pit ciprian Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Salutare domnilor, mai nou un gand nu-mi da pace...sa pun 35-uri pe Mitshu meu sau nu? Nu vreau sa-l fac de expo, circula aproape exclusiv offroad asa ca ma intreb daca rezista planetarele. Am avut silverstone extrem 35 o perioada si nu am avut probleme. Ma gandesc la un profil MT. Orice sfat Avizat este bine venit. Multumesc anticipat Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Duc planetarele unui pajero 3000, 150cp gume de 35? Te plangeai ca se rup planetarele ca betele cand aveai 33... Poti pune si 40-uri daca le faci sa incapa. Planetarele tin atata timp cat nu le fortezi, drept urmare, pt o masina de showroom, arata bine, dar e inutil. Ca raspuns scurt la intrebarea ta... Planetarele duc 35-uri, dar la smuncitura mai puternica, incep sa pice. Si cum offroad la relanti nu face cam nimeni, atunci e cu dans din buric. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Duc planetarele unui pajero 3000, 150cp gume de 35? o frec de aproape un an si nu am rupt planetare..si a mancat ceva bataitza.. pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Duc planetarele unui pajero 3000, 150cp gume de 35? La ce putere are motorul ala,problema nu este planetara ci tractiunea. S-ar putea sa te rogi de ea sa urce cite o panta sau sa te scoata din noroi :grin: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Duc planetarele unui pajero 3000, 150cp gume de 35? Motorul sigur duce fara probleme 35-uri, cu planetarele e dilema mare:dr2 oricum le-am inclus la categoria *consumabile*:h5 am in permanenta in geanta de scule doua bucati:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Duc planetarele unui pajero 3000, 150cp gume de 35? La ce putere are motorul ala,problema nu este planetara ci tractiunea. S-ar putea sa te rogi de ea sa urce cite o panta sau sa te scoata din noroi :grin: subscriu! este posibil ca la urcari sa nu-l mai scoti din trepta 1. asa ca planetarele rezista.... TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate