melculbeat Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 salutare! vad ca nu prea se inghesuie fronteristi din capitala sa-si dea intilnire sau sint eu pe dinafara :)) cred ca ar fi util daca ne-am intilni si am povesti vrute si nevrute despre frontiere si nu numai. asadar, voi face eu primul pas...as avea nevoie sa studiez o cablare originala de proiectoare. daca se ofera cineva, mariusspaul e id-ul de messenger, 0737025105 e telefonul de contact. va multumesc! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti Ne-am intalnit asta vara,prin August la Valcea.. Daca te gandesti la o intalnire loco,avand in vedere ca e OPEL,poate veni joi la Polivalenta,dupa 17.00. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti Si o sa ne intalnim si vara asta! :banana ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti Negresit,insa cum ramane cu ziua de azi...? Eu ajung la Polivalenta dupa ora 18,fie ca mai vine vreo Frontera sau nu. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti 99% ajung si eu. daca intervine ceva, iti dau un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti Azi e marti,poimaine e joi,si Sala Polivalenta e tot acolo..Eu sunt prezent,ajung dupa 6-7. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonford Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: schimb de experienta bucuresti Si eu dau cate un BIP prin trafic cand zaresc o Frontera , parcal vad pe cate unu ;ce p... mea vrea asta . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate