LucianPredator Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Ajutor îmi dați un sfat ce disc de ambreiaj sa pun pe Terrano 2 3.0 TDi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI Îmi cer scuze ro sa fie mutat la Terrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI am rezolvat am pus ambreiaj original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI cat a costat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI In curand ,cred ca o sa am si eu nevoie de asa ceva. As fi interesat de ceva mai rezistent fata de standard. A pus cineva pana acum? Eventual un model/marca HD? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI In curand ,cred ca o sa am si eu nevoie de asa ceva. As fi interesat de ceva mai rezistent fata de standard. A pus cineva pana acum? Eventual un model/marca HD? disc de Kevlar in loc de ferodo. pune Arpi de la Offroadtuning. cu siguranta miroase altfel cind il chinui... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI eu am original la 240.000 km si masina a facut si mult off-road si a tractat si foarte mult daca vrei after-market , cauta Exedy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI Personal nu sunt nici fan dar nici impotriva pieselor after-market insa cateodata diferenta e nesimtita. De curand am schimbat toate capetele de bara la masina mea. La AL Padrino ma costa 1000 RON toate 4. Pe after-market le-am luat toate cu 200 RON. Poate conteaza pana la urma si ce cumperi de pe piata after-market, caci nu toate marcile sunt de incredere:wink: Alte exemple : -placute frana 130 RON ...aceeasi marca am mers aproape 40 000 km. -set complet ambreiaj...undeva la 1000-1200 RON in functie de marca aleasa (am facut o estimare preventiva in caz ca ma lasa, desi vad ca inca rezista foarte bine) . Acum originalul e clar ca dicteaza , insa, mai putem vorbi de original in conditiile in care au fost cazuri de componente produse in aceeasi fabrica atat pentru reprezentanta cat si pentru after-market? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI Acum originalul e clar ca dicteaza , insa, mai putem vorbi de original in conditiile in care au fost cazuri de componente produse in aceeasi fabrica atat pentru reprezentanta cat si pentru after-market? Pe unele site-uri, piesele sunt notate cu G (genuine), OEM (original equipment manufacturer) sau replacement parts Diferentele urmatoarele: Genuine - piese de origine pe al caror ambalaj este marca producatorului (Jeep, Land Rover, Mitsubishi, etc) OEM - de cele mai multe ori aceleasi piese dar fara marca producatorului pe ambalaj. Fabricantul le-a produs suplimentar fata de comanda producatorului, dupa aceleasi specificatii si, neavand ce face cu ele le scoate la vanzare la un pret minim convenabil Replacement - piese fabricate fara a avea ca baza specificatiile si desenele originale ale producatorului (aici e marea "loterie" a pieselor after-market):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Recomandare Ambreiaj Terrano 2. 3.0 TDI disc de Kevlar in loc de ferodo. pune Arpi de la Offroadtuning. cu siguranta miroase altfel cind il chinui... :grin::grin::grin::grin::grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate