costakala Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Salutare,am inceput de ceva timp o lipoabsortie cu flexul intr-un gr de 2.8,(o sa postez ceva foto cu etapele de taiere-modificare) ,si am ajuns la portiere.....si m-am cam blocat.Da-ti ceva ideei ce as putea face sa usurez portierele ca sunt f grele. Multumesc. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Usurare portiere nissan patrol Dupa ceva discutii si mai multe frectii la ridiche ...am ajuns la concluzia ca o rama custom + ceva tabla de Al + plasa e una din putinele solutii aplicabile . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Usurare portiere nissan patrol Eu ma gandeam la o solutie sa ma folosesc de rama(caci custom..greau sa obtii cat de cat liniile..)si sa dau jos ce e prin partea interioa a portierei (ramforsari,bara de protectie..,etc)....nu am idee cat as castiga ca si kg.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate