nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 1. demontat spoiler fata 2. am constatat ca lonjeroanele nu au simetrie si o zona serioasa de sustinere a casetei troliului, adica lonjeroanele sunt "deschise" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny 3. gaurire lonjeron 4. confectionare si montare distantiere interioare lonjeron, pt a impiedica "storcirea" acestuia in momentul strangerii suruburilor casetei de troliu 5. ranforsarea = inchiderea lonjeronului 6. grunduiere interior/exterior lonjeron ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny si dupa operatiunea de "inchidere" a lonjeronului ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny 7. se practica in traversa de sub radiator 2 gauri de sustinere frontala 8. incepem lucrul la caseta troliului ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny dupa pozitionarea troliului, se trece la cablarea electrica. Comanda va fi dubla, un buton din interior sau cu ajutorul telecomenzii , din exterior. se decupeaza spoilerul in partea sa inferioara si se repozitioneaza numarul de circulatie cu 15mm mai sus ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny si evident, detaliile de instalare ale comenzilor. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny ore lucrate: - 3 ore ....proiectul - 4,5 ore ranforsare sasiu - 7 ore confectionat caseta troliu - 2 ore montaj troliu + decupaj spoiler bara + nr circulatie - 2,5 ore cablare electrica ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Operatiunea ai facut-o in Galati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Nu.... Buc 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Foarte frumos si profi lucrat, felicitari! O singura intrebare/observatie: nu trebuiau date cateva gauri in placa de troliu pentru a nu bălti apa si mizeria stransa cu timpul? My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Stiu ca ati montat mai multe trolii decat am vazut eu, dar totusi am o intrebare: Nu mergea montata placa la nivelul de sus al lonjeroanelor ? Asa parca e muult prea jos. Are legatura cu felul in care actioneaza fortele acolo ? 1 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Frumos! Domn' Profesor a inceput sa isi prepare masina dupa Cupa de la Odorhei... :h5 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Stiu ca ati montat mai multe trolii decat am vazut eu, dar totusi am o intrebare: Nu mergea montata placa la nivelul de sus al lonjeroanelor ? Asa parca e muult prea jos. Are legatura cu felul in care actioneaza fortele acolo ? obs dvs este f corecta !!!! Evident ca cel mai recomandat mod de instalare este cel care permite iesirea cablului la nivelul medianei lonjeroanelor. E o regula ce trebuie respectata musai atunci cand construiesti un bullbar. In situatia cand lucrarea se rezuma la instalarea troliului in "bara" masinii , peste criteriul mai sus enuntat intervin aspecte de design, cerute de client: - montaj discret, pt a nu fi observat de Politie, RAR etc, asta inseamna restrictionari privind pozitionarea sus/jos , in functie de constructia masinii si locul disponibil in spatele spoilerului - pozitionarea numarului de circulatie cat mai stok posibil , etc , etc Avand in vedere ca prin montajul troliului nu i-am stricat masinii unghiul de atac al obstacolelor ( e drept ca nici nu l-am imbunatatit in vreun fel ) , pot spune ca e ok. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Foarte discret şi curat montat, în bara originala, îmi place. Ce troliu este, ce capacitate? Duce alternatorul de Jimny? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Foarte discret şi curat montat, în bara originala, îmi place. Ce troliu este, ce capacitate? Duce alternatorul de Jimny? Din poze pare WARN RT40 de...4000lbs. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Din poze pare WARN RT40 de...4000lbs. A iesit foarte frumos! E un troliu mic (de ATV) si a incaput foarte bine acolo unde a fost pus (in spatele barii stock). troliul are numai 6.5Kg :wink: Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Avand in vedere ca prin montajul troliului nu i-am stricat masinii unghiul de atac al obstacolelor ( e drept ca nici nu l-am imbunatatit in vreun fel ) , pot spune ca e ok. Sa zicem ca nu i-ai stricat unghiul de atac. Dar o sa fie foarte frumos cand o sa se infiga cu rolele in mal la trecerea peste un sant, un raulet,o balta ceva. Mai interesant o sa fie dupa, cand doreste sa scoata cablul si pierde 5-10minute pana inlatura namolul clisos sau nu de pe rolele de ghidaj:sc. Eu am pus placa deasupra lonjeroanelor. Am copiat forma aia ca sa vina frumos, am prins-o in 6suruburi si la revedere. Ma rog, al meu e mai mare, e de 8000 si a incaput foarte frumos in bara. Chiar si la mine mai gasesc ceva noroi in rola de jos.... Acuma depinde si ce face omul cu masina, poate nu trece prin vaduri ,santuri,etc. Asta e partea a2'a. http://img16.imageshack.us/img16/8330/14102010086.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Am reusit si eu sa montez troliul!!! :banana A iesit din placa troliului vreo 2,5 cm in afara barii..., dar este totusi o lucrare reusita (parerea mea...). Cateva poze cu troliul montat gata. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny hmmm, placa de troliu pare "aftuita" pe lonjeroanele masinii. Poti pune o poza fara spoiler montat, cu detaliu pe prindere? PS aspectele sesizate de matali referitor la noroiala rolelor nu prezinta importanta la onor client, cui nu-i place sa se noroiasca...... sa stea la asfalt !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Ne traduci si noua ce inseamna '' aftuit '' ? hmmm, placa de troliu pare "aftuita" pe lonjeroanele masinii. Poti pune o poza fara spoiler montat, cu detaliu pe prindere? PS aspectele sesizate de matali referitor la noroiala rolelor nu prezinta importanta la onor client, cui nu-i place sa se noroiasca...... sa stea la asfalt !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Montaj troliu pe Jimny Puncte de sudura, folosite de obicei pentru fixarea preliminara sudurii definitive........deci o fixare slaba sau provizorie, in functie de context........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Re: Montaj troliu pe Jimny Despre a cui placa de troliu este vorba?! Editat Mai 26, 2012 de edy_M stergere detalii :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: Montaj troliu pe Jimny 7. se practica in traversa de sub radiator 2 gauri de sustinere frontala 8. incepem lucrul la caseta troliului Dl Luigi, caseta troliului din ce grosime de tabla s-a realizat? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate