nicu22 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Nu sunt acid, sunt putin ironic si glumet pe alocuri. Asta e, nu eu am inceput. Daca ai sa te uiti la postul meu initial nu am avut niciun dialog cu nimeni. Am zis doar ca e pacat cand dispare din calendar un eveniment offroad. Apoi am fost atacat personal si nu a fost discutat ceea ce am zis. Incercati si voi sa aveti putina claritate in privirea lucrurilor ca dupa aia ne complicam inutil. Eu cred ca nu esti in nici un fel, parerea mea. In postul tau initial te-ai legat de o persoana pe care nu o cunosti, Virgil. Iar eu il cunosc pe Virgil si imi pare aiurea sa te legi de un om doar de dragul de a te auzi vorbind. Ai postat referitor la un eveniment de care probabil ai auzit probabil de la altii. Nu ai fost acolo, probabil nici nu ai fi ajuns vreodata pentru ca asa cum ai spus nu te intereseaza. Din moment ce noi astia cu cutiute cu gratii nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu tine, nu te inteleg, cauta sa discuti doar cu cei care poti avea activitati comune. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Imi pare rau ca nu se mai tine, am fost la un singur TAT in 2010 si a fost de departe cea mai faina experienta ever. Sper ca anul viitor Virgil va depasi momentul greu si va relua traditia. Colegul Kingy - iti urmaresc postarile tale si observ o agresivitate si aroganta foarte mare in interventiile tale. Desi abia ai aparut pe forum deja ai atitudine de mare expert si cunoscator.... nu trebuie sa fii Freud ca sa ne dam seama de ce .... stii ceva ... cand o sa vinzi Jimny si o sa faci o masina potenta de concurs atunci sa te umfli in pene - nu doar " daca nu investeam imi faceam....bla...bla....bla...." Cand Tuparu facea offroad adevarat, castiga zeci de concursuri si avea zeci de masini preparate de el tu nici nu stiai ce-i ala offroad. Fii mai ponderat si cu mai mult respect fata de colegii de pe forum si o sa fii apreciat pozitiv... Tupare - felicitari inca o data pentru castigarea TAT-ului :h5 :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... eu inteleg ca Kingy eventual se lega de forumuri superioare organizatorilor, nu il ataca pe Virgil sau organizator TAT. Sa faci o competitie de la Oradea la Deva (daca am inteles bine programul TAT) se pare cam indraznet. Enorm de mult de lucru la trasee, ca ele sa fie pe masura clasei. Pierzi concurenti pe o raza de concurs de citva zeci de km ... Apoi pina faci un traseu imediat apar proprietari, organizatii, care sa se opuna. La Iasi am dat de o portiune de drum, straduta de la capatul unui sat, blocata in mod evident de proprietari cu masinile lor. Posibil enervati de trecerea concurentilor din ziua anterioara. Dar sa poti face asta de la Oradea pina la Deva... Hmmm. Indrazneata idee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... "Bai" fratilor, vedeti ca ma confundati. Nu m-am referit la nicio persoana. Am zis ca e pacat ca nu se mai realizeaza intalniri din motive financiare sau in alt fel. E funny cand vin baetii si se amuza ca ba unul e prea de curand pe aici, ba ca o are prea mica (masina), ba ca nu mai stiu ce altceva. Ca fapt divers, primul meu contact cu masinile offroad era cand aveam doar cativa ani si aveam in familie un M (IMS-Tracatruca ii ziceam noi) apoi in timpul facultatii cand ARO inca era fabrica si producea si nu doar un morman de fiare sau nici alea nu au mai ramas si faceam schimb de experienta cu baietii de acolo si am mers de nenumarate ori in poligonul lor de incercari... daca pot sa-i spun asa. APoi, vad acum ca apare cate unul sau altul care ba e baeat de baeat ca el e rau si musca tare din noroaie (iertati-mi stilul umoristic) si ca eu sunt mic si nu stiu nimic si probabil sufar de vreo frustrare si uite ca mi-am gasit aici locul sa ma dau mare. Bref, tragand o concluzie, dialogul surzilol bag seama ca e la mare putere pentru unii. Faptul ca forumul asta s-a rupt de atatea ori din vari motive (stati linistiti ca nu am mai avut cont), faptul ca va place unora sa dati si in stanga si in dreapta... de cealalta parte sunt o gramada de baieti faini si buni de pusi la rana dar vad ca orgoliile unora sunt puternice, va las in zeitatea voastra (pe aia care merita) si solicit in mod oficial stergerea contului. Va multumesc pentru (ne)atentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... Cu discutii de genul asta nu cred ca se va ajunge nicaieri... Nici macar la reinvierea TAT-ului 2012. :wink: Voi astia mai batranii ar trebui sa sa le explicati la astia mai tinereii in domeniu ...cum sta treaba dar fara sa le puneti mana in gat sau sa-i puneti la zid! Poate ca unii sunt irecuperabili ...dar cine stie ... poate ca se gaseste o varianta si ptr astia. Asa au luat nastere marile polemici ... stanteiem, scanteiem ...si dupa aia ditai incendiul ...soldat cu morti, raniti si tot tacamul. Rezultatul final: un mare minus ptr toti! :grin: Si uite asa, imbatranind ... unul langa altul ...in liniste si pace vom constata ca odata ajunsi la pensie tot vom mai avea cate ceva de invatat de la ceilalti...chiar daca ne vor tremura mainile si ata in ac nu mai intra cum intra odininioara, din prima. Parerea mea ... LE ...Kingy ... nu e o solutie ca atunci cand nu-ti convine ceva ...sa-ti iei jucariile si sa pleci! Iti mai amintesti de ce ti-ai facut cont aici? Invata sa asculti, sa respecti munca altora si mai ales sa fi putin mai tolerant cu ceilalti. Ti-o spun prieteneste si fara nici un fel de interes ascuns. :wink: Editat Mai 28, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Imi pare rau de vestea negativa, dar si mai rau imi pare ca poti sa numeri pe degetele de la o mana posturile din acest topic care au legatura cu titlul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Imi pare rau ca nu se mai tine, am fost la un singur TAT in 2010 si a fost de departe cea mai faina experienta ever. Sper ca anul viitor Virgil va depasi momentul greu si va relua traditia. Colegul Kingy - iti urmaresc postarile tale si observ o agresivitate si aroganta foarte mare in interventiile tale. Desi abia ai aparut pe forum deja ai atitudine de mare expert si cunoscator.... nu trebuie sa fii Freud ca sa ne dam seama de ce .... stii ceva ... cand o sa vinzi Jimny si o sa faci o masina potenta de concurs atunci sa te umfli in pene - nu doar " daca nu investeam imi faceam....bla...bla....bla...." Cand Tuparu facea offroad adevarat, castiga zeci de concursuri si avea zeci de masini preparate de el tu nici nu stiai ce-i ala offroad. Fii mai ponderat si cu mai mult respect fata de colegii de pe forum si o sa fii apreciat pozitiv... Tupare - felicitari inca o data pentru castigarea TAT-ului :h5 :wink: S-ar putea sa se tina totusi:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george isuzu Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Intradevar mare pacat.....era o saptamana nemaipomenita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... eu am participat anul trecut adica in 2011 si pot sa spun ca pe langa ce imi oferea campionatul national TAT era o treaba si o relaxare excelenta, nu ma dau in barci dar chiar a fost foarte frumos desi am auzit ca versiunea 2010 a fost mai frumoasa si mai interesanta,oricum 65-70 de km zilnic in conditii de open timp de 5 zile este ceva plus ca in aceste zile am vazut o parte a Romaniei care nu credeam ca mai exista cu oameni care stau si cresc animale in varful muntelui si care traiesc doar din truda lor si muca campului cu oameni care nu au curent electric in anul 2011 cu niste zone si peisaje superbe de o salbaticie cum vezi doar la Televizor imi pare rau ca nu am salvat track-ul din ziua 4 de concurs cand am ajuns prin niste zone si pe niste ravene demne de extrem...pacat era un concurs frumos si deosebit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... ON-topic: Imi pare foarte rau ca nu se mai tine TAT-ul,am participat la ultimele editii si pentru mine a devenit concursul la care nu trebuie sa lipsesc orice ar fi :wink: Atmosfera de la TAT nu am regasit-o la alte concursuri de la noi, participarea internationala ii confera un statut aparte si o imagine cum nu vezi la o cupa sau etapa de campionat. Traseele sunt tehnice si frumoase, zona in care se tine are niste peisaje care iti dau senzatia ca te intorci in timp iar faptul ca 6 zile la rand concurezi te pune la mare incercare. Sper ca in anul urmator Virgil sa reuseasca sa organizeze concursul si TAT-ul sa stranga iar 120 de masini la start ca in vremurile bune. Off-topic: De la prima mea participare la o competitie i-am privit cu resect pe cei care practicau acest sport,m-a muscat rau microbul si dupa ce terminam seara rupt de oboseala cursa ma puneam si eu in coltul unei mese si ascultam din povestiile "batraniilor" de la concursurile anterioare,din pataniile din concursul respectiv......erau asa captivante ca ramaneam sa inchid carciuma.... Mi-a placut foarte mult atmosfera de la concursuri,asta m-a facut sa ca ani de zile sa dau tot banutii pe fiare si benzina si sa fiu prezent la aproape toate concursurile. Cu timpul am intrat si eu in marea gasca,mi-am facut prieteni,lumea ma respecta si asta pentru ca tot timpul in aceasta lume a existat BUN SIMT. Pasiunea a fost asa mare ca am ajuns sa-mi fac si garaj si din asta traiesc. Pe acest forum sunt al cincelea membru inregistrat,am pus umarul de la inceput.Am incercat tot timpul sa nu fiu partiniitor,sa nu jignesc si sa impartasesc din experienta mea,atat cat e ea. La inceput entuziasmul era foarte mare,abia asteptam sa ajung acasa sa deschid forumul,nu exista post sa nu il citesc,atmosfera era faina,mi-am facut multi prieteni.......... Cu timpul s-au schimbat lucrurile,discutiile tehnice au disparut,glumele bune nu mai sunt....in schimb daca isi pune unu o teava de vc si 4 coturi pe masina si-l numeste snorkel se scriu 10 pagini,daca da federatia un comunicat se scriu 30 de pagini dar nu scriu cei care se dau la concursuri scriu cei care si declara ca nu sunt interesati si nu or sa participe niciodata..... Daca apare un topic tehnic cu o masina modificata radical mare lucru daca intreba cineva "de ce ai facut aia...." si iar mare lucru daca spun 3 persoane "imi place...nu-mi place...bravo....." Pentru mine singura rubrica care mai prezinta interes e cea de competitii,aici comunic cu prietenii,vorbim aceeasi limba si daca si aici vin baietii care nu se dau si nici nu vor sa se dea sa-mi spuna cum e bine...si ce prosti suntem noi ca ne taiem masiniile,ce ce prosti suntem ca le stricam in loc sa ne luam un JIMNY,uau un JIMNYYYY :ha: nou si o mai fac si pe un ton supertior si ironic..........si mai vine si Ionut si spune ca noi astia batranii gresim ca nu-i luam asa sub aripa noastra sa-i mangaiem pe cap si sa le soptim la ureche CE BINE LE ZICI MA COPILE.........deci daca asta e directia in care ne indreptam o sa se duca si interesul meu pentru rubrica COMPETITII. Sau acum mi-a venit o ideee, MAX ai putea sa faci doua categorii competitii pentru cine participa si competitii pentu cine nu participa!! Cu respect si ne vedem la Mures :2dr Editat Mai 28, 2012 de Max Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... ON-topic: Cu respect si ne vedem la Mures :2dr Cu o scurta abatere prin Arad. Cica lumea va da deja castigatori, dar asa se zicea si despre Boros Csaba la ultimul TAT :) Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Maine punem masiniile pe platforma :grin: cu castigul mai vedem nu e asa usor dar sper sa ne mai iasa o data..... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Tzupare, e vorba doar ca asa cum ii ascultai tu pe seniorii off-road-ului, asa vor si altii sa va asculte.......asta a vrut sa spuna, de fapt, Yon.......dar voi taceti sau nu mai aveti rabdare sa povestiti......sau naiba stie......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Hmmm ... Tupare esti rautacios. Adevarul este ca toti ne-am apucat de hobbyul asta cam din aceleasi motive. Mai putin sau mai mult. Si eu am garaj dar nu traiesc din asta si l-am deschis doar ca sa gust din plin fiecare surub nou desfacut sau strans desi specialitatea mea e cu totul alta si in nici un caz surubaritu. In acelasi timp nu ma dau in competitii ptr ca nu ma pasioneaza asta! E un punct de vedere gresit ca fac asta sau o viziune nepotrivita asa cum vad eu acest hobby? Incearca uneori sa nu mai privesti ca pe un business hobbyul asta, asa cum il priveai acum ceva timp si o sa descoperi ca desi "banii rezolva tot" sau "banii cumpara orice"...totusi sunt unele chestii care uneori, daca vrei sa le vezi bineinteles sunt nepretuite si nevandabile/necumparabile. Ca tot vorbim de experiente imparatasite ...cati dintre cei vechi mai aduc un plus pe partea de tehnica a forumului? Cate cazuri concrete ai mai vazut in ultimele 6 luni? Forumul asa cum il vad eu ca si user, este un loc unde se intalnesc atat cei pasionati care se dau in competitii cat si cei la care le place gustul de sudura, vaselina, ulei samd si isi impartasesc unii la altii experienta atat in competitii cat si la surubarit...E ceva gresit pana aici? Ca un raspuns la propunerea ta ...vezi ca FRASul au forum si acolo vorbesc DOAR de competitii ...de ce nu va mutati acolo daca va deranjeaza parerea novicilor si a celor care nu gusta acelasi "stil de offroad" (am pus intre ghilimele asta special ptr a nu se interpreta aiurea) cu voi? Spor la treaba si multa bafta in competitii ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... Hmmm ... Tupare esti rautacios. Ioane, Mie personal nu mi se pare deloc rautacios postul lui Tuparu. Ba din contra, simt o oarecare nostalgie care nu cred ca are nicio legatura cu ideea de "business". Eu cred ca atat timp cat ne aflam pe un forum de offroad ar trebui sa dam mai mult credit unor persoane care ne impartasesc din experienta lor din teren in defavoarea unor experiente facute pe Google. LE: Tupare, mai spune-ne si noua cum era "in vremurile bune" in care masinile nu erau duse la concurs pe platforma :) Editat Mai 28, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... Hmmm ... Tupare esti rautacios. Adevarul este ca toti ne-am apucat de hobbyul asta cam din aceleasi motive. Mai putin sau mai mult. Si eu am garaj dar nu traiesc din asta si l-am deschis doar ca sa gust din plin fiecare surub nou desfacut sau strans desi specialitatea mea e cu totul alta si in nici un caz surubaritu. In acelasi timp nu ma dau in competitii ptr ca nu ma pasioneaza asta! E un punct de vedere gresit ca fac asta sau o viziune nepotrivita asa cum vad eu acest hobby? Incearca uneori sa nu mai privesti ca pe un business hobbyul asta, asa cum il priveai acum ceva timp si o sa descoperi ca desi "banii rezolva tot" sau "banii cumpara orice"...totusi sunt unele chestii care uneori, daca vrei sa le vezi bineinteles sunt nepretuite si nevandabile/necumparabile. Ca tot vorbim de experiente imparatasite ...cati dintre cei vechi mai aduc un plus pe partea de tehnica a forumului? Cate cazuri concrete ai mai vazut in ultimele 6 luni? Forumul asa cum il vad eu ca si user, este un loc unde se intalnesc atat cei pasionati care se dau in competitii cat si cei la care le place gustul de sudura, vaselina, ulei samd si isi impartasesc unii la altii experienta atat in competitii cat si la surubarit...E ceva gresit pana aici? Ca un raspuns la propunerea ta ...vezi ca FRASul au forum si acolo vorbesc DOAR de competitii ...de ce nu va mutati acolo daca va deranjeaza parerea novicilor si a celor care nu gusta acelasi "stil de offroad" (am pus intre ghilimele asta special ptr a nu se interpreta aiurea) cu voi? Spor la treaba si multa bafta in competitii ... :wink: Asa e bre,pt mine cheia fixa e ca maneta de la pacanele,cum trag de ea cum cade maruntisul :ha: Ce nu intelegi tu e ca hobbyul meu e sa ma dau si sa lucrez la masina mea,iar la masina nu prea mai apuc sa lucrez ca nu am timp...nu am unde...poate imi dai si mie un colt din garajul tau sa ma retrag seara pe sestache. De experiente impartasite uita-te la rubrica modificari sa vezi cate topicuri am deschise,din pacate interes zero pentru ca nu fac snorkele din teava de vc..... Daca nu te dai in competitii exista Iesiri la sfarsit de saptamana si Intalniri,Festivaluri.....poti sa organizezi treburile pe acolo,lumea s-ar bucura. Daca va incurcam pe forum cred ca nu se supara nimeni sa ne mutam in alta parte. Si in incheiere vreau sa nu fi suparat,STI CA TE IUBESC :fr2 Editat Mai 28, 2012 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Tzupare, e vorba doar ca asa cum ii ascultai tu pe seniorii off-road-ului, asa vor si altii sa va asculte.......asta a vrut sa spuna, de fapt, Yon.......dar voi taceti sau nu mai aveti rabdare sa povestiti......sau naiba stie......... Ia sa vi la o cupa sau etapa sa vezi ce tacuti stam toti la masa :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Ia sa vi la o cupa sau etapa sa vezi ce tacuti stam toti la masa :ha: Astral are deja pedigree... A fost la Buzau anul trecut. Extrem de tacut. Da, da :grin::grin: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Daca prezenta mea acolo, va aduce la ganduri la mai bune vis-a-vis de impartasirea pe forum a experientei voastre, o s-o fac si pe asta, ca se vede treaba CA CU CAmpionii ma inteleg bine.....:ha: :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Atunci e musai sa vi la Mures ca se anunta o participare in masa!!! (si la masa :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: TAT 2012 - anulat....... Asa e bre,pt mine cheia fixa e ca maneta de la pacanele,cum trag de ea cum cade maruntisul :ha: Ce nu intelegi tu e ca hobbyul meu e sa ma dau si sa lucrez la masina mea,iar la masina nu prea mai apuc sa lucrez ca nu am timp...nu am unde...poate imi dai si mie un colt din garajul tau sa ma retrag seara pe sestache. Probabil ca eu sunt vinovat de asta ... La noi la garaj nu mai e loc ... ca noi astia pasionatii suntem destui sa umplem hangaru... doar sa stam la cafea si sa ne uitam pe pereti si ocazional sa o punem de un gratar ca oricum nu ne pricepem la nimic ... Da'n curte mai am un loc si te rezolv mai ales acum ca vine vara ... :wink: Si in incheiere vreau sa nu fi suparat,STI CA TE IUBESC :fk Sentimentul e reciproc ... mai putin partea aia cu "muia" ... :wink: Editat Mai 28, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Atunci e musai sa vi la Mures ca se anunta o participare in masa!!! (si la masa :2dr Jura-te ca te intorci pe forum si sa dea naiba de nu vin !!! :banana REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Probabil ca eu sunt vinovat de asta ... La noi la garaj nu mai e loc ... ca noi astia pasionatii suntem destui sa umplem hangaru... doar sa stam la cafea si sa ne uitam pe pereti si ocazional sa o punem de un gratar ca oricum nu ne pricepem la nimic ... Da'n curte mai am un loc si te rezolv mai ales acum ca vine vara ... :wink: Sentimentul e reciproc ... mai putin partea aia cu "muia" ... :wink: Acum serios imi cer scuze,nu am vazut ca dracul ala mic avea si degetele ridicate :h5:2dr L-am vazut ca-i mic,rosu si rade si am zis ca se potriveste in context,nu asta a fost intentia :wink: Reeditez postarea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Acum serios imi cer scuze,nu am vazut ca dracul ala mic avea si degetele ridicate :h5:2dr L-am vazut ca-i mic,rosu si rade si am zis ca se potriveste in context,nu asta a fost intentia :wink: Reeditez postarea. E uite asa te faci si cu o umbrela ca in fiecare dimineata am impresia ca ma trezesc fix la Londra... si vreo doua trei beri ...sa merga cheia pe surub ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: TAT 2012 - anulat....... Jura-te ca te intorci pe forum si sa dea naiba de nu vin !!! :banana Pai nea Astrale nu am plecat de pe forum niciodata,cum sa ma intorc? Hai tu la Mures sa-mi explici la o bere cum se face asta :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate