltuit poate mii de euro sa-si recupereze carnetul suspendat datorita unei reclamatii prostesti iar acum pentru baietii de la sighisoara s-a gasit o solutie mai mult sau mai putin oficiala...in valoare de 100 euro...; putem sa spunem in limbaj de cartier ca acum in 2012 sighisoara a platit " taxa de protectie " fara sa fi primit nimic...

propun sa vorbim pe mai departe amical si constructiv, eu, tu, toti cei carora le place offroad-ul inspre gasirea unor solutii adevarate de desfasurare a competitiilor si evenimentelor, fara sa mai tinem cont de vendetele personale...

te salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discutie deschisa legata de noul comunicat CNOR cu privire la evenimentele cu caracter de "prieteneasca"

vorbesc cu tine asa cum am scris mai sus, nu in locul lui silviu bulugioiu, si nici in calitate de membru cnor...ce am inteles din postul tau este ca bulugioiu "a reprodus prost " o discutie cu dl. secretar dragan si mai apoi tu ai " reprodus bine " ceea ce or fi dicutat ei intre ei...( deduc si eu logic, ca fie ai fost prezent la discutia lor in calitate de angajat fras, fie ai discutat in particular si oficial cu vreunul dintre ei...)

este haos printre organizatori...poate ai dreptate / poate nu ??? este oare haos acum cu presedintele cnor bulugioiu ???, cu tine membru in consiliul federal ??? , cu unii ca mine in comisie ???, cu mazilu presedinte fras ???...GRAV !!!...atunci hai sa ne dam toti demisia incepind cu tine si cu mine, dl. mazilu...samd...

discutia pe forum a plecat de la cei 100 euro pe care deocamdata i-au platit la fras doar baietii de la sighisoara...acum cind e presedinte bulugioiu...fara sa vreau, aduc aminte ( pentru ca am fost acolo !!! ), ca tot baietii de la sighisoara au fost reclamati in 2010...LA POLITIE !!! cind erai tu vicepresedinte de catre " cineva oficial " fras care avea acces la stampila...

evenimentul a fost la fel de " prietenesc " si atunci ca si acum...numai ca atunci CINEVA a cheltuit poate mii de euro sa-si recupereze carnetul suspendat datorita unei reclamatii prostesti iar acum pentru baietii de la sighisoara s-a gasit o solutie mai mult sau mai putin oficiala...in valoare de 100 euro...; putem sa spunem in limbaj de cartier ca acum in 2012 sighisoara a platit " taxa de protectie " fara sa fi primit nimic...

propun sa vorbim pe mai departe amical si constructiv, eu, tu, toti cei carora le place offroad-ul inspre gasirea unor solutii adevarate de desfasurare a competitiilor si evenimentelor, fara sa mai tinem cont de vendetele personale...

te salut !

Salut Gabi

doresc sa fac o precizare pentru ca tu te afli dupa atata timp intr o eroare si dezinformezi:

Rasty nu a fost vicepresedinte ci doar membru in comisie.

Respect -Robert

0741140440-Robert
Link spre comentariu

te salut !

Nea Regep eu nu inteleg cum naiba dati comunicatele astea.

Sunteti 8 insi si iese de la voi cate un comunicat de-ti sta mintea'n loc.

1. in care sedinta a consiliului federal FRAS s-a hotarat ca "prietenestile" de la off road trebuie sa plateasca 100 euro la FRAS??

2. unde este decizia CNOR-ului prin care "prietenestile" de la off road pot plati 100 euro ca sa fie in legalitate??

3. s-a inteles ca aceasta taxa este OBLIGATORIE fata de cei care fac "prietenesti"

4. ce fel de prietenesti intra in regimul de "evenimente restrictionate"??

5. care este procedura prin care "un eveniment restrictionat" plateste aceasta taxa de 100 euro catre FRAS??

6. cine si cand s-a hotarat acest cuantum de 100 euro??

Voi chiar nu va uitati cand scrieti un comunicat din asta !?

Toata lumea a inteles ca astia care fac o "miuta" TREBUIE sa plateasca la FRAS o taxa de 100 euro, ca altfel ii ia FRAS-ul "la impins vagoane",

iar organizatorii de cupe au inteles ca de acum au varianta de 100 euro la FRAS si nu mai trebuie

sa aiba licente la sportivi si de indeplinit un caiet de sarcini.

..............................................................

Povestea cu Sighisoara este cam asa, din cate stiu eu.

Respectivului caruia i s-a luat permisul (adica Sorin Parvulescu) a plecat pe un drum national sa-si repare troliu in afara traseului,

s-a intalnit cu politia si i-a luat permisul.

Din cate stiu eu organizatorii au spus clar ca concurentii sa nu paraseasca traseul, chiar au improvizat ca trecerea masinilor de concurs peste drumul national sa fie facuta cu o platforma imatriculata.

Acuma intreb si eu, cum naiba organizezi un concurs de off road la tine in oras fara sa ai un acord de la politia rutiera!?

..............................................................

Anul acesta ca si anul trecut oamenii au vrut sa fie in legalitate (foarte bine).

DAR CUM!?

Printr-un club afiliat FRAS (adica AUTOCRONO).

Adica clubul respectiv care are si licenta de organizator si-a asumat responsabilitatea pentru evenimentul de la Sighisoara,

Nu este nimic rau in asta, dar trebuie explicat care este regimul acestor "evenimente restrictionate".

Parerea mea este ca tre sa va uitati si verificati de 2 ori cand dati cate un comunicat.

Cum naiba sa spui ca consiliu federal FRAS a aprobat asa ceva si in forma asta....!?

Te salut

Rasty

Editat de mongli
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Pentru ca pe topicul cu TRIALUL de la Peris, cel de AICI, s-a deschis din nou discutia despre taxa FRAS, postez aici opinia lui Tzuparu si tot aici va rog sa-i adresati intrebarile care "va doare" ca sa nu fie poluat topicul evenimentului :

Evenimentul se desfasoara sub egida FRAS.Stiu ca este un cost suplimentar pentru cei ce nu detin licenta dar ca si organizator am decis sa-l fac legal prin intermediul unui club afiliat la federatie (in cazul de fata Clubul Kamikaze din care fac parte)

.........

Editat de Astral
Link spre comentariu

D

Pentru ca pe topicul cu TRIALUL de la Peris s-a deschis din nou discutia despre taxa FRAS, postez aici opinia lui Tzuparu si tot aici va rog sa-i adresati intrebarile care "va doare" ca sa nu fie poluat topicul evenimentului :

Eu sunt nou, atat pe acest forum cat si pe fun si de asemenea in sporturile cu patru roti. Pe Tuparu l-am intalnit o singura data pana acum, la Musoniada din Sarata Monteoru si am fost incantat de caracterul sau mai ales cand s-a implicat activ in depanarea masinilor unora dintre participanti ce au avut probleme pe traseu. Pe cale de consecinta am tot respectul si admiratia pentru el. De aceea am sa vin la eveniment, pentru ca este organizat de el iar un eveniment cu o astfel de carte de vizita nu ar putea sa fie decat extrem de bine organizat, dar desi initial m-am anutat ca participant, nu am sa ma si inscriu pentru ca nu mi se pare normal ca o institutie, oricum s-ar numi aceea sa taxeze placerea de a te da pe roti. Si nu ca nu mi-as permite, dar daca ar pune ceva concret la dispozitie pentru desfasurarea acestui event, as intelege, dar asa nu.

• Like 1
Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare