low gear Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Mai sunt doritori de o iesire soft pe Tabla Butii? Pana atunci se termina total zapada, va veni sigur vara si nu va fi o tura cu emotii G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Pei de 3 saptamani nici nu e zapada pe traseu. Asa ca nu iti face griji.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 18, 2012 Autor Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai ok, de acord,nu-mi fac griji. Sa vedem daca mai sunt doritori! G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai as veni si eu, dar inca nu stiu daca voi fi liber. am sa confirm spre sfarsitul saptamanii. se lasa cu o coborare pe toboganul de noroi? la cum ploua in perioada asta, ar fi interesant :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 (editat) Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai :ypu d-abia astept s-o pun in low gear la coborarea aceea. A fost cineva mai recent din pasul Boncutei (baza coborarii) dreapta spre Intorsura Buzaului? e' practicabil? Si inca ceva: de fiecare data am intrat pe Tabla Butii din Slon, stie cineva sa ne indrume/insoteasca pe intrarea din Maneciu de la baraj:ca multumesc Editat Mai 20, 2012 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai :ypu d-abia astept s-o pun in low gear la coborarea aceea. A fost cineva mai recent din pasul Boncutei (baza coborarii) dreapta spre Intorsura Buzaului? e' practicabil? Si inca ceva: de fiecare data am intrat pe Tabla Butii din Slon, stie cineva sa ne indrume/insoteasca pe intrarea din Maneciu de la baraj:ca multumesc Pe acolo am urcat pe 5 mai , daca pot vin si eu inca o data , traseu e destul de usor , poate acm gasim mai mult noroi Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai FRONTERA primiti? Stiu ca nu e cea mai fiabila masina dar eu o tot bag pe offroad si (dupa ce am pus-o la punct) nu am mai avut nici o problema... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Pe acolo am urcat pe 5 mai , daca pot vin si eu inca o data , traseu e destul de usor , poate acm gasim mai mult noroi @ strainu. Sal, chiar la tine ma gadeam, am vazut pozele de pe 5 mai si am inteles ca ati inceput Tabla Butii "altfel":bravo @ matea bogdan. Oricine este binevenit, desigur:W @optimus. Ai aflat daca vei fi liber pe 26 mai? daca reusiti sa veniti, nr meu 0722 503 223 pt sincronizare, iar de la Blejoi CB canal 16. Editat Mai 23, 2012 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Cu noroaie sau fara, mai putin conteaza, important sa nu fie ceata sa vedem si noi peisajul. Vom fi insotiti si de un amic de al meu cu Jimny. Apropo de noroaie, Frontera ce anvelope are? Editat Mai 23, 2012 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai @optimus. Ai aflat daca vei fi liber pe 26 mai? in principiu, nu sunt liber, ca am o tona de treaba, dar vreau sa vin. cel tarziu vineri confirm prezenta. traseul nu cred ca pune probleme pt niste AT-uri, chiar daca ploua. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Merge cu AT-uri fara probleme, te asteptam. G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Merge cu AT-uri fara probleme, te asteptam. da , am inceput binisor , dar acm sigur e mai " bine" cu mai mult noroi , vineri confirm , momentan nu am copilotul... Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai salut baieti ! mi-ar placea f mult sa merg cu voi - de vreo 6 luni de cand am masina ma tot duc singur si m-am cam plictisit. am mai scos-o o data cu doi magari, o data cu un fel de vola care se ducea spre o sonda si, de vreo doua ori a trebuit sa mai tai crengi sa-i bag pe la roti ... ma rog avand in vedere ca am fost singur de peste 30 de ori, mi se pare onorabil ca nu am ramas impotmolit decat de doua ori - si credeti-ma nu am bagat-o doar pe drumuri forestiere... din pacate are doar cauciucuri de iarna cu care am hotarat eu ca e oarecum ok daca sunt bune..au ceva aderenta. de aia am hotarat sa merg tot timpul cu ele. din pacate ...sambata nu pot. o sa mai urmaresc iesirile de pe aici si daca ma primiti vin. Editat Mai 24, 2012 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai ... doar cauciucuri de iarna cu care am hotarat eu ca e oarecum ok daca sunt bune..au ceva aderenta. asa am avut eu pe Pinin, de iarna + offroad, foarte bune pe zapada si pe uscat, dar pe noroi se incarcau foarte repede si nu mai tinea directia. daca vrei sa te dai in teren, iti trebuie minim niste AT-uri bune, o data pt aderenta mai buna si apoi pt rezistenta anvelopelor, in general AT-urile au lateralele intarite si nu se strapung prea usor in pietre ascutite si cioate de prin padure. cu cele de iarna poti avea surprize neplacute. vezi ca ploiestenii ies frecvent in zona voastra, ai mari sanse sa te lipesti de grupurile lor, fiind din zona. sper ca se opreste ploaia pana sambata... eu trebuie sa conving pe cineva ca offroadul e frumos... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai merci de informatii optimus. politia o zice ceva iarna daca ai AT- uri? asta un aspect. al doilea : prin padure si pe dealuri e BELEA sa faci offroad cand ploua. am descoperti asta sambata 19.05.2012 de ziua mea cand am facut prima data offroad pe ploaie. dans pe noroi (cu cauciucurile mele de iarna 70 % terminate iti cam dai seama ) balti de 10-15 m de-a lungul drumului forestier in care intri cu 50-60 km/h, derapaj lateral din plin pe iarba (m-am dus in jos cu masina invartindu-se, eu incercand sa o redresez) dat la vale cu toate rotile taras fara sa o poti controla... e maxim, daca iti place adrenalina. acuma...mai depinde si ce iti place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai politia o zice ceva iarna daca ai AT- uri? AT-urile sunt allseason, au M+S si unele au si fulgul de zapada (BFG AT au sigur). deci sunt in regula pt iarna si chiar fac treaba buna. ... prin padure si pe dealuri e BELEA sa faci offroad cand ploua. ... dat la vale cu toate rotile taras fara sa o poti controla... acuma...mai depinde si ce iti place ai grija in ce te bagi, o "distractie" de-asta te poate costa sanatatea sau chiar viata, depinde de teren. o alunecare intr-o rapa nu cred ca ti-ar place... citeste topicul despre anvelope ca sa intelegi ce face fiecare, si topicul cu regulile de baza in offroad. undeva scrie ceva de genul ca offroad e ala cand mergi in teren, te simti bine si te bucuri de eveniment, dar te si intorci viu si sanatos acasa dupa aia. celelalte chestii nu se cheama offroad... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai merci de sfaturi. pana acum m-am intors de fiecare data acasa...cu ceva noroc recunosc. o sa citesc oricum pe unde ma duc eu nu-s rape...doar denivelari si dealuri destul de line oricum mi-e un pic frica ca distrug masina. de aia as merge cu voi de cateva ori sa mai invat si eu de la meseriasi... mentionez ca nu o sa fac pe viteazul sau alte vitejii inutile - vreau doar sa vad cum se face "pe teren" . o sa citesc si teoria dar...parca e mai frumos "live" nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai sper ca se opreste ploaia pana sambata... eu trebuie sa conving pe cineva ca offroadul e frumos... :grin: Cei care prezic vremea spun ca vineri va fi ok, sambata conditii de ploaie 30%, duminica cond. ploaie 60% Sa avem noi noroc de o fereastra intre cele doua ploi? Si eu stiu "pe cineva" care tre sa convinga "pe altcineva" ca offroad-ul e frumos si nu are de ce sa se sperie. G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Ploaia se opreste dar pamantul se zvanta destul de greu si o sa aveti parte de noroaie pe cinste. Mare grija la cei ce NU au pneuri agresive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Ploaia se opreste dar pamantul se zvanta destul de greu si o sa aveti parte de noroaie pe cinste. Mare grija la cei ce NU au pneuri agresive. Nu exista noroaie pana la Tabla Butii:ha::ha:. Doar bolovani. S-a mai spalat drumul si pietrele.atat. E bine ca nu mai e praf pt cei din spate:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Masinile grele (G, Defender) au MT-uri, cele usoare AT-uri, ne descurcam noi :tk Sper ca maine sa avem lista finala cu participanti Editat Mai 24, 2012 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Salut!Deci pana la urma, mai iesiti.Pe unde o luati,pe slon sau pe maneciu? Poate vin si eu! Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai deci? cum ramane? eu sunt 50% / 50%... se anunta ploaie si maine, in zona aia... deci "frumos" nu prea va fi, doar "distractiv" :grin: scopul meu e compromis... mai "votam" o data in seara asta si vedem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Cei din gasca mea s-au aratat invinsi de vreme si au spus un nu hotarat turei pe Tabla Butii. Iar avand in vedere ca nici publicul larg din comunitatea offroad nu prea a optat pt acesta iesire, consider mai intelept sa o amanam pana ce vremea se inveseleste. Rog sa fim scuzati daca am incurcat pe cineva. G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Tabla Butii, din nou, pe 26 mai Cei din gasca mea s-au aratat invinsi de vreme si au spus un nu hotarat turei pe Tabla Butii. Iar avand in vedere ca nici publicul larg din comunitatea offroad nu prea a optat pt acesta iesire, consider mai intelept sa o amanam pana ce vremea se inveseleste. Rog sa fim scuzati daca am incurcat pe cineva. Sunt deacord , noroi ne place dar ploaie torentiala , si sa trecem o zi inchisi in masina ....propun sambata viitoare. Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate