dsabau Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 La un Patrol Y60 LWB din 1994 am constatat peste noapte ca nu mai merg inchiderea centralizata si geamurile electrice. Dupa modul subit in care a aparut defectiunea presupun ca este o siguranta arsa. Din pacate nu am reusit sa localizez aceasta siguranta. M-am uitat la sigurantele de pe stalpul dreapta fata si nu am reusit sa o identific. M-am uitat la toate sigurantele de acolo pe rand si toate par OK. Poate cineva sa imi spuna unde este localizata siguranta pentru inchiderea centralizata si geamurile electrice? Daca s-a mai intalnit cineva cu o situatie similara si poate sa imi sugereze posibile cauze ale defectului i-as fi recunoscator:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? Ai rezolvat ceva? Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? mai are o gramada de sigurante (un bloc) lana baterie spre habitaclu unde este original bidonul de apa pentru faruri verifica si acolo forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? Din pacate nu am reusit sa localizez defectul. Am dus masina la un electrician si nu avea plus in panoul de comanda din usa. In mod surprinzator nu era intrerupt nici un fir in zona care trecea prin usa, care la mine inca este foarte expusa (inca nu am apucat sa adaptez dublurile din plastic luate de la Madi). Nu avea plus nici in interior in prima cupla (daca am inteles eu bine). Rezolvarea a fost sa se traga un plus direct de pe baterie printr-o siguranta care acum stiu unde este:grin:. Releul era bun. Deci problema este rezolvata chiar daca nu in cel mai elegant mod posibil.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? am o schema cu sigurantele de la Y60, din pacate nu reusesc sa o incarc :( cred ca din cauza de proxy... da-mi o adresa de mail sau mai incerc de acasa diseara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? @alexei - multumesc adresa e dsabau@realmedia.ro. Sau poti incerca pe PM daca e mai simplu asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? Salut, hai ca am reusit sa o atasez de acasa, probabil ca proxy-ul de la birou era de vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 (editat) Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? aceeasi problema am avut-o si eu.dar am tras un fir de la plusul de la baterie pana la releul de la geamuri.si uite asa imi functioneaza inchiderea centralizata si geamurile chiar si fara contact pus. Editat Iunie 5, 2012 de octaviannus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? Daca tot e cu alimentarea separata de contact ( din cauza unei probleme de cablaj care s-e depisteaza greu ) ... totusi .... se poate pune un releu care e comandat de la contact . E mai corect si mai sigur ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rusu31 Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: Y60 inchidere centralizata si geamuri electrice - unde e siguranta? Salutare tuturor Am si eu o problema cu inchiderea centralizata,nu merge decit cu contactu pus,la fel am avut problema cu geamurile, gasit fir tras de electrician de la tablou la firu alb care merge in usa,era pus pe contact,am schimbat firu pe direct dar inchiderea tot nu merge fara contact. Cu stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate