Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capota fibra,usi fibra,aripi de fibra..de unde se pot achizitiona?

cipriani

Postări Recomandate

Salut? Ma intereseaza sa fac w460 ul meu mai usor, vreau sa-i inlocuiesc tot ce se poate cu fibra de sticla.ma poate ajuta cineva cu niste detalii?Multumesc!

An auzit ca in Ungaria ar fi de vanzare, dar nu stiu unde...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Capota fibra,usi fibra,aripi de fibra..de unde se pot achizitiona?

Salut? Ma intereseaza sa fac w460 ul meu mai usor, vreau sa-i inlocuiesc tot ce se poate cu fibra de sticla.ma poate ajuta cineva cu niste detalii?Multumesc!

In Bucuresti sant cateva ateliere care lucreaza in fibra. Eu mi-am facut cateva piese aici: http://www.taifunoffroad.ro/index.php/taifun/page/en/kevlar-fiberglass-carbon-fiber-parts

°lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll°
Link spre comentariu

Aripi, capota, hardtop si ochelari de far la Cluj, le face un prieten, pot sa-ti dau date de contact si cred ca am si niste poze pe undeva.

Panouri de usa cred ca a facut, dar nu sunt sigur, iar usi complete vor fi candva anul asta.

Pot sa promit candva in cursul verii chiar carbon, dar nu stiu o data precisa sau o greutate. Capota de Pajero II care e in lucru acum are aproape 4 kile, e usurica. Pretul in schimb va fi destul de greu.

Cand am ajuns azi la birou nu eram inca in Ungaria, dar n-am iesit toata ziua si nici n-am ascultat stirile, sper sa n-am vreo afurisita de surpriza acuma cand ma duc acasa.

Link spre comentariu

Aripi, capota, hardtop si ochelari de far la Cluj, le face un prieten, pot sa-ti dau date de contact si cred ca am si niste poze pe undeva.

Panouri de usa cred ca a facut, dar nu sunt sigur, iar usi complete vor fi candva anul asta.

Pot sa promit candva in cursul verii chiar carbon, dar nu stiu o data precisa sau o greutate. Capota de Pajero II care e in lucru acum are aproape 4 kile, e usurica. Pretul in schimb va fi destul de greu.

Cand am ajuns azi la birou nu eram inca in Ungaria, dar n-am iesit toata ziua si nici n-am ascultat stirile, sper sa n-am vreo afurisita de surpriza acuma cand ma duc acasa.

Multumesc! Te rog sa-mi dai datele de contact..daca poti si la bucse excentrice brate punti.

Link spre comentariu

Salutare,

Cand iti spuneam ca le gasesti pe autovit la vanzari Samurai nu ma credeai...

G-ul ramane G si masina ta arata intr-un mare fel.

Sper sa ne vedem cat de curand in teren.

Toate bune

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Salutare,

Toate bune

Salut cu banii de pe gume si suspensie puteam sa-mi cumpar un samurai gata preparat dar ramaneam tot la Suzuki...

G-ul este o masina forte buna.. dar nu-i perfecta..nici o masina nu este perfecta standard...trebuie sa-i pui motor ,blocante daca nu are, trebuie intarita la bare....sunt multe...

Eu sunt multumit de G am bagat multi bani in schinbarea motorului si acum merge bine..

Link spre comentariu

Salutare,

Toate bune

Dragut, dar ma uit la clip-ul acesta :

... si ma intreb daca merge si invers :grin:

Acum serios, daca tragi linie, mai usor si mai ieftin "tai" din G decat sa adaugi la samurai.

Ontopic , eu am capota de fibra dar incerc sa aflu de la fostul proprietar de unde a procurat-o

Usi de fibra am gasit la ORC dar pret-ul e destul de ridicat : http://www.orc.de//inhalt.php?bereich=Zubeh%F6r&subnav=13&sprache=2

Capota, aripi aici : http://g-manufaktur.de/shop/index.php?cat=c213_5-Kunststoffteile.html&XTCsid=ceb7fcf9bc4eb068660968cfcb8e0984 . De aici am cumparat eu ceva piese, livreaza si fara tva pe firma ce au cod fiscal aprobat pentru achizitii intracomunitare.

Succes.

Editat de Bogdan_mb
- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Dragut, dar ma uit la clip-ul acesta :

............ De aici am cumparat eu ceva piese, livreaza si fara tva pe firma ce au cod fiscal aprobat pentru achizitii intracomunitare.

Succes.

Te rog sa-mi spui cum a decurs cu plata...ai platit cu cardul ,ai vorbit cu ei la telefon in engleza sau numai mail si cat a durat livrarea de la plata...

multumesc!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,

Cu cel de la G manufaktur am conversat doar pe mail in germana, dar prin google translate , deoarece stiu doar cateva cuvinte. Livrarea prin DHL , pentru un cardan si ceva stopuri am platit in jur de 20 - 30 de euro transport. Lasa-mi pe privat un numar de telefon si discutam mai multe.

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Te rog sa-mi spui cum a decurs cu plata...ai platit cu cardul ,ai vorbit cu ei la telefon in engleza sau numai mail si cat a durat livrarea de la plata...

multumesc!

Doar din curiozitate, n-ai cazut la intelegere cu Raymond ? M-as mira ca preturile lui sa nu fie mai mici.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

merge paypal cu siguranta ...

Eu am simulat o cumparare pe acel link si nu apare nicaieri buton de plata prin PayPal......

Tu cum ai aflat ca "merge PayPal cu siguranta" ???

Link spre comentariu

cereti factura proforma, o achitati cu paypal. apoi va livreaza marfa la adresa indicata. practic e un transfer de bani, iar factura o gasiti in pachet.

my life ... my way ...
Link spre comentariu

Este un producator la Cluj il cheama Raymond si a facut o treaba chiar foarte buna desi va las contactul lui

0744669691

Bafta

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare