radu ovidiu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 anul asta fara TAT... http://www.tat.ro/?p=206 nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Pacat :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Mare pacat, asa e. In timpul asta unii inventand noi taxe si nevazand ca sportul asta este in declin, in principal din motive financiare. In loc sa gaseasca modalitati de stimulare si de cautare a unor eventuali sponsori ei fac ce stie statul roman sa faca mai bine, anume sa puna biruri pe capul celor care culmea, chiar muncesc. Imi venea sa zic un mare "HUOOO" astora care chipurile pastoresc activitatile de genul asta, dar nu o fac, din educatie... P.S. Probabil unii au intuit ca aceste competitii oficiale vor fi atat de rare sau vor disparea in totalitate si au simtit pericolul ca nu mai au de unde incasa si ce-au zis, hai sa le luam banii la singurele activitati de offroad care au mai ramas, iesirile de we, prietenesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Intradevar, pacat, se stia de mult, dar erau zvonuri, se pare ca Virgil nu a reusit sa rezolve problemele aparute. Totusi poate se gaseste cineva sa ii ia locul :D Intrebarea care se pune totusi acum este alta: Mai organizeaza a 7-a etapa de campionat ? 7. 8 – 11 Noiembrie, Club TAT, DEVA GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Mare pacat, asa e. In timpul asta unii inventand noi taxe si nevazand ca sportul asta este in declin, in principal din motive financiare. In loc sa gaseasca modalitati de stimulare si de cautare a unor eventuali sponsori ei fac ce stie statul roman sa faca mai bine, anume sa puna biruri pe capul celor care culmea, chiar muncesc. Imi venea sa zic un mare "HUOOO" astora care chipurile pastoresc activitatile de genul asta, dar nu o fac, din educatie... P.S. Probabil unii au intuit ca aceste competitii oficiale vor fi atat de rare sau vor disparea in totalitate si au simtit pericolul ca nu mai au de unde incasa si ce-au zis, hai sa le luam banii la singurele activitati de offroad care au mai ramas, iesirile de we, prietenesti. Prietene nu stiu cum de-ti dai tu asa cu parerea fara sa ai habar :hm Sti cumva care sunt motivele de s-a anulat acest concur,daca da spune-ne si noua!! Una doua huidui tot,toti sunt hoti,totul e de rahat.... Ai participat vreo data la un TAT,ai habar cati bani cheltui la un astfel de concurs? Daca da atunci accept sa-ti dai cu parerea,daca nu ar trebui sa scri la "discutii diverse" Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yamaha Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Pacat....era un spectacol frumos. Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift Toyota Land Cruiser D4D 2007 0726375667 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Stiti ce este ciudat ,toata saptamana a fost plin de masini de Germania,Elvetia si altele pe la noi prin zona dovada ca ei tot vin si cu organizare si fara pentru ca le plac meleagurile noastre. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Stiti ce este ciudat ,toata saptamana a fost plin de masini de Germania,Elvetia si altele pe la noi prin zona dovada ca ei tot vin si cu organizare si fara pentru ca le plac meleagurile noastre. Intre 12-20 mai a avut loc superkarpata... probabil despre ei este vorba... Bine ca pot altii sa organizeze asa ceva la noi:uameni It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Intre 12-20 mai a avut loc superkarpata... probabil despre ei este vorba... Bine ca pot altii sa organizeze asa ceva la noi:uameni Nu va mai luati de SuperKarpata pentru ca decizia CNOR a venit in 15 mai - vedeti data postarii comunicatului -, deci dupa ce incepuse evenimentul si in consecinta, i-au ratat sa-i taxeze cu cei 100 euro ........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Nu va mai luati de SuperKarpata pentru ca decizia CNOR a venit in 15 mai - vedeti data postarii comunicatului -, deci dupa ce incepuse evenimentul si in consecinta, i-au ratat sa-i taxeze cu cei 100 euro ........:ha: :ha: Pai aia nu sînt afiliati, asa ca e "free". Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Prietene nu stiu cum de-ti dai tu asa cu parerea fara sa ai habar :hm Sti cumva care sunt motivele de s-a anulat acest concur,daca da spune-ne si noua!! Una doua huidui tot,toti sunt hoti,totul e de rahat.... Ai participat vreo data la un TAT,ai habar cati bani cheltui la un astfel de concurs? Daca da atunci accept sa-ti dai cu parerea,daca nu ar trebui sa scri la "discutii diverse" Colegule de forum, las-o mai moale cu emoticoanele... nepotrivite. Doi, regleaza-ti limbajul, nu esti "prietene" cu mine. Habar nu ai cine sunt, asa cum nu am nici eu habar si nici nu ma intereseaza cine esti, mai ales in urma unei asemenea atitudini. Nu am huiduit pe nimeni si crede-ma ca am participat la destule si eu dar nu e treaba ta ci a mea. Apoi, colegule de forum, e o lume libera, fiecare om are dreptul sa isi exprime un punct de vedere, corect, sau incorect. Nu decizi tu cine, ce, cand, cum, in ce context are dreptul sa spuna. Si incearca sa fii corect, nu am spus ca cineva e "hot" si ca "totul e de rahat". Astea le bagi de la tine din top si le atribui altora. Incearca sa fii mai echilibrat si mai rezervat in pareri cu privire la persoane si in acelasi timp incearca sa ataci ideea si nu persoana, asa cum ai procedat tu in situatia de fata. E posibil ca eu sa fi gresit, toti sunt liberi sa judece cu propriul creier, nu e cazul sa vii tu sa "deschizi" mintea tuturor cu ceea ce NU ai inteles tu. Sorry de offtopic si probabil instinctiv vor fi colegi, amici, prieteni de-ai tai care vor sari si ei pe mine crezand ca, eronat, te-as fi atacat in vreun fel. Lucru fals dealtfel si nu am facut decat sa pun lucrurile la locul lor, asa cum sunt in realitate, fara sa atac persoana ta si doar am combatut ideea si ceea ce ai afirmat in mod eronat, referindu-te la persoana mea. Sa-mi multumesti pentru raspunsul asta si pentru ca te-am bagat in seama. Si pe viitor, daca intelegi ceva din gafa care ai facut-o, sa nu mai ataci oamenii ci doar ideile lor. Daca tu stii mai multe lucruri despre acea situatie, puteai spune doar, fara a fi ironic cu "prietene", colegule, gresesti din cauza ca uite de fapt care e adevarul. Ridicam mana sus colegial si-mi recunosteam eventuala greseala. On-topic. E mare pacat cand se intampla ceva negativ cum e anularea acestui eveniment. Nici nu conteaza motivul. Ce conteaza e ca dincolo de problemele aparute, ca tin de partea financiara, de probleme personale ale organizatorului, etc, nu se gaseste cineva care sa duca mai departe traditia acelei intalniri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... As avea un singur comentariu de facut, foarte scurt de altfel: POLITICA! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Baieti prea divagati. Se mai anuleaza concursurile si din lipsa de bani, lipsa de concurenti, probleme personale ale organizatorilor si multe altele. Nu neaparat politica unuia sau a altuia. Nu are sens sa va tot contrati aici degeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... :ha: Pai aia nu sînt afiliati, asa ca e "free". Hopaaaa....:ha:....iata pe cineva care a inteles ceva din comunicatul cnor.......:ha: Si din care fraza rezulta ca taxa aia e doar pentru "afiliati" ? Ca mie mi se pare ca zice ca ar fi vorba de "toate manifestarile de off-road desfasurate pe teritoriul RO"......Plus ca din ce stiu, SuperKarpata e cu CLASAMENT si PREMII, ca doar n-or fi nebuni oamenii aia sa bata mii de km si sa primeasca calde strangeri de mana, felicitari si multumiri pentru participare ?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... pe aia nici la basca nu-i doare ....nu le face nimeni nimic....pe mine m-au cautat si-n c.r politaii la limita jud Bv cu Ph.....in aceeasi parcare cu mine era un Cherokee cu ne de austria...plin de pamant...indoit...parbriz fisurat....caschetele albe nu i-au spus nimic....asa ca....ei pot...noi ne faultam singuri :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... E mare pacat cand se intampla ceva negativ cum e anularea acestui eveniment. Nici nu conteaza motivul.Ce conteaza e ca dincolo de problemele aparute, ca tin de partea financiara, de probleme personale ale organizatorului, etc, nu se gaseste cineva care sa duca mai departe traditia acelei intalniri. Ma leg on-topic de mai sus. Chiar pacat! Dupa ZECE editii, brandul bine facut, acum doi ani 120 echipaje, anul trecut-criza 70, acum-criza. Cati inscrisi? Care sa fi fost motivele? Dl.Virgil Marin, cu respect, e bine? Probabil, la momentul deciziei, muncisera multi oameni pentru promovare si deja erau inscrisi care isi planificasera vacanta. Nasol moment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Colegule de forum, las-o mai moale cu emoticoanele... nepotrivite. Doi, regleaza-ti limbajul, nu esti "prietene" cu mine. Habar nu ai cine sunt, asa cum nu am nici eu habar si nici nu ma intereseaza cine esti, mai ales in urma unei asemenea atitudini. Nu am huiduit pe nimeni si crede-ma ca am participat la destule si eu dar nu e treaba ta ci a mea. Apoi, colegule de forum, e o lume libera, fiecare om are dreptul sa isi exprime un punct de vedere, corect, sau incorect. Nu decizi tu cine, ce, cand, cum, in ce context are dreptul sa spuna. Si incearca sa fii corect, nu am spus ca cineva e "hot" si ca "totul e de rahat". Astea le bagi de la tine din top si le atribui altora. Incearca sa fii mai echilibrat si mai rezervat in pareri cu privire la persoane si in acelasi timp incearca sa ataci ideea si nu persoana, asa cum ai procedat tu in situatia de fata. E posibil ca eu sa fi gresit, toti sunt liberi sa judece cu propriul creier, nu e cazul sa vii tu sa "deschizi" mintea tuturor cu ceea ce NU ai inteles tu. Sorry de offtopic si probabil instinctiv vor fi colegi, amici, prieteni de-ai tai care vor sari si ei pe mine crezand ca, eronat, te-as fi atacat in vreun fel. Lucru fals dealtfel si nu am facut decat sa pun lucrurile la locul lor, asa cum sunt in realitate, fara sa atac persoana ta si doar am combatut ideea si ceea ce ai afirmat in mod eronat, referindu-te la persoana mea. Sa-mi multumesti pentru raspunsul asta si pentru ca te-am bagat in seama. Si pe viitor, daca intelegi ceva din gafa care ai facut-o, sa nu mai ataci oamenii ci doar ideile lor. Daca tu stii mai multe lucruri despre acea situatie, puteai spune doar, fara a fi ironic cu "prietene", colegule, gresesti din cauza ca uite de fapt care e adevarul. Ridicam mana sus colegial si-mi recunosteam eventuala greseala. On-topic. E mare pacat cand se intampla ceva negativ cum e anularea acestui eveniment. Nici nu conteaza motivul. Ce conteaza e ca dincolo de problemele aparute, ca tin de partea financiara, de probleme personale ale organizatorului, etc, nu se gaseste cineva care sa duca mai departe traditia acelei intalniri. Ohhhhooo iti multumesc ca m-ai bagat in seama,este o onoare pentru mine :ap Nu stiu de ma ma bag eu in seama....si culmea o tin si din gafa in gafa,iar pentru asta imi cer scuze public :sr Ii las pe colegii de forum sa spuna cat de rau e ca s-a anulat concursul,colegi pe care nu i-am vazut la vreun TAT dar sunt indreptatiti sa-si dae cu parerea despre orice pentru ca este un forum public,o discutie libera iar noi romanii ne pricepem foarte bine la toate :gr1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Cu placere... Vezi tu, lasa ironia si mistourile pentru altii mai inspirati, ti-o spun cat se poate de colegial. Cumva in postul tau anterior ai zis ceva despre TAT si nu am vazut noi? Nu, nu ai facut decat sa te iei in acelasi mod mistocar si poate spiritual (ca in postul asta ultim scris de tine) dupa parerea ta, de ceea ce am spus si culmea, si ce nu am spus dar ai presupus tu asa, imaginar si filozofic ca as fi vrut eu sa spun. Din punctul meu de vedere e pierdere de vreme sa se discute in modul asta si te las in treaba ta, chiar nu vreau sa poluez discutia cu chestii offtopic si te rog eu mult, neglijeaza-ma pe viitor, sunt mic, fara nicio treaba pe aici si nu merit sa-mi dai nici cea mai mica atentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Cu placere... Vezi tu, lasa ironia si mistourile pentru altii mai inspirati, ti-o spun cat se poate de colegial. Cumva in postul tau anterior ai zis ceva despre TAT si nu am vazut noi? Nu, nu ai facut decat sa te iei in acelasi mod mistocar si poate spiritual (ca in postul asta ultim scris de tine) dupa parerea ta, de ceea ce am spus si culmea, si ce nu am spus dar ai presupus tu asa, imaginar si filozofic ca as fi vrut eu sa spun. Din punctul meu de vedere e pierdere de vreme sa se discute in modul asta si te las in treaba ta, chiar nu vreau sa poluez discutia cu chestii offtopic si te rog eu mult, neglijeaza-ma pe viitor, sunt mic, fara nicio treaba pe aici si nu merit sa-mi dai nici cea mai mica atentie. "Colegule", pe Tuparu l-ai pus la punct, pe Bucur idem, Copacinschi nu mai scoate capul din Toyota... Despre campionat am auzit parerea ta, idem despre TAT si etapa de la Iasi... Ceva despre sfarsitul lumii sau despre criza din Grecia?! Imi dau si eu cu parerea, asa, filosofic... Sau e corect filozofic? Scuze pentru ironie... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Cu placere... Vezi tu, lasa ironia si mistourile pentru altii mai inspirati, ti-o spun cat se poate de colegial. Cumva in postul tau anterior ai zis ceva despre TAT si nu am vazut noi? Nu, nu ai facut decat sa te iei in acelasi mod mistocar si poate spiritual (ca in postul asta ultim scris de tine) dupa parerea ta, de ceea ce am spus si culmea, si ce nu am spus dar ai presupus tu asa, imaginar si filozofic ca as fi vrut eu sa spun. Din punctul meu de vedere e pierdere de vreme sa se discute in modul asta si te las in treaba ta, chiar nu vreau sa poluez discutia cu chestii offtopic si te rog eu mult, neglijeaza-ma pe viitor, sunt mic, fara nicio treaba pe aici si nu merit sa-mi dai nici cea mai mica atentie. Salut nu prea ma bag in polemici dar chiar ma intrebam ca un ardelean fraier ce sunt NU MAI EXISTA BUN SIMT????????????? cu respect??? LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... Ohhhhooo iti multumesc ca m-ai bagat in seama,este o onoare pentru mine :ap Nu stiu de ma ma bag eu in seama....si culmea o tin si din gafa in gafa,iar pentru asta imi cer scuze public :sr Ii las pe colegii de forum sa spuna cat de rau e ca s-a anulat concursul,colegi pe care nu i-am vazut la vreun TAT dar sunt indreptatiti sa-si dae cu parerea despre orice pentru ca este un forum public,o discutie libera iar noi romanii ne pricepem foarte bine la toate :gr1 MAESTRE , sunt unul dintre admiratorii fara rezerve TAT-ului fara sa fi participat niciodata...si-mi pare teribil de rau ca nu se mai organizeaza in 2012 ; este o mare pierdere pentru offroad-ul romanesc... despre atitudinea prietenului si colegului din braila care se pare ca nu te cunoaste...ce sa-i spun...numai de bine !!! ; propun daca esti de acord sa-l invitam cu bunavointa amindorura pentru inceput ca turist la concursul/etapa kamikaze unde sa aiba o mica " experienta " pe scaunul din dreapta masinii tale...sau al oricarei masini de extrem...si vorbim cu dinsul dupa aceea...( din spatele tastaturii si io pot sa-i zic lu' lucian bute ca e un mare fraier...) te salut !!! Editat Mai 27, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Cand va spun ca trageti concluzii pripite fara sa cunoasteti omul... de unde stii colegule din Sibiu...aaa, Rm. Valcea de fapt ca nici Galati nu-i Braila, ca m-ar mai impresiona acum extrem intr-o conserva (masina) sau dupa gratii (rollcage), cand eu l-am facut calare direct pe utilaj ?!? Hai sa lansam provocari asa... ca sa ne aflam in treaba :ha: Oricum, faina Romania. Pleci de la discutie despre anularea unei competitii de offroad ca sa vedem care are muschii mai frumosi :ha: Ce zici? Ca tot e faza de spart in figuri (tipic romanesc), cu banii care i-am dat pe un Jimny nou cu o luna in urma, puteam sa-mi fac o masina de competitie interesanta? Pai se cam putea. Uite asta e faza care e de inteles. Unii vor una, altii vor alta. Eu nu contest aici performanta sau valoarea cuiva si consider ca tipul de offroad practicat e la latitudinea fiecaruia. Eu vreau offroad recreativ si nimic mai mult. Poate voi veni vreodata sa va vad pe voi sau pe altii care prefera extrem si sa va felicit sincer pentru performante si cu ocazia aia, vedeti si voi ca nu e dracu asa de negru :grin: P.S. Haideti sa discutam ce vreti voi pe alt topic si nu pe asta ca e pacat. Eventual daca se considera oportun, un mod poate da un split si sa separam discutia. Chiar ar fi interesant sa vedem de ce unii prefera offroad "turistic" iar altii competitie/extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... @kingy Colegule, cred ca esti putin cam acid cu interlocutorii tai. Asta este impresia mea, a celui care sta pe margine citeste aceste discutii. Desi n-am fost niciodata la TAT este evident ca anularea unui asemenea eveniment reprezinta un mare minus in economia viitoare a offroadului romanesc. A fost unul dintre cele mai bune evenimente (daca nu chiar cel mai bun) intamplate in estul Europei. Nu trebuie sa fi foarte perspicace sa iti dai seama de asta. Faptul ca niste oameni bateau mii de kilometri sa fie la start spune multe. Atat despre organizatori cat si despre evenimentul in sine. Pe de alta parte toti cei care practica offroadul recreativ sau de hobby ar trebui sa-i inteleaga pe cei care practica offroadul ca si sport de performanta. Chiar daca acestia din urma uita uneori linia de start de unde ei insasi au plecat acum ceva timp. In cele din urma cred ca miscarea cu anulatul a fost putin previzibila ptr unii. Asta inca de anul trecut cand se zvonea deja ca editia din 2011 ar fi cam ultima editie a TAT-ului. Diluarea resurselor precum si usoara dezbinare al organizatorilor (oarecum indusa de starea generala de "schimbare" a offroadului in Ro) sper sa nu se rasfranga si peste etapa de campionat organizata de Virgil. Sa speram ca va gasi suficiente resurse, timp si intelepciune de a nu renunta si la etapa de campionat. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Yonutz[/b];802677]................sper sa nu se rasfranga si peste etapa de campionat organizata de Virgil. Sa speram ca va gasi suficiente resurse, timp si intelepciune de a nu renunta si la etapa de campionat. Cobe, care esti tu......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... @kingy Colegule, cred ca esti putin cam acid cu interlocutorii tai. Asta este impresia mea, a celui care sta pe margine citeste aceste discutii. Nu sunt acid, sunt putin ironic si glumet pe alocuri. Asta e, nu eu am inceput. Daca ai sa te uiti la postul meu initial nu am avut niciun dialog cu nimeni. Am zis doar ca e pacat cand dispare din calendar un eveniment offroad. Apoi am fost atacat personal si nu a fost discutat ceea ce am zis. Incercati si voi sa aveti putina claritate in privirea lucrurilor ca dupa aia ne complicam inutil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate