Vizitator Nissan Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Si eu m-am JIMNYficat :D Multumesc colegului din GL care sa Jimnyficat primul, pentru ajutor. 2007 / 62000 km prim proprietar Germania. Arata ca noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Sa o stapinesti sanatos si multi km fara probleme! :h5 Dupa combinatia bord + bara fata, masina pare fabricata in 2005. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nissan Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! in documente scrie 2007. Are Incalzire in scaune, oglinzi electrice, AC,....1.3 benzina. Am verificato cu boldul la dealer este perfecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! @ Nissan - trebuie sa iti schimbi numele din Nissan in Jimny :ha:. Sa fie intr-un ceas bun! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! in documente scrie 2007. Are Incalzire in scaune, oglinzi electrice, AC,....1.3 benzina. Am verificato cu boldul la dealer este perfecta. Sa o stapaniti sanatos, arata foarte bine acaretul. Unde are butoanele pentru incalzirea scaunelor? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nissan Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) Re: M-am JIMNYficat! diametral opus cu cel de dezaburire geamuri. Editat Ianuarie 11, 2012 de Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Si eu m-am JIMNYficat :D Multumesc colegului din GL care sa Jimnyficat primul, pentru ajutor. 2007 / 62000 km prim proprietar Germania. Arata ca noua. Felicitari pentru achizitie! :br Sper ca ai facut-o fericita pe sotia ta (inca odata) :D De acum... sa ne mai tii la curent cu noutati despre masina! Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nissan Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Re: M-am JIMNYficat! hopa am venit cu dezapezirea am venit lejer de la Bucuresti la Braila :D Editat Ianuarie 26, 2012 de Nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: M-am JIMNYficat! hopa am venit cu dezapezirea am venit lejer de la Bucuresti la Braila :D Mai zi-ne ceva de Jimny-ul tau. Acum ca tot au trecut mai bine de o luna de cand l-ai luat. Cum se comporta? Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Si eu m-am Jimnyficat ! Colegul/vecinul, sa stapanesti sanatos veverita. Niste update-uri, ai iesit pe undeva, care-i treaba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Si eu m-am Jimnyficat ! Colegul/vecinul, sa stapanesti sanatos veverita. Niste update-uri, ai iesit pe undeva, care-i treaba? N-a mai dat un semn de viata :( Nici masina nu i-am vazut-o prin Braila (si m-am tot uitat dupa ea) Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: M-am JIMNYficat! Salut, [...]Am verificato cu boldul la dealer este perfecta. Ce fel de test este asta? Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nissan Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Si eu m-am Jimnyficat ! Masina merge impecabil, o folosesc angajatii in firma. Sotia atrecut la Nissan Juke 1.6/190Cp/benzina/automata/4X4/versiunea Shiro {cu boldul adica urcata pe elevator si verificata integral} Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Si eu m-am Jimnyficat ! Masina merge impecabil, o folosesc angajatii in firma. Sotia atrecut la Nissan Juke 1.6/190Cp/benzina/automata/4X4/versiunea Shiro {cu boldul adica urcata pe elevator si verificata integral} A, ok - :wink: - Nu stiam expresia. :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razitytu Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Si eu m-am Jimnyficat ! Dar cit ai dat pe ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate