nokx83 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Buna. De ceva timp mi s-a stricat hardingul ,adica inelul exterior din metal nu mai sta atasat de baza prin acele lamele de cauciuc. Ca o improvizatie l-am fixat cu ceva holtzsuruburi si sta bine , numa ca atunci cand i-au curbe la viteza mica se simte o trepidatie 1-2 sec, Nu doresc sa imi cumpar unul nou , am inteles ca e foarte scump 1000 de euro. Mecanicul meu a zis ca poate sa il inlocuiasca cu unul de la o Cobra si ma costa cu totul 100 euro. Voi ce parere aveti? Ce improvizatii ati mai facut? Lamele acelea de cauciuc nu pot fi lipite cumva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Reparatie Harding (cupla mobila) Buna. De ceva timp mi s-a stricat hardingul ,adica inelul exterior din metal nu mai sta atasat de baza prin acele lamele de cauciuc. Ca o improvizatie l-am fixat cu ceva holtzsuruburi si sta bine , numa ca atunci cand i-au curbe la viteza mica se simte o trepidatie 1-2 sec, Nu doresc sa imi cumpar unul nou , am inteles ca e foarte scump 1000 de euro. Mecanicul meu a zis ca poate sa il inlocuiasca cu unul de la o Cobra si ma costa cu totul 100 euro. Voi ce parere aveti? Ce improvizatii ati mai facut? Lamele acelea de cauciuc nu pot fi lipite cumva ? Poti te rog sa dai niste detalii despre ce este "harding-ul" acela ca nu imi dau seama. Eventual o poza... Si poate ne spui si despre ce masina e vorba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nokx83 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Reparatie Harding (cupla mobila) E un Freelander in 4 usi an 2000 motor 2000 diesel , tractiune integrala. Hardingul se afla in mijlocul cardanului si are rol in echilibrare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 (editat) Re: Reparatie Harding (cupla mobila) E un Freelander in 4 usi an 2000 motor 2000 diesel , tractiune integrala. Hardingul se afla in mijlocul cardanului si are rol in echilibrare Hardingul ala este de fapt cupla Haldex (vascocuplaj). Iar daca s-a defectat, trebuie schimbat, nu carpit. Altfel o sa mai strici ceva pe la transmisie. O localizare mai exacta a problemei se poate? Editat Mai 25, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nokx83 Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Reparatie Harding (cupla mobila) Problema e la nr. 7 din poza. E un cerc de metal care sta sprijinit pe piesa pe niste lamele de cauciuc .Acele lamele de cauciuc au picat cateva si nu mai sta inelul. eu l-am fixat cu 2-3 holzsuruburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Reparatie VCU Torsional Damper OMG! Parerea mea e sa vinzi masina si sa iti iei alta daca nu o poti intretine! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nokx83 Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Reparatie VCU Torsional Damper Bravo Kid , excelenta remarca ta !!!!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate