Narcis Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Salutare ..am si eu o problema la motor..masina este un freelander din "98 si de curand mi-a expirat verificarea tehnica..sunt in cipru si tin sa mentionez ca aici nu prea merge cu milionul sau suta de euro..merge masina,treci ,nu merge masina ,te duci frumos si o repari si te prezinti cu ea in regula..eu am trecut testul doar pe jumatate sa zic asa...am probleme cu noxele sau cum se numesc ..depaseste cu putin CO acc..dupa ce am picat testul am schimbat sonda lambda,am desfacut catalizatorul (un mecanic a zis ca este bun si curat),am schimbat bujiile,am schimbat filtru de aer,am pus aditiv in benzina dupa spusele unui alt mecanic si din nou am picat..dupa schimbarea sondei care este una universala bosch pentru ca nu am gasit originala,masina parca merge in 3 pistoane,turatia motorului a scazut la 700 si nu merge rotund..ce ma sfatuiti sa fac? multumesc anticipat si daca am uitat ceva amanunte o sa revin cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Probleme cu motorul.... Decat sa mergi din mecanic in mecanic, mai bine incearca sa gasesti un service specializat si pe LR. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate