Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

WTFK

Max

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: WTFK

Hehe, pai chiar asta e spilu' mai nene Max ... te face sa te uiti la produs si sa-l tii minte ... poate acu' te enerveaza, da' sa stii ca sunt sanse mari ( studii statistice ), ca atunci cand Cornelia te trimite la cumparat iaurt de fructe pentru al' mic, sa iei tocmai visina aia racoricioasa :grin: ...

... sunt tehnici de promovare a produsului ... daca esti deja "fidelizat" nu tine smecheria asta insa, daca esti un cetatean onest care nu prea stie ce sa cumpere, atunci vei lua automat produsul de care ai mai auzit / pe care l-ai mai vazut / de care-ti aduci aminte / etc. ... ma rog, ceva de genul asta ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bietul Pruteanu..., se rasuceste.

Cuvinte inventate... o sa ajunga copiii nostri sa vorbesca o alta limba decat am invatat noi.

Poate unii dintre voi, (cei care aveti copii in clasele mici la scoala) ati observat cat de mult s-a schimbat si felul in care se scriu literele de mana. Dar ce mai... cine mai scrie cu litere de mana... ?

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Hehe, pai chiar asta e spilu' mai nene Max ... te face sa te uiti la produs si sa-l tii minte ... poate acu' te enerveaza, da' sa stii ca sunt sanse mari ( studii statistice ), ca atunci cand Cornelia te trimite la cumparat iaurt de fructe pentru al' mic, sa iei tocmai visina aia racoricioasa :grin: ...

Stii tu ca el cumpara iaurt in casa? :roll:

Poate daca l-ar putea cumpara online.

:idea: :idea: Uite, poate n-ar fi o idee rea sa deschidem un magazin alimentar online in cadrul forumului. :-P :-P :-P

Asa multi dintre utilizatori ar scapa de multe :hm din partea sotiilor, nuuu???

Nu toti sunteti atat de dedicati familiei ca si Ricardo :ha: :ha: :ha:

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Vizitator koala

Hehe, pai sa stii ca eu chiar cumpar tot felu' de lucruri d-astea ... am 3 fete in grija [ a' batrana, a' mica si Sefa :grin: ] asa ca rup portbagajul masinii cu sacose :ha: ...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

max

noutati si-au marit gama de produse tocmai am in fata prospectul

ai fost primul la care m-am gandit si am zis si eu ca tine...wtf.....

-visina racoricioasa

-iaurt alb cremicios

-mar verde gustacios

-mandarina capricioasa

Link spre comentariu

sunt cuvinte foarte la moda in lumea copiilor inteligenti (care au imaginatie) si care deja au intrat in dictionarul limbii romane vorbite.

Sunt din randul:

jucarie soricioasa

comportament maimutos

si asa mai departe

fie-mea stia zeci/sute de asemenea chestii inventate de copii la scoala.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare