ZELWOOD Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 (edited) Salut Numele meu este Gabriel si sunt proaspatul posesor al unei "englezoaice". Cine e englezoaica? O cheama Mitsubishi Shogun,varianta scurta, are 3000 cm3, motor V6, si are cam 16 anisori, numai buna zic eu chiar daca nu-i majora ;) . Pe aceasta cale multumesc colegului Flash 4X4 care a avut grija sa mi-o aleaga pe ea dintre alte englezoaice disponibile. Acum ma pregatesc sa incep cu ceva "operatii estetice" asa ca astept sugestiile si sfaturile voastre. Pentru inceput as vrea sa o mai inalt nitel si sa-i schimb "incaltarile" asa ca as vrea sa stiu ce parere aveti de aceasta solutie? Va pun si cateva poze ca sa ma laud si sa va fac invidiosi ;) . Edited May 16, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" Ai mai jos doua discutii, gasite cu functia "Cautare avansata", descrisa AICI, cu subiectul care te intereseaza : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59405-Body-lift-suspension-lift&highlight=body-lift http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38288-body-lift-pajero-1-si-2&highlight=body-lift REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" frumoasa sa o stapanesti sanatos :wink: ai facut alegerea cea buna cu benzinaru e forta :ypu KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" banuesc ca este hidramata si cu blocant central si spate ? poi ce sa zic incepe cu pragurile sa le dai jos! body-lift de 5.5 simexuri pe 33 bara fata si spate parerea mea este daca te apuci o sa termini cu greu :ha::ha: asa k mine :ha::ha: KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZELWOOD Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" In urma unor discutii cu persoane mai pricepute am inteles ca nu e o idee buna sa folosesc body lift pentru a o inalta asa ca as optat doar pentru arcuri si amortizoare de off road. Ce-mi puteti recomanda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macfero Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" In urma unor discutii cu persoane mai pricepute am inteles ca nu e o idee buna sa folosesc body lift pentru a o inalta asa ca as optat doar pentru arcuri si amortizoare de off road. Ce-mi puteti recomanda? Sunt mai multe variante : Arcuri : OME +2 cm = 121 euro King Spring +5cm = 130 euro Amortizoare : Maxitrac +5 cm = 110 euro OME = 120 euro Tough Dog = 144 euro Preturile includ TVA. Stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Re: Proiectul "Englezoaica" .....Sa arunci un ochi la Mica Publicitate, sectiunea "Promo"......sunt 3-4 parteneri care au in oferta lor arcuri si amortizoare...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts